על עכברים ואנשים

ענתי44

New member
על עכברים ואנשים

שמתי לב שכשמתגוררים איתך בבית עכברים או חולדות, לא משנה כמה חזק אתה, כמה גדול. לא משנה אם אתה מזל אריה, טלה, גדי, סרטן, עקרב או אפילו שור כמוני אתה הופך עכברי. עיניך מתרוצצות בחוריהן בפחד, שיניך רוטטות מכל רחש, אתה מחפש חור להמלט לתוכו במקרה ותפגש עם העכבר ותראה לו את הלבן בעין. אז מסתתרים בחדר כמה שאפשר, בסלון יושבים עם שכפץ, ומגב ( המקל של משה רבינו כמו שאמרתי לאמא שהתפלאה מה אני לוקחת את המגב לכל מקום ) כל רחש בחוץ ויש אזעקת צבע אדום בנשמה, אתה קופץ ומחפש לרוץ לממ"ד. אבל החיים דורשים את שלהם, בעיקר אם אתה מטפל במישהו, ואז אתה בחשאי, כמגשש בחשכה מתגנב למטבח שהפך זירת קרב. אין זכר לאוכל, הכל במקרר, הגז סגור ומכונת הכביסה מוקפת לבנים למנוע יציאת החולדות מהצינור המוביל לביוב. אתה נכנס, מזיז את האף בחשש, מביט בדאגה לכל מקום ואז אוזר אומץ, שאגב מתנדף מהר מאוד, לוקח משהו ובורח, סוגר אחריך את הדלת כדי שלא ייצא לכבוש עוד אחוזות מהבית שלך. כי בקרב על המטבח ברור שהחולדה ניצחה....רק חסר לי שבבוקר אתעורר ואגלה שצמח לי זנב ארוך מאחוריי. אמא עדין על הפנים. הרופא שהיה חושב שיש לה דלקת שתן ונתן אנטיביוטיקה. בשלוש היא שוב הקיאה את הנשמה, לפחות השלשול פסק. היום כלה מאוד. אז חוץ מתה, וטיפות לנורדת החום עשיתי לה טיפול עם מגבת רטובה. אני זוכרת כששכבתי בבית חולים אחרי הסיבוך בקולונוסקופיה, גיסי טיפל בי עם המגבת וכמה זה הקל. גם לאמא זה היה טוב. לקראת כניסת השבת אמא התעוררה והסכימה לבוא להדליק נרות ( התגנבתי למטבח והוצאתי פמוטים ונרות ) אומנם מחוגי השעון מיהרו לקדם פני שבת המלכה אבל לאמא שלי היה הקצב שלה. ואני רגע התלבטתי אם ללכת להדליק לבד נרות ולחזור להלביש את אמא או להמשיך. החלטתי שלא אפעל לפי הלו"ז של אלוהים, אלא לפי זה של אמא. הגענו להדלקת נרות ממש בדקה ה-90 של כניסת השבת. שבת שלום.

ענתי יקירתי...

למה העכבר עוד במכונת כביסה, אין מי שיוציא אותו? שתהיי לכן שבת שלום שאימא תרגיש טוב, ותחזור קצל להיות אימא א'. שולחת לך חיבוק לחיזוק המורל...

רק עכשיו ראיתי..

את גלגלו של העכבר, בשרשור הקודם, לדעתי את צריכה , פשוט, מלכודת עכברים עם נקניק סלמי טוב, ואז יהייה חיסול בטוח של העכבר... האו כנראה מחוסן כבר לרעל עכברים ששמו, כמעט כמו הכינים וכל שאר הצרות, שכל הזוחלים מפתחים גנים שעומדים בכל תכשירי ההשמדה... שבת שלום!!!!

