על סף ייאוש...

lee_1

New member
על סף ייאוש...../images/Emo7.gif

נכשלתי היום בטסט ה4 שלי אין לי הרבה מה לספר... יצאתי לבד לטסט כי זאת שהיתה אמורה להיות איתי שכחה ת.ז ואי אפשר היה להביא אותה.. היתה לי נהיגה יפה מאוד והסיבה שנכשלתי היא שהיה איזה מסומם שלא ראה אותי (הוא היה ממוקד במבט שלו ישר ואפילו לא הבחין בי)...כשראיתי אותו הוא עמד על המדרכה, אז האטתי וכשבאתי לעבור אותו הוא פשוט רץ לתוך הכביש לעבר חבר שלו... הטסטר בלם אותי, בצדק רב...והוא צעק על זאת שהיתה איתו שהוא לא שפוי ושהוא בן אדם מטורף, והסביר לי שאומנם רואים שהוא היה מסומם או משהו כזה אבל לא היתה לו שום ברירה אחרת חוץ מלבלום אותי באמת שאין בי כעס או שנאה לטסטר, אבל אם הייתי רואה את המסומם הזה, הייתי מכניסה לו מזה בעיטה...

FreakStyler

New member
אווווווווווווווווו

סיפורך נגע לליבי, איזה מזל נאחס! תמיד נכשלים בגלל איזה מזל חרא וחוסר צדק! אני לא דוגמא שתגיד לך לא להתייאש, כי אני נכשלתי בינתיים רק בטסט הראשון (ואני מקווה גם שהאחרון..) אבל בכל זאת.... את יודעת שאת נוהגת מצוין ושהסיבה שלא עברת זה בגלל איזה מסומם מזדיין, אז אל תאבדי תקווה! אני לא יודעת אם זה ינחם אותך.. אבל ידיד שלי לא עבר את הטסט ה 11 שלו לא מזמן... והוא כבר התגייס המיסכן. הטסטר שלך לדעתי בכלל לא פיר, הוא ראה שזה לא אשמתך והמסומם הזה לא היה צפוי בכלל, לדעתי הוא ממש מניאק! אבל....... אל תאבדי תקווה אין הגבלות על מספר הטסטים! בטסט הבא שלך.... את תעברי! (אני מגדת עתידות..)

karen17

New member
סורי מותק../images/Emo7.gif

יאוווווווו אני כל כך מבינה אותךךךך!!! לי עוד לא היה טסט, אבל אני שומעת על כל כך הרבה מקרים דומים שבגלל כזה דבר לא צפוי, נכשלים....
טוב אבל תתנחמי בזה שזה הדבר היחידי שנכשלת בו, וחוץ מזה הנהיגה שלך מעולה..ולפי מה שאמרת, כל כך רואים שלטסטר היה חבלל להכשיל אותך כי בסה"כ נהגת מצויין, והוא עוד הסביר לך שהוא חייב לבלום... זה כאילו הוא אמר במילים אחרות "אני מצטערת שהכשלתי אותך, אבל את נוהגת מצויין" אז קחי את זה ככה איכשהו ואל תתבאסי, כי בסוף כולם עוברים ואין מה לעשות... זה מזל נאחס זה לא קשור לנהיגה שלך... אני מאחלת לך בהצלחה בטסט הבא!!!! אל ייאש!!!!!!!!! ביי מתוקה

hot17

New member
לא נורא מותק...../images/Emo24.gif

לפי מה שסיפרת, הנהיגה שלך היתה מעולה חוצמזה,והטסטר לא רצה להכשיל אותך... וקוראים תמיד דברים כאלה, אז לא נורא, קחי את זה הקלות, אז עוד שבועיים נראה אותך עם רשיון
.

קלקר1

New member
אני עדיין קורא את ההודעה שלך....

ועדיין לא הבנתי למה על זה הוא הכשיל אותך... זה לא אי צדק של הטסטר לדעתי , זה פשע....

lee_1

New member
המורה שלי הקריא לי כרגע את הדו"ח...

הטסטר כתב בלמתי כדי למנוע פגיעה בהולך רגל

OMRI666

New member
זה לא פשע, הוא צודק...

זה שההולך רגל הוא נרקומן, דפוק עם נטיות התאבדות, לא אומר שאת צריכה לעזור לו לממש את הנטיות האלה ולדרוס אותו. עם כל הצער, שבעניין, אני מצדיק את הבוחן (דבר שמאוד נדיר אצלי), על אף שאני ממש לא בטוח, שלי אישית היה לב להכשיל אותך על כזה דבר...

FreakStyler

New member
אז מה

עדיין לדעתי הוא ממש מגעיל שהוא הכשיל אותך כי הנרקו הזה בכלל לא היה צפוי ובדרך כלל אנשים לא מתפרצים ככה לכביש כמו הנרקומן הזה, וזה סתם דבר יוצא דופן. הטסטר היה צריך להתחשב בך ולהעביר אותך!!

lee_1

New member
המורה שלי אמר שאם זה היה טסטר אחר

אז אולי היה סיכוי שאני אעבור אחרי תקרית כזאת אבל הטסטר הזה הוא קשוח מאוד אבל חוצמזה תחשבו איזה שם היה יוצא לו אם היו אומרים עליו שהוא העביר תלמידה שכמעט דרסה מישהו בטסט

FreakStyler

New member
חח אף אחד לא יכול לדעת....

גם הטסטר שלי היה פאקינג קשוח, פאק, הם מתמקדים בכל טעות מטומטמת! הטעות הכי פיצית והם מכשילים! לא חבל?? אבל אל דאגה- טסטס הבא את עוברת!! בדוק!

OMRI666

New member
אין מה לעשות...

מגעיל או לא (ואם הוא בחר בעבודה הזאת, זה די מעיד על האופי שלו), זאת העבודה שלו... אי-אפשר "להחליק" כזאת טעות...

Krishi

New member
קבלי אותה בהסבר...

כמה שכואב לטסטר או לא... מי שהיה צריך לעצור את האוטו זאת היא ולא הטסטר! תארי לך מצב כזה היה קורה במציאות והיא לא הייתה עוצרת? הרי זה לא מצב בלתי נמנע כי עובדה שהטסטר הספיק לעצור ולא קרה שום דבר. לכן עם כל הכבוד... במקרה הזה הטסטר צודק ואין מה לעשות והוא לא מניאק ולא מגעיל. כל מה שנותר לה זה לעבוד יותר על ההתמצאות בכביש וכל מה שמסביב כדי שלא יקרו עוד מקרים כאלה של חוסר זהירות או חוסר תשומת לב ומישהו חס וחלילה יידרס...

lee_1

New member
אני מסכימה איתך ב100%...

למרות שבאתי לעצור, הוא הקדים אותי...

FreakStyler

New member
אני יודעת אבל אבל אבל אבל......../images/Emo19.gif

אבל לא רוצים להיכשלללללללללללללללל!
חוצמיזה פחות נרקו אחד לא יזיק לאף אחד.......

lee_1

New member
אני לא אמרתי לרגע שהוא לא צודק...

תקרא את ההודעה המקורית שלי...אמרתי כבר שם שאני מבינה את הבוחן

s e m e

New member
את לא יודעת שבטסט תמיד שמים את הרגל

מתחת לברקס שהבוחן יבלום אותך את תעצרי אותו עם הרגל

s e m e

New member
אני מכיר מישהו שעשה את זה בשיעורי

נהיגה כדי שהמורה לא ילחץ לו על הברקס להוריד מהירות