על עכברים ונשים

על עכברים ונשים

אמת, נשים לא אנשים למרות שנשים הן אנשים כבר כמה שבועות מתרוצץ לו עכברון מתוק בנבכי ביתי פעם ראיתי אותו במגרת התחתונים שלי ולמגרת התחתונים שלי יש לי יחס מיוחד ממש הרגשתי שפלש אל האינטימיות שלי (אפילו טרחתי וכתבתי קטע שלם על המגרה הזו אבל שמתי אותו בפורום האחר) שמתי לו מלכודת ליד הארון שמתי שם גבינה צהובה מיוחדת ששמרתי לאורחים (סתם
) והבטחתי לעצמי הבטחה שכאשר ייתפס אשחרר אותו באחד השדות באזור לא אטביע אותו והוא נעלם וכל כך שמחתי שלא אעשה לו התקף לב כשיתפס אבל כמה ימים לאחר מכן ראיתי עקבותיו בארון שמתחת למטבח ואז שוב שמתי את המלכודת עם גבינה בבקר פתחתי את הארון והנה המלכודת סגורה הוצאתי בזהירות - והיא ריקה פתחתי בזהירות וראיתי במלכודת את עקבותיו חשבתי לעצמי שאם היה יכול להשאיר לי שם סמיילי בוודאי היה עושה את זה היום שוב שמעתי אותו באור יום לא רחוק מהאוזן שלי ביקר במלכודת פתחתי את הארון בזהירות בזהירות ומה אתם חושבים קרה? מי ניצח? השובב הקטן אולי צריך להיות יותר קשוחים איתו? כמו גבר?

magy

New member
אוי מסכן.........

נתקלתי בתופעה במקום עבודה.....וראיתי גם איך זרקו אותו לאסלה ושפכו עליו מים קרים. הייתי בהלם. נכון, זה עושה נזקים , וגם לא אסטתי.. אבל........יצור חי........ אילו היו לך חתולים.........בבית........לא היה סיכוי לאירוע כזה. גם תיקנים (ג´וקים) לא שורדים בבית עם חתולים..... הקטנים האלה תמיד מנצחים.......הם ממזרים.......זריזים.... שרדנים דגולים........ יש לי הרגשה שלא במהרה הוא יעזוב את מגירת התחתונים....... כיף לו שם.... לעומת החבר שלו שנמצא בביוב העירוני......? המגירה, זה תנאי מגורים משופרים...........
PPPPPPPP

פנטזיה איזה גיבורה את איזה!!!!!

מנסה להתלחם בעכבר? אני מז´וק בורחת קילומטרים, ואת ללא כלי זין מתלחמת בעכבר? ועוד נותנת לו גבינה צהובה, תגידי, לא חשבת שמגיעה לו גם איזו כוסית יין? ככה על יד... יין וגבינות הם חברים טובים, ובינינו.....אם הגיע לתחתונים האדומים עם התחרה.. שום סיכוי שבעולם שיצא משם! מה הוא פראייר?? מזכיר לי איזה שיר של חנוך לוין, על ציפור בתחתונים...למי יש את המילים?

redredole

New member
על עכברים ותחתונים

ותראי פנטזיה מאין הגיע העכבר שלך ואיך הוא למד על תחתוני נשים..........

טרה10

New member
במפעל המיתולוגי בסדום..שהוקם

ב-1934 וחודש ב-1952 ואני עבדכם הגעתי אליו ב-1970 כדי להכיר את ´הדימונאים´- ותוך כדי לעשות חלוציות בכור ההיתוך הבן גוריוני, היו [הם] שמים פח זבל שחור- מאלה שיצאו עכשיו מהמחזור- והחברה האלה התמחו מתוך שנים של עבודה בעוד המון דברים, שאני כקיבוצניק לא ידעתי עליהם דבר-כמו חליטת תה עם שיבה, עם נענע ולימונית, וכן צליית פלפל ירוק על האש, או הכנת סלט חריף..וההקדמה של האוכל- באה כדי שתבינו שהעכברים היו באים כי גם הם רצו לאכול מהמעכלים המרוק...האלה. אז בפח הנ"ל הם היו שופכים ביצים..והחברה הקטנים- לא עמדו בפיתוי.. היו עומדים על שפת הפח, מסתכלים כה וכה, וקופצים. זה כמובן היה סופם של ..הקטנים,

הוא התחיל במגרת התחתונים

שלי הוא יכול לחפש שם כמה ביצים שהוא רוצה בטוח ששם הוא לא ימצא
מגרת התחתונים של בעלי נמצאת מתחת

