על סקס ואהבה

על סקס ואהבה

סקס ואהבה, יהיו בטח כמה שלא מכירים וירימו גבה, מאז ומתמיד היו קשורים אצלי יחד. לא פחות מאשר עשיתי סקס עם חברות שהתאהבתי בהן, התאהבתי בכאלו שעשיתי איתן סקס. יש משהו במעמד האינטימי והכייפי הזה,של הקילוף הפיזי והנפשי,בחיבוק,בגישוש,בנשיקות,בטעימות,ובחדירה לגוף של בן זוגך שקשר אותי אליו בדרך שקשה להסביר במילים. כ"א מהראשונות שהיו לי גילתה לי יבשת שלמה, וגם כשלמדתי מה עושים עם הגוף שלי ומה עושים עם שלה,גיליתי איים שלמים באושר רב. סתם מחשבה...על סקס ואהבה.

שייכת

New member
קולומבוס...

במשיכת קולמוס אחד גילית את כל העולם בכל פעם מחדש... בסמוך ליבשת מצאת את הים שמתמזג בקו האופק הרחוק שלו עם השמיים וברגעים שהרגשת שהשמיים הם הגבול שעדיין אינך בשל להגיע אליו, חנית והתנחמת באחד האיים שופעי האושר... כל עוד נשאר מה לגלות בין הארץ והשמיים, ולו רק בשביל להגיע לנקודת האופק שהיא האושר האולטימטיבי יש סיבה לחייך ולחתור במרץ הלאה... נ.ב. תשמור שבדרך לא יגמר לך הדיו....

אומרים שאני שחיין מצויין...

ועם כל המערבולות, והכרישים, שלוליות הנפט, קרסי דייגים, הגלים המאיימים, והמשקולת על רגלי... שוחה אל קו האופק....

מיכל31

New member
זה סוג השרשורים שקצת קשה

לי לענות עליהם... אבל, אם מדברים על אהבה... אז אהבתי.

nightroll

New member
על אהבה וסקס

אני צריכה להרגיש אותו, לגעת בו, לחבק אותו. אני לא רוצה אותו בין הרגליים, אני רוצה אותו בכל הגוף שלי. אני לא נהנית אחרת. אהבה וסקס. לא חוויתי משהו אחר. אני לא חושבת שאני רוצה.

מאוד מעניין מה שכתבת

מרגיש כמוך. לא רוצה להיות רק בין רגליה. רוצה שתרגיש אותו,תחבק אותו,תרצה אותו בכל הגוף שלה... יפה...

nightroll

New member
אני חושבת

שאנחנו לא מדברים על אותו הדבר (ואם זה היה עוקץ, סליחה, פיספסתי). אני דיברתי על בעלי כמכלול, לא על איברים שלו.

למעלה