פנטזיה נשית
New member
על עכברים ונשים
אמת, נשים לא אנשים למרות שנשים הן אנשים כבר כמה שבועות מתרוצץ לו עכברון מתוק בנבכי ביתי פעם ראיתי אותו במגרת התחתונים שלי ולמגרת התחתונים שלי יש לי יחס מיוחד ממש הרגשתי שפלש אל האינטימיות שלי (אפילו טרחתי וכתבתי קטע שלם על המגרה הזו אבל שמתי אותו בפורום האחר) שמתי לו מלכודת ליד הארון שמתי שם גבינה צהובה מיוחדת ששמרתי לאורחים (סתם
) והבטחתי לעצמי הבטחה שכאשר ייתפס אשחרר אותו באחד השדות באזור לא אטביע אותו והוא נעלם וכל כך שמחתי שלא אעשה לו התקף לב כשיתפס אבל כמה ימים לאחר מכן ראיתי עקבותיו בארון שמתחת למטבח ואז שוב שמתי את המלכודת עם גבינה בבקר פתחתי את הארון והנה המלכודת סגורה הוצאתי בזהירות - והיא ריקה פתחתי בזהירות וראיתי במלכודת את עקבותיו חשבתי לעצמי שאם היה יכול להשאיר לי שם סמיילי בוודאי היה עושה את זה היום שוב שמעתי אותו באור יום לא רחוק מהאוזן שלי ביקר במלכודת פתחתי את הארון בזהירות בזהירות ומה אתם חושבים קרה? מי ניצח? השובב הקטן אולי צריך להיות יותר קשוחים איתו? כמו גבר?
אמת, נשים לא אנשים למרות שנשים הן אנשים כבר כמה שבועות מתרוצץ לו עכברון מתוק בנבכי ביתי פעם ראיתי אותו במגרת התחתונים שלי ולמגרת התחתונים שלי יש לי יחס מיוחד ממש הרגשתי שפלש אל האינטימיות שלי (אפילו טרחתי וכתבתי קטע שלם על המגרה הזו אבל שמתי אותו בפורום האחר) שמתי לו מלכודת ליד הארון שמתי שם גבינה צהובה מיוחדת ששמרתי לאורחים (סתם