Michelle1

New member
על עכברים וחיי מותרות

גם אצלי מתגוררים מספר עכברים. לא פלא, בית עץ, לדעתי הם כבר בילט-אין בתוך הקירות איך שבונים את הבית. את העכבר הרשאון, התיימרתי לתפוס משך כשבוע. שמתי מגוון אדיר של ממתקים - ביסקוייטים עם חמאת בוטנים, אוכל כלבים (מתים על זה!) ומה לא. אחש שבוע שבו גנב לי המתוק את האוכל, השאיר פתק נאנא- נא- נא-נאנא, הצלחתי לתפוס אותו. שמתי בכיס ובזמן בטיול היומי ליער, שחררתי אותו. אחר כך נאכלתי מיסורי מצפון. איך הוא יסתדר ביער? ומה אם זו בכלל היא, והפרדתי אותה מגוריה? ומה אם? ומה אם? בקיצור, החלטתי להגיע להסכם עם עכברי הבית. הם יכולים להתגורר אצלי כל עוד הם מתחייבים לא לכרסם לי חוטי חשמל, ולא להכנס למגירות התחתונים במקרה ההיפותטי שאחותי תבוא לביקור. סוכם. שידרוג המערכת חל לפני ביקורי הקודם בארץ. כוון שתכננתי לפגוש כמה מחברותי לפורום האחר (לא האחר ההוא! האחר הלגמרי אחר) וכוון שכולן בעלות חתולים, הכנתי לכל אחת שקית הפתעות.(זה מה שעושות הדודות מאמריקה, לא?) בין השאר קניתי חבילה של 12 עכברי דמה. סידרתי על שולחן העבודה שלי בקבוצות של 3, ולמחרת, כאשר באתי להכניס לשקיות, גילית שבאחת הקבוצות יש רק 2. !!??!!?? מה קרה? כוון שחלפה כבר למעלה ממחצית השנה וטרם נמצא העכבר האבוד, אין לי ספק, שאי שם בין קירות ביתי, מתגורר באושר עכבר אמיתי עם זוגתו שגנב מעל השולחן שלי. אין כמו האהבה, להתגבר על הבדלים בלתי משמעותיים ושום דבר לא ישכנע עכבר חולה אהבה, שהיא לא אמיתית, היא סתם יפה. לחיי האהבה!

אחותי היקרה

אין שני לך בחיי את מצליחה להעלות לי צחוקים או להוריד לי דמעות וכל זה בכמה מילים כתובות ולעכבר שלום, בינתיים כל הלילה שמעתי אותו מכרסם זוכרת שלא ישנתי בלילות כשילדיי היו קטנים אבל כשהעכבר קטן? נראה לי מוגזם הערב אכין לו איזה מעדן הבן שלי שאל אותי אתמול: "תגידי אמא, כמה עכברים כבר תפסת במלכודת הזו?" אמרתי לו "אחדים" בקול מלא התפעלות שאל: "יותר מעשרה?" מידות וגדלים, ומה מפעים ילדים בקר טוב אנשים

magy

New member
מישל.................מישל..........

גמרת אותי עם הסיפור........ ואני חשבתי שרק לבני אנוש יש יכולת, לבנות לעצמם מציאות וירטואלית........הנה....גם העכבר הזה יכול..... אני חושבת שכל עכברי הסביבה עוד יגיעו אלייך הביתה, פנטוש,, העכבר שלך שלח מסר ליתר חבריו, שהארוחות אצלך משובחות.....

האדמור

New member
פנטזיה. אכול קנאה אני ../images/Emo24.gif

בעכבר קטן. שנה טובה לכל אנשי הפורום

ולי נדמה

שאת בכלל לא רוצה לתפוס אותו. מהקריאה נשמע שאת כל כך מחבבת אותו וגם אם תתפסי אותו בטח תכיני לו חומוס-צ´יפס-סלט. :) פנטיזיושקה, את משו. נהניתי מהמרדף שלך. טיפ. עכברים מתים על סרדינים. רק שאצלך לא יהיה שימות עם סרדינים :) שחקנית מכירה עכבר שחסל עוגת שוקולד וברח

zahavashanny

New member
כישבתי וקראתי סיפורי העכבר ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ישבתי והתגלגלתי מצחוק ולמה ובכן כשישבתי בשנים האחרונות שלנו באיזור ימית בבסיס חיל האויר איתם מה שהיה לפני פינוי ימית . אחד מהתחביבים של המשפחות היה להטביע עכברי שדה בדליי מים וכל זה למה כי לא היתה פינה בבית שהם לא חדרו, היית פותח חלון הם היו בתוך מחיצות החלונות בתוך הרהטים בתוך המטבח בקיצר בכל פינה נכון עכברי השדה הם טיפה יותר יפים מהרגילים שמסתובבים בבתים בעיר יש להם עיניים הרבה יותר גדולות והם קטנים קטנים בקיצר חייתי איתם בערך כשנתיים וכשהחלטנו לחזור למקום מגורינו הקבוע גילינו שהם אפילו אכלו לי את כל הספות מאחור בסלון מה אגיד ומה אספר זה היה ממש נורא כל חלקה טובה בבית בידהם, לכן ישבתי והתגלגלתי מצחוק שקראתי כי החזרת אותי כמעט 23 שנים אחורה לגילגולי העכברים בביתית באיתם. חוויה בהחלט לא נעימה, ואפילו קצת מציקה. ממני פה בנירובי שנה טובה וחג שמח

