ורוד עם נצנצים
New member
על עירום ומיניות
לפני כמה זמן עלתה לאוויר העולם פרסומת של קסטרו שעוררה הרבה רעש בגלל הפרובוקטיביות שלה.
בפרסומת, הדוגמנית והדוגמן (שני סרטונים נפרדים) היו עירומים לגמרי ונעשה טשטוש סביב אברי המין.
הם התהלכו כך בין הקהל (הדוגמנית נכנסה למעלית, הגבר לפאב) ואז נכתב:
אם אתה לא לבוש כמו שצריך, אתה לא לבוש בכלל.
אז בגלל העירום כולם קפצו (אפילו שלא ראו אותו והוא טושטש) ואני חשבתי שני דברים:
1. העירום שלהם לא משדר מיניות בכלל!! כל הקטע היה שהם פשוט הולכים ככה. גם הקהל אדיש לעירום שלהם. ולכן גם לא חשתי את אי הנוחות שאני מרגישה נוכח פרסומות מיניות ביותר.
2. דווקא בסוף, כשמראים את הדוגמנית מתלבשת, דווקא אז כן יש שידור קל של מיניות שלדעתי כמובן מיותר...
כלומר: אם נוותר על המיניות בסוף (אם כי היא יחסית מעודנת לפרסומות של היום..) הפרסומת הזו לדעתי דווקא מוצלחת ובכלל לא משהו שמעורר בי צורך להתקומם!
נהפוכו! רוב הפרסומות האחרות מפריעות לי. לא זו.
מה שחידד עבורי שוב את הנקודה של:
זה לא משנה מה לובשים, מה שחשוב זה מה משדרים
וכל עוד ניתפס לכמות במקום לאיכות, נמשיך לזכות בפרסומות נוטפות מיניות שמשודרות גם לילדים 'כי לא רואים בהם פיטמה'
אגב, התגובה של הפרסומאי מטופשת בעיני לא פחות מאלו שיצאו נגדו...
לפני כמה זמן עלתה לאוויר העולם פרסומת של קסטרו שעוררה הרבה רעש בגלל הפרובוקטיביות שלה.
בפרסומת, הדוגמנית והדוגמן (שני סרטונים נפרדים) היו עירומים לגמרי ונעשה טשטוש סביב אברי המין.
הם התהלכו כך בין הקהל (הדוגמנית נכנסה למעלית, הגבר לפאב) ואז נכתב:
אם אתה לא לבוש כמו שצריך, אתה לא לבוש בכלל.
אז בגלל העירום כולם קפצו (אפילו שלא ראו אותו והוא טושטש) ואני חשבתי שני דברים:
1. העירום שלהם לא משדר מיניות בכלל!! כל הקטע היה שהם פשוט הולכים ככה. גם הקהל אדיש לעירום שלהם. ולכן גם לא חשתי את אי הנוחות שאני מרגישה נוכח פרסומות מיניות ביותר.
2. דווקא בסוף, כשמראים את הדוגמנית מתלבשת, דווקא אז כן יש שידור קל של מיניות שלדעתי כמובן מיותר...
כלומר: אם נוותר על המיניות בסוף (אם כי היא יחסית מעודנת לפרסומות של היום..) הפרסומת הזו לדעתי דווקא מוצלחת ובכלל לא משהו שמעורר בי צורך להתקומם!
נהפוכו! רוב הפרסומות האחרות מפריעות לי. לא זו.
מה שחידד עבורי שוב את הנקודה של:
זה לא משנה מה לובשים, מה שחשוב זה מה משדרים
וכל עוד ניתפס לכמות במקום לאיכות, נמשיך לזכות בפרסומות נוטפות מיניות שמשודרות גם לילדים 'כי לא רואים בהם פיטמה'
אגב, התגובה של הפרסומאי מטופשת בעיני לא פחות מאלו שיצאו נגדו...