על עצים וחתולים

על עצים וחתולים

אני ממש לא מאמין שאני מפנה אתכם למה שתיכף תראו, אבל כל חובב גניאולוגיה חייב לראות את זה
מדובר באתר (שהגעתי אליו באמת במקרה, בגלל שיטת התפריטים שיש בו), אשר מציג לראווה חתולים מיוחסים ומוכשרים ביותר. היכנסו לאתר, ביחרו למעלה בתפריט: Our Cats או: Our Kittens, ביחרו את המין ואת שם החתול, ותוכלו לצפות באילן יוחסין חתולי
זו ממש ממש ממש ממש לא בדיחה, אבל נראה מי מכם לא יצחק...
שימו לב בפרט לחתול הזה, ואני רוצה שמי שאצלו בעץ מופיע אותו אדם שהוא גם אבא-של-אבא-של-אמא, גם אבא-של-אבא-של-אבא-של-אבא וגם אבא-של-אמא-של-אמא-של-אבא - שיקום
ארנון

yoavep

New member
פשוט לא יאומן ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

ארנון - קרעת אותי מצחוק. לא יאומן מה אנשים עושים ...

ornan

New member
על עצים וסוסים והקשר שלהם לגליל

לקראת סיורינו בראש פינה אנו מתכוננים להיפגש עם מקומות ואנשים. אנשי העליה הראשונה והשנייה בנסיונם להשתרש בארץ, למדו מערביי המקום את אורחות חייהם. אחד מסמלי המעמד של הערבי הוא היותו בעל סוסה אצילת ורצוי עם מגילת יוחסין מכובדת. סיפורים גליליים רבים סובבים סביב הסוסה והאדם - אולי נצליח לפגוש ולהכיר ???? אני מאמינה שאם נשוטט באתרי האינטרנט הרבים נמצא גם אתרים על עצים וסוסים. כן יש אנשים שבעלי החיים חשובים להם לא פחות מבני האדם (יש כאלה שיוסיפו שבעלי החיים חשובים להם יותר) ולכן הם ישקיעו, יטפחו, יתעדו וכל מה שקשור במגילות יוחסים אלה. אז צחוק צחוק יש כאלה שממש רציניים. ארנה

../images/Emo150.gif אכן, חיפוש פשוט באינטרנט

מעלה שורה ארוכה מאוד של אתרים עם שושלות יוחסין של סוסים (בעיקר ערביים). אחד מהם אפילו מציין שנים ליד שמות הסוסים (שנות לידה?), ואני תוהה באיזה ארכיון יש מסמכים על כך...
ארנון

ראם ערן

New member
../images/Emo127.gif

בתור חובב חתולים - (לדעתי) הכי טובים הם חתולי הזבל, ללא כל הדר ותפארת
האתר - אחד החביבים שראיתי לאחרונה ערן

הדס ח

New member
ערן

אין דבר כזה חתולי זבל...... הגזע נקרא פחתול....
גם החתול שלי הוא מגזע זה..... אמנם לבן עם עיניים ירוקות.... אבל פחתול!

ראם ערן

New member
גם לי יש 2../images/Emo54.gif

חתולותזבל למהדרין - השורשים שלהם מגיעים עד פחי הזבל הגדולים של בית המקדש השני (או ככה לפחות מספרת המסורת המשפחתית)
ערן

למעלה