מצחיק, ../images/Emo10.gif אבל זה לא מיקי מאוס

נברנים הם מעבירי מחלות ידועים. אין לאפשר להם גישה למצרכי מזון. הם מתרבים, גם, די מהר. לא סומך, על חתולים. יש להביא מדביר מקצועי, לחסל את הנגע.

אתנה34

New member
אז מה עכברים זו מחלה מדבקת?

השבוע נערך לו המצוד השלישי בביתי הקט אחרי נברן אפרפר שהחליט לו להישתכן ללא לשם לי דמי שכירות בין כתלי ביתי. הנוהל קבוע, איתורו של הנברן מתבצע ע"י ארכימדס החכם בכלבים שמתחיל להיסתובב לו חסר מנוחה בפינות חשוכות של הבית. לאחר וידוי שאכן המזיק בשטח מגיע הטלפון ההיסטרי שלי לאבא שלי אבא יש לי בבית עכבר (אני בצרחות אינדיאניות קלילות) והוא המלאך (כלומר אבא שלי) טוב אני אבוא מחר מחרתיים ..... אבל הרי אותי לא עשו באצבע .....אבא עכשיו או שאני באה לישון אצלכם עד סילוק המיפגע....ברקע שומעים את אמא שלי שוב עכבר? אבא עונה לה כן והיא לך אחרת היא באה עם הכלב :))))))) תוך פחות מחצי שעה מתייצב אצלי המדביר הפרטי שלי ( שלפעמים מגיע גם על תקן חשמלאי אינסטלטור גנן צבעי וכו תלוי מה מכינה לו ביתו המתוקה) כול חדר או חלל בבית נאטם אין כניסה ואין יציאה ליד הדלתות מוקמים מיתרסים וכול הרהיטים מוזזים ארונות ניפתחים ונשפכים החוצה נעלים מנוערות לעומת היסודיות של המדביר שלי אין למזיק הקטן שום סיכוי. וכמו בכול פעם לאחר מצוד של כשעתיים הזמן הנדרש לפרק לי את הבית עד ליסוד הנברן ניצוד. שמים אותו בקופסא ואבא הולך לשחרר אותו בשדה ובדרך לוקח איתו את ארכימדס לטיול אם כבר אז כבר. כשהוא חוזר אחרי קפה ועוגיות אני פוצחת בזמירות חדשות ....תראה מה עשית לי בבית.....מה אני עושה עכשיו אם כול הבלאגן הזה.....אני לא מסדרת כלום אין לי כוח ..... אני עייפה מלראות אותך צד את העכבר.... תסדר לי את הבית והוא המסכן מה יעשה (ביננו הרי הוא יודע מראש שאבוד לו) מחזיר את הרהיטים למקום בלסדר את הארונות אנהי קצת עוזרת לו (הרי אני נשמה טהורה) וכך לאחר כמה שעות תם לו עוד ציד נברנים. עד הפעם הבאה...... שלכם אתנה........

itche from oz

New member
../images/Emo8.gif דובר איגוד האבות אומר;

יותר ממה שהעגל רוצה לינוק, הפרה רוצה להיניק! ויבין מי שיבין. איצ´ה

טל-יה

New member
בוקר טוב לך גייייבבררתתתתתתת

סוף סוף באת לכתוב לנו כמה שורות???? מה שלומך????? רק עכבר קטן (תלוי של מה שנמצא ליד המקלדת או עכבר שרצים אחריו בבית) הביא אותך שתכתבי לנו... יופי אני שמחה שאת כאן שוב.....אתנה.
ולפני שתקחי לך שוב פגרה מכתיבה ואני מקווה שלא. שתמשיכי יום יום להקליד אני אאחל לך שנה טובה ומתוקה
וגם להורים

magy

New member
וווואלה, לא ראיתם אתכם ....

נשרתם לתחתית הדף...... אתנה, בן, טל-יה, איצה... שנה טובה....... מה דעתכם שהשנה, באופן יוצא מן הכלל נבקש סליחה? אחד מהשני, כולם מכולם, ? סתם ככה, מין חידוש כזה...... האגודה לבקשת סליחות ............

למעלה