על ספר נחמד..

על ספר נחמד..../images/Emo63.gif

יש סדרת ספרים שנקראת הזאב הבודד,משהו נחמד,שבו אתה מגלם את הזאב הבודד,נזיר קאי,שהמקדש שבו הוא למד,נחרב בידי כוחות האופל.נזיר הקאי בורח וחייב להעברי את ההודעה על כך למלך(בספר הראשון) הספר הזה הוא מסוג הספרים ששלוחים את הקרוא כל פעם לעמוד אחר(כמו:עשו לעצמכם צמרמורת). אבירי הקאי הם לוחמים חזקים מאוד,שיש להם טכניקת לחימה משלהם,והיות וכולם מתו יהיה קשה להלחם ורשע.

l o r e

New member
ועכשיו תחליפי את המילה קאי בג'די :)

זה מסתדר יופי.

alophind

New member
ותתקני את השגיאת כתיב בציטוט הנבחר

שבכרטיס האישי שלך ... (לא כותבים "על" אלה "אל" )

l o r e

New member
כדאי שגם אתה תשתמש בעצה שלך

הציטוט הנבחר שלך צריך להיות:
Inigo Montoya: I do not mean to pry, but you don't by any chance happen to have six fingers on your right hand? Westley: Do you always begin conversations this way?​
ולא כפי שכתבת:
I do not mean to pry, But you don´t by any chance happen to have six fingers on your right hand? Do you always begin convestaions this way.​
שים לב במיוחד למילה conversations בניגוד ל-convestaions ולעובדה שהמילה but באמצע משפט לא אמורה להתחיל באות גדולה. המסקנה המתקבלת מהעניין היא "בפעם הבאה תעשה את זה בהודעה פרטית". היא תתקן ולא תבויש, וכולם יהיו שמחים יותר.

alophind

New member
סייג לחוכמה...

ידיד הלא כל כך צעיר ואכן מלומד... ואם אגיד לך שהציטוט שלי בכוונה נרשם ככה ? (Copy paste משיחה ישנה מאוד לזכר נוסטלגיה... ) צודק לגבי המסר האישי , אבל אל תהיה חמור קופץ בראש...

זה מזכיר לי משהו מצחיק

בחור המכונה "גיז'רוני" (שילוב של "גישרוני" על שום הגשר שלו, ו"גיז'" שזה מטומטם בגרוזינית) כתב פעם איזה משהו למשחקי תפקידים שכלל את המילה "עצם" (נדמה לי שזה היה שריון עצם, או אלת עצם, או משהו כזה) - באופן "מפתיע" הוא כתב "אצם" במקום "עצם". כשהערתי לו על כך, הוא ענה שמדובר בעצם מיוחדת, ולכן כותבים אותה עם א'.

l o r e

New member
מלחמת הכוכבים בגרסת הירקות

יש ספוף קטן בכתובת הבאה

מירטל

New member
ואם את באמת רוצה ויכולה

לקרוא אנגלית שוטפת, כדאי שתדעי שאפשר למצוא את כולה על האינטרנט באיזשהוא אתר, חוקי לגמרי.

JuffoWup

New member
עזבי, הם נהנים מזה מאוד

השיחה איפשהוא כבר מזמן עזבה אותך, בערך אחרי התגובה הראשונה... דרך אגב- ברוכה הבאה!

shadowfax

New member
ערכתי חיפוש

גיליתי שמישהו התעלל בקישורים של דימונס ושהקישורים של העמותה מוחבאים אבל הינה: http://www.projectaon.org/ בעיקרון כל הספרים בצורת HTML (כך שניתן לשחק על המחשב כולל מעבר מהיר בין החלקים) או להורדה כZIP. אישית אני מוריד את הכובע בפני היוצרים שהסכימו להעלאת הספרים לרשת... כן ירבו.

למעלה