על ספרי אימוץ אישיים

shira^

New member
על ספרי אימוץ אישיים

ניתן גם להזמין ספר אימוץ מוכן. חבל, שאין יוזמה ישראלית-בעברית.

שולינקה

New member
נתת לי רעיון,אולי נחשוב יחדיו ונהיה

היזמים?שילוב הרקע שלנו יכול להיות מנוף לא רע.

shira^

New member
את חושבת שיש לזה שוק?

שווה לבדוק- נדבר על זה !!!

מי

New member
הצעה

אשמח עם כישורי הגרפיים והכתיבתייםלהצטרף לפרוייקט כזה

מי

New member
המשך

למה לא גרפיקאי? הצעתי בפירוש את עצמי. וברצינות. יש לדעתי על מה לדבר

שולינקה

New member
ובאמת למה לא? ובקשר לשיוך למין,,,

מרבית המשתתפים בפורום הינם נשים,כך שלא תמיד יודעים מי (תרתי משמע) עומד מאחורי הכינוי.

זוהר ה.

New member
בשעות אלו אני מסיימת להדפיס את הספר

של דפנה. כל כך מרגש לכתוב את ספר האימוץ - כל הרגשות מציפים אותי מחדש. נשארה רק עוד "בעיה" אחת - הכותרת/שם הספר. יש למישהו רעיון לשם חוץ מ - "הסיפור של דפנה" ? ואז אוכל לעזור לשירה ושולינקה לשווק את הספרים

שולינקה

New member
תודה על העזרה.אפשר לקבל פורמט..

ורעיונות לראשי פרקים?.מהיכן האימוץ?,אנסה לפי ארץ המוצא לחשוב על שם לספר

shira^

New member
לזוהר

טוב שלא באנו היום ככה לא היית מסיימת את הספר של דפנה... לגבי השם- "הסיפור שלי" -- או" סיפורה של דפנה שלנו" או-"הספר של דפנה"- או- "אמא דפנה ואבא"- משתוקקת כבר לראות ולקרוא את הספר- אני ממש עצלנית חוץ מאלבום תמונות לפי סדר כרונולוגי וכיתוב בשוליים . לא התקרבתי ממש ליומן המסע שתכננתי. צריכה יומיים שקט ולבד ואז הכל יושלם...

אורנה ב.

New member
לזוהר

אני לא הייתי נותנת לספר כותרת. כך בתך תוכל לקרוא לו בשמות שונים ע"פ מידת הבנתה וע"פ תחושותיה לגבי נושא האימוץ. שירה נהגה לקרוא לספר האימוץ: הספר שלי, הספר עם המשפחה , ספר המיץ , וכיום היא קוראת לו ספר האימוץ.

זוהר ה.

New member
תודה לכולם! ועד שאסרוק אותו (כנראה

אף פעם...) , מי שרוצה לראות אותו (יצא אחלה לדעתי הצנועה), צריך להגיע עד אלי, לצפון . להתראות!

טלי ל.

New member
נשמע מצויין..

מהיכן את בצפון? גם מאפיוזי??? ואולי כמו ששולינקה ביקשה תציעי לנו פרקים???? אני מתביישת לספר שגם לנו אין ספרי אימוץ לא לגדולה (בת 4 ) לא כל שכן לקטנה שנה ו - 8 .... עשית לי נקיפות מצפון..

זוהר ה.

New member
אז בסוף קראתי לספר -

הסיפור הנפלא על איך שהצטרפתי למשפחה סיפור האימוץ של דפנה נראה לכם "פלצני" מדי?? אני מתה לדעת סוף סוף - מה זה "מאפיוזי"?? ועוד תשובה - אני מראש הנקרה, למעוניינים.

shira^

New member
יופי של החלטה -מתה לראות כבר

ומאפיוזי זה אחת שמחוברת למאפיה החיפאית בינתיים אנו רק שלוש אבל,נקווה שבמשך הזמן הצטרפו לאיגוד עוד כמה. אשאל את היו"ר אם הצפון הרחוק גם נחשב ...ואז אולי נוכל לצרף אותך ואת אורנה...

למעלה