על עצמי

אחד א

New member
על עצמי

נשא שבעה חודשים. את הבשורה קבלתי יחד עם בן הזוג שלי כשהלכנו להבדק יחד. (כמה מילים לגבי העניין הזה - אנחנו לא בטוחים מי הדביק את מי, ושנינו מעדיפים שזה ישאר ככה, אנחנו חיים יחד ותומכים אחד בשני, הוא אחלה בחור אבל קשה לו מאוד לדבר על נשאות \ איידס בפתיחות) לגבי עצמי - כשסיפרו לי באיכילוב שאני נשא, עולם הדימויים שלי היה מאוד מסויים והרבה ממה שנאמר לי על טיפול תרופתי ועל חיים עם איידס היה לי חדש. היה לי ברור שזה עניין רציני, אפילו די ענק, ושזה יחייב הרבה שינויים - בעיקר כאלו שקשורים בסדרי עדיפויות ובאורח חיים, כל מיני שינויים שקיוויתי להכניס לחיים שלי ממילא (יותר מודעות \ בריאות \ שלווה \ וכו), הפתיע אותי לגלות שהחיים חזרו למסלול הרגיל שלהם בלי שהספקתי לבצע כמעט שום שינוי, אפשר להגיד שאפילו התאכזבתי... יום ועוד יום עבודה, חברים (הטובים יודעים ושותפים), ארוחות ערב, משפחה (אחים יודעים), והכל כאילו רגיל. אבל ברקע אני מתלבט כבר כמה חודשים עם עניין הביקורת אצל השיננית, הערות מסויימות מקפיצות אותי, אני מסדר לעצמי ויטמינים בשורה כל בוקר באדיקות שבוע וחצי, נהנה מתצוגת הדמה של "קוקטייל" ושבוע אחרי זה לא נוגע בהם, ענייני ביטוחים (שמעולם לא טרחתי לסדר), פתאום לחץ לקנות דירה, הארעיות הזאת מחרפנת אותי. יש גם את הדימום הזה מהחניכיים שמשגע אותי, אבל אפשר להתעלם ממנו, או שלא.. שני ביקורים פעם בשלושה חודשים במסדרון הארוך הזה של איכילוב, בדיקות דם (שאני שונא), הציפייה הזאת לשני מספרים - כמו לתוצאות של איזו הגרלה כמעט. זה כאילו שהחיים , התנועה המכנית שלהם של ההרגלים ושל הדברים "שמתנהלים מעצמם" פשוט כיסתה על הכל, ואני לא מוצא מקום להתמודד, להיות בשקט ולהקשיב למצב החדש הזה, אבל המחשבות והתחושות האלו נוכחות בכל זאת. אני מקווה שהפורום הזה יתן לי את המקום לאוורר את הדרוש אוורור, להקשיב, לשתף. שיהיה יום טוב לכולם, אמן

גבר שקט

New member
וואוו...

כל כך חודר. הסיפור שלך מרגש ונוגע ללב. הרבה כאן (בכל אופן אני...) יזדהו עם מה שכתבת, עם התחושות, העראיות, הציניות, הציפיה והאכזבה וכן הלחץ מביקורים אצל רופאים למיניהם ושאר בעלי מקצוע. עם זאת אתה משדר המון בשלות, איפוק וחוסן ואני מקוה שתשתמש בתכונות אלה גם בעתיד (למרות שגם להתפרק זה לגיטימי, 'תה יודע...) אני מציע לשניכם לראות את הפורום הזה כבית חם של חברים טובים ששיתוף עימם יכול רק לקדם את שניכם. מתגלגלות כאן הרבה שאלות ותשובות בנושאים פורמליים (כולל ביטוחים ושינניות...) ומתחלקים כאן בהרבה סיפורים. מקוה שבעתיד נדע עליכם יותר, באיזה גיל אתם, כמה זמן אתם יחד, מה אתם אוהבים לעשות וכו' וכו'. ברוך בואכם. יהיה רק טוב, אתם תראו.

Npanter

New member
יופי של כתיבה אחד

רציתי להגיב, אבל לא יוצא לי משהו שהוא מספיק ברור אפילו לי. ממש בקצרה, וכאן אני חייב לשתף, השינויים המשמעותיים בחיים שלי, שינוי בתפיסת העולם, קרו לי רק חמש שנים לאחר הגילוי. נכנסתי למערכת יחסים עם בחור שאינו נשא ארבעה חודשים אחרי הגילוי ועם כל הטוב שהיה במערכת היחסים הזו, היה גם הרבה רע בגלל סיבות שאני לא יכול לפרט כאן (אולי סיבה אחת, שבכל זאת אפרט, היא החוסר שיוויון שהיה ביננו בגךך הכרת תודה ענקית שהייתה לי כלפיו) לאחר שנפרדנו, לקח לי זמן להתאפס על עצמי ולהפיק את הטוב שיש מהפרופורציות שמקבלים כתוצאה מהגילוי. אתם יודעים מה, יכול להיות שההכרה הזאת בכלל לא קשורה ל HIV אלא קשורה לעובדה שפשוט התבגרתי :) החיים מתחילים בגיל 40 (וזאת האמת שלי) בוקר טוב לכולם.

