על סף שבירה

feralcat

New member
אז iceman צודק

שמגורים משותפים אינם שווים לחיי נשואים. ונשואים זה טוב רק כדי לקלקל את הזוגיות. כי למה לפני שנה לא היו מאבקי מי צודק, מי קובע, מי בסדר ומי לא? איך זה יכול להיות ש-3 שנים אין מי צודק וכעבור כמה חודשים נוצר כזה שינוי ?

מריוס זכריה

Member
מנהל
iceman תמיד צודק...

יחד עם זה, כל זוג "מחליט" מתי מגיע זמנו להתחיל את קרב הכוחות. יש כאלו שאחרי שבועיים. יש כאךו שבמגורים המשותפים. יש כאלו שבנישואין. יש כאלו שבילד הראשון. בקיצור, מה שנישואין עושים לאחד הם לא עושים בהכרח לשני. אין הסבר מצימטי לשינוי, חוץ מחוק אחד: מתישהו זה חייב לקרות... מריוס

איציק911

New member
קשה לענות לך כי רשמת רבים אבל לא רשמת על מה?

זה סימן לא טוב להמשך (רק 3 חודשים וכבר בלאגן?) את לא צריכה להיות לחוצה כי נכון לעכשיו שאין לכם ילדים פרידה היא לא דבר כזה קשה(זה כמו להיפרד מחבר), אם היו לך ילדים זאת בעיה ופרידה היא דבר קשה מאוד. אם את מרגישה שלא טוב ואתם רבים המון , אין לכם ילדים ואין לכם בשביל מה להתאמץ , כי שיהיו ילדים הבעיות שלכם והמריבות שלכם יהיו יותר רציניות וקשות, ולכי תביאי ילד ותשקיעי בזוגיות לא יציבה. לדעתי תיפרדו בקלות , במקום להשלים ולמצוא את עצמכם גרושים עם ילדים בעוד כמה שנים כי אז שניכם תגידו מה היינו צריכים את זה ,היינו יכולים להתגרש בהתחלה בלי ילדים ועכשיו היינו כמו רווקים

bigkid8

New member
לא רואה בעיה בהבדלי תרבות, אופי או רקע

כי לרוב בני זוג אפילו מנוגדים בדברים רבים ובכל זאת חיים יחד. הבעיה שלכם היא תקשורת והייתי ממליץ לך לגשת לטיפול זוגי, אפילו מס' פגישות. תגידי לבחור שככה זו לא איכות חיים ובוא נקבל עזרה שנינו. אם יתנגד, תלכי את לבד, כי מספיק שאחד מבני הזוג עובר טיפול, זה משפיע חיובית על כל הבית. מנסיוני זה עוזר מאוד, ואם הייתי הולך ליעוץ עוד קודם, היו לי חיים עוד יותר קלים. מקווה שעזרתי

זה לא קשור ל

זה שהוא מרוקאי ואת אשכנזייה , זה קשור לזה שבאמת בזמן האחרון משהו מתפקשש. אין דבר כזה 'חתול שחור' זה הכול בראש , וזה הכול אמונה תפלה , ההגיון שלך צריך לשחק פה תפקיד מרכזי , וההגיון אומר שהחברים לעבודה משפיעים עליו. לרוב זה גם הגיוני מכיוון שהוא נמצא איתם רוב שעות היום , אז כאשר יש מתחים בבית , החברים לעבודה הם אלה שבדרכ נותנים עצות , ובמקרה הזה עצה גרועה. אני חושבת שאת צריכה ללכת לבעלך , ולהגיד לו שכל הקטע של 'תחזיק אותה קצר ותראה לה מי הגבר' לא עובד וזה רק מפקשש את הנישואים לפי שהוא כבר שם לב. אני ממליצה לך לשבת איתו לשיחה. בהצלחה.

adam33

New member
שוני במנטליות

הרי את זו שהציגה את עניין המנטליות ולכן אתייחס לזה.. בכל מריבה שלכם את זו שתצטרכי לכרוע ברך ולבוא על ארבע ולהתנצל כי אצלו זה המון עניין של כבוד יותר מאשר הנזק בפועל ולכן כעת אחרי שתהחתנתם הוא אמור להיות ה" ביג בוס" ואת זו שאחריו ואילו את הגעת ממנטליות שונה ולכן הכל ניראה בעינייך כשונה ...

למעלה