קבלתי מייל מהחולדה של ענתי

היא מבקשת שאעביר לענתי: שלום לך, שמעתי מחברים שלי שגרים בשכנות שאת בחורה סבלנית ומקבלת אורחים. מאד נפגעתי מהיחס שלך אלי ולכן אני אפילו לא נכנסת לפורום. אני קטנה וחמודה. אינני מגיעה לידית הדלת ולכן נאלצת להכנס דרך מכונת הכביסה. הצצתי עליך ולפני שהספקתי להגיד "שלום רובינזון קרוזו" ולהציג את עצמי, נתקלתי באלימות שנובעת מתוך פחד. במקום לקרוא לי וללטף את פרוותי האפורה, ואפילו לדגדג אותי בבטן, פרצת בצעקות אימים כאילו אני חתולה מגעילה. במקום להגיש לי כיבוד, הייתי נאלצת לקחת את הכיבוד בעצמי, וזה גורם לי להרגשה לא טובה, כי אמי חינכה אותי לא לקחת לבד. אוי, אמי המנוחה, היא כל כך אהבה את כל מי שנברא בצלם החולדות. היתה מטפלת בכל החולדות מהעשירון התחתון. פתחה בית תמחוי ממצרכים שבני אדם טובים (לא כמוך) היו מנדבים מרצונם הטוב. עד שביום בהיר אחד הלשינו עליה למשטרת ההגירה. הם תפסו אותה ותמורת שוחד מסרו אותה למעבדה לחקר האלצהיימר. שם היא מצאה חברות ותיקות ויחד ארגנו מקהלה. אמא היתה המנצחת וחברה בשם קורקבנית נגנה על כלי הקשה. אבל יום בהיר אחד הגיע לשם דוקטור מנדלה מוכר ספרים והתחיל לעשות נסיונות כאילו אמא וחברותיה תת גזע. יחד עם חברו הטוב דוקטור אלצהיימר הם גרמו להן לשכוח שהן חולדות ואמא בכלל שכחה אותי בתה הבכורה והמועדפת, שעברה בינתיים לגור אצל ענתי ואמה. אבל ענתי לא רק שאינה מנומסת, אלא הלכה וקראה למפלצת שנסתה להשמיד אותי. הנשמע כדבר הזה? משמידים אותי ואת שכמותי והעולם בחלקו שותק ובחלקו מצדיק את ענתי. בכלל, אני מתקוממת נגד האפליה הגזעית. אותה ענתי, לפני שנה מצאה גור כלב, הכניסה אותו לביתה וטיפלה בו. אני חייבת להפסיק ולעזוב את המקלדת כי העכבר המתגלגל בצד ימין מדליק אור אדום ומאיים עלי. איזו מדינה!!!

../images/Emo6.gifיענקלה אתה יכול לכתוב ספר על

עכברים וחולדות כל התאור ממש יפה

pisikusha

New member
בראבו!!! תמשיך בסיפורך יענקלה אוהבת סיפורי חי

חיות ואנשים. ממש מתוק-ממתינה להמשך פיסיקושה

אני חושבת שצריך לפתוח...

תת פורום שירכז את כל יצירות המופת של אריאלה ושלך יענק'לה, ובסוף נוציא מחקר מקיף ,ואולי נזכה גם בפרס נובל

ענתי44

New member
../images/Emo6.gif אם זה לא היה מפחיד זה היה מצחיק

מיום שישי "נעלמו" עקבותיו של המכרסם הארור והפחד עדין בלב. סליחה על האיחור בקריאת המייל העכברי ועל העידוד המקסים, אמא ובעיקר אני חולות. אני כמעט לא במחשב. יומיים כבר לא הלכתי לעבודה. מקווה שעם כולכם השלום ושהכל בסדר. מבטיחה לקרוא כל מה שאני מחמיצה כשאתאושש.

ענתי44

New member
תודה../images/Emo24.gif

אמא חזרה היום למרכז היום אחרי שסוף סוף ירד החום. אני עדין בבית אבל התחלתי קצת לעבוד מהבית.

אומנם קצת באיחור אבל

מוטב מאוחר מאשר אף פעם, מקווה שתחזרו לתפקד במהרה, והכל יהייה מאחוריכן, רק בריאות!!!!!!!!!

../images/Emo24.gifענתי'לה רפואה שלימה מהירה

אל תעשי בעיות לאמא
את חייבת להיות בריאה ומהר
ותגידי לאמא שלא תעשה בעיות לענתי
בשורות טובות

למעלה