על עצמיי..

*michelle

New member
על עצמיי..

יש לי הפרעת אכילה כבר 6 שנים לפני שנה התחלתי בטיפול בקופת חולים אבל הוא לא כל כך עזר לכן הגעתי לכאן לאישפוז לא כל כך נורא לי כאן כי אני שונאת את הבית שלי כי אני שונאת את ההורים שלי אבל עדיין אני מתגעגעת לבית ספר ולחברות ואפילו למורות אני עוד מעט בת 17 ההםרעת אכילה שלי היא אנורקסיה משולבת עם בולימיה כרגע אני לא מקיאה כבר חודש וחצי אבל זה בגלל שאני לא יכולה אבל הרצון עדיין נמצא בכל מקרה תודה שהקשבתם לי מישל

t@gel

New member
ברוכה הבאה אלינו

בוקר אור מישל... אני מנסה לתאר לעצמי כמה היה לך קשה לכתוב את הסיפור שלך...זה דבר לא קל, לכתוב דברים קשים, את החיים שלך..את הכאבים שלך...לא אוכל להבין מהיכן שאבת את הכוחות לעשות כן...והכי כואב זה לראות, כיצד את מקצרת את הדברים ביובש ובתמציתיות, לכמה שורות טעונות כל כך... את עודך כה צעירה, ואני מנסה להבין כיצד ילדה רכה בת 11 נקלעת להפרעות אכילה. אני מניחה שכעת האישפוז שלך הוא מרצון, וכי את מנסה בכל כוחך להגיע להחלמה מהחולי הנוראי הזה. מישל יקרה, עצם העובדה שחשפת את סיפורך, מסביר כי את כן מעוניינת להאבק בכל הכוח, כי את כן רוצה לצאת מהאישפוז הזה. אני מבינה שאת מרגישה את ההחמצה של שנות ההתבגרות שלך, אבל הפסדת מספיק כבר. הגיע הזמן לצאת מהלולאה הנוראית הזו של אנורקסיה-בולמיה, הגיע הזמן לראות מה העולם שבחוץ מציע לנו...ואת יודעת מה מישל, יש לנו למה לצפות...החיים צופנים לנו הפתעות, לטוב ולרע, אך עדיין אלו חיים ואנו מחוייבים להם. לא ניתן לוותר, כשם שלא נסכים ששום דבר ישלוט בראש ובגוף שלנו. וכרגע המחלה הזו שולטת בנו. זה מסביר את הרצון שלך להקיא, למרות שהחלטת שאת כן מעוניינת בטיפול. יש לך מזל גדול שבאישפוז את תחת פיקוח, ואני גאה בך ילדונת, על שלא הקאת כבר חודש וחצי. זה הישג מדהים...אולי לזר מחוץ למסגרת החולי הזו, זה נראה ``כלום ימים``, אבל כאן כולנו מבינות מה זה אומר. אנחנו כאן בפורום שלנו נעשה הכל על מנת לסייע ולתמוך בך. נקשיב למילותייך כשם שנקשיב לשתיקתך...אנחנו כאן על מנת להיות כשתצטרכי... היי חזקה מישל, ואשמח לשמוע ממך מה קורה הלאה... שולחת לך חיבוק חזק ואוהב להמשך הדרך...אני תמיד כאן בשבילך :) שלך, תגל, מנהלת הפורום.

תרנגולת

New member
מישל יקרה :cool:

ברוכה הבאה גם לכאן.. גם אם הרצון עדין נמצא.. אל תתיאשי- גם אם זה בגלל שלא היתה לך הזדמנות.. זה מצויין. שמחה שאת איתנו כאן. אוהבת, תרנגולת.

*YAEL*

New member
מישל יקירה....

כל מה שיש לי להגיד לך שאני מבינה אותך....זה קשה. אבל את בדרך הנכונה הרצון ישאר...אבל העניין הוא שאת צריכה להיות גאה בעצמך שהצלחת ואת עדיין מצליחה להחזיק בלי להקיא.. אני לא מצליחה....בכל אופן, ברוכה הבאה.... שתפי אותנו..ותהיי חזקה אוהבת. יעל בהצלחה...... :cool:

למעלה