והן תמיד יהיו כאן..!!

המחשבות והתחושות אני מתכוון...השאלה כמה מקום של כבוד תיתן (ניתן) להן..!! וממה שקראתי אתה עושה עבודה בכלל לא רעה..(יחסית ל 7 חודשי נשאות..) כל הכבוד..!!
כל השאר.. (כל הלחצים..) הכל כבר יסתדר מעצמו ועם הזמן.. אותי תפס הקטע שבו בחרת לפתוח את אשר כתבת.."יש לי בן זוג,נדבקנו,לא בטוחים מי את מי,וזה לא חשוב" לא מזמן,דיברנו כאן על "תחושות האשמה" ..(אני אשם שנידבקתי, הוא אשם שהדביק אותי.. וכו..) נחמד לראות(עד כמה שאיידס יכול בכלל להיות נחמד..) שיש מקרים כמו שלכם,שלמרות הכל בחרתם לא "לחפש אשם"..!! ולהמשיך הלאה.. זה בהחלט שינוי מרענן..!! החלטתם להמשיך יחד ולא להסחף להאשמות הדדיות..שלא כמו זוגות אחרים ששמעתי,שמבחינתם זהו,זה היה הסוף..!! יש הרגשה של שותפות גורל..זה מראה כמה אהבה גוברת על כל דבר..!! (חחח מצטער שאני כזה קיטץי'..) המון בריאות לך ולחבר שלך..
וברוך הבא לשכונה..!! (אני קורא לפורום הזה השכונה,השכונה שלי..)

אחד א

New member
היום החלטתי שאני עובד קל

מצאתי את עצמי בחודשים האחרונים מתעסק בעבודה מהרגע שאני פוקח את העיניים ועד שאני עוצם אותן (וגם אחרי), לוקח עוד פרוייקט, עוד מחוייבות מיותרת, מטביע את עצמי. הגוף שלי התערב ושלח אותי למיטה לחמישה ימים. מעין שפעת קיץ. אתמול הלכתי לבדוק מה שלום הגינה שלי בפעם הראשונה מזה כמה ימים, הפרחים לקחו קשה את הקיץ הזה. החלטה מספר אחד: אני מבלה לפחות חצי שעה ביום בגינה, שותל וכו.. זה מרגיע אותי וזה מונע ממני להתעסק עם שטויות במחשבות ולפחות העציצים ישמחו. סבבה, אני די מרוצה מעצמי, הלכתי לישון עייף ורגוע. החלטה מספר שתיים: לתרגל יותר מדיטציה. התרגול של ישיבה והתבוננות בזרם המחשבות שבאות והולכות, נראה לי קריטי. מסוג הדברים שאנשים שומרים ליום שנגמרים להם הדברים הדחופים לעשות, אבל אני מבין (אני חושב שאני מבין, לפעמים אני שוכח) שהאופן שבו אני מביט על הדברים, האופן שבו אני מגיב הוא קריטי בכל חוויה שלי את העולם. מחלה (כרגע.. כל מחלה), כשלון של הגוף, הזמן שחולף, דחייה, החשש מדחייה, זרות, הכרת התודה על קרבה, פחד ממחסור... כמו מטרונום, לרגע אני מלא ברחמים עצמיים, ברגע השני אני מסתכל על עצמי מרחם על עצמי - וצוחק, מגחך. אני מודע לאופן העמוק שבו צורת ההתבוננות שלי על העולם מייצרת עבורי את העולם עצמו, מודע ולפעמים שוכח. אני הולך להוציא את הכלב לטיול, אמצע היום עכשיו, אני כזה בר מזל. :)

Npanter

New member
החלטה אמיצה

אני נוסע לסנטוריני ואתונה (גם כדי לעשות כיבוי צופים למדורות) וגם כדי להרגע ולנוח למישהו יש המלצות על סנטוריני?

pozpaz

New member
לא ממש מכיר את סנטוריני..

אני נהניתי יותר באיוס.. המקום הזה היווה בשבילי שיא הפסטורליה.. והמקום בו מילאתי את המצברים וניקיתי את הראש. היה כל כך טוב שביליתי שם שבוע שלם מתוך השבועיים שכיוונתי בשביל יוון.

אחד א

New member
סנטוריני מאוד תיירותי, הרבה צעירים

אם אני זוכר נכון. תנסה לבדוק על פארוס - אי מדהים, שיא השקט (למרות שעכשיו זה שיא העונה אז אולי הגזמתי עם שיא השקט), לאן שלא תלך - תעשה חיים

pozpaz

New member
זה בדיוק העניין...

אני לא מת על מוקדים תיירותיים.. אני מעדיף שקט ולא יותר מדי "ישראלים" מסביבי... בשביל זה הצעתי את איוס...פארוס גם מוקד תיירות לא קטן.

למעלה