של דפנה. כל כך מרגש לכתוב את ספר האימוץ - כל הרגשות מציפים אותי מחדש. נשארה רק עוד "בעיה" אחת - הכותרת/שם הספר. יש למישהו רעיון לשם חוץ מ - "הסיפור של דפנה" ? ואז אוכל לעזור לשירה ושולינקה לשווק את הספרים
טוב שלא באנו היום ככה לא היית מסיימת את הספר של דפנה... לגבי השם- "הסיפור שלי" -- או" סיפורה של דפנה שלנו" או-"הספר של דפנה"- או- "אמא דפנה ואבא"- משתוקקת כבר לראות ולקרוא את הספר- אני ממש עצלנית חוץ מאלבום תמונות לפי סדר כרונולוגי וכיתוב בשוליים . לא התקרבתי ממש ליומן המסע שתכננתי. צריכה יומיים שקט ולבד ואז הכל יושלם...
אני לא הייתי נותנת לספר כותרת. כך בתך תוכל לקרוא לו בשמות שונים ע"פ מידת הבנתה וע"פ תחושותיה לגבי נושא האימוץ. שירה נהגה לקרוא לספר האימוץ: הספר שלי, הספר עם המשפחה , ספר המיץ , וכיום היא קוראת לו ספר האימוץ.
מהיכן את בצפון? גם מאפיוזי??? ואולי כמו ששולינקה ביקשה תציעי לנו פרקים???? אני מתביישת לספר שגם לנו אין ספרי אימוץ לא לגדולה (בת 4 ) לא כל שכן לקטנה שנה ו - 8 .... עשית לי נקיפות מצפון..
הסיפור הנפלא על איך שהצטרפתי למשפחה סיפור האימוץ של דפנה נראה לכם "פלצני" מדי?? אני מתה לדעת סוף סוף - מה זה "מאפיוזי"?? ועוד תשובה - אני מראש הנקרה, למעוניינים.
ומאפיוזי זה אחת שמחוברת למאפיה החיפאית בינתיים אנו רק שלוש אבל,נקווה שבמשך הזמן הצטרפו לאיגוד עוד כמה. אשאל את היו"ר אם הצפון הרחוק גם נחשב ...ואז אולי נוכל לצרף אותך ואת אורנה...