על סף יאוש....

chanand

New member
על סף יאוש....

אני מנסה להריץ קובץ כדוגמת הקובץ המצורף ומשום הוא מסרב לעבוד. עשיתי את הבד``ח הקבוע: הדטבייס קיים הטבלה קיימת השדות קיימים ... מישהו יכול לעזור כאן? (קיפוש לא הצליח לעזור לי)

chanand

New member
טוב הקובץ לא עלה - אז הנה!

<% set conn = server.createobject(``adodb.connection``) conn.open ``DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=`` & Server.mappath(``date1.mdb``) & ``;`` set rs = server.createobject(``adodb.recordset``) rs.Open ``list``,conn,3,3 rs.AddNew rs(``user``)=user rs(``pass``)=pass1 rs.update rs.Close %>

chanand

New member
השורה rs.uptade

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error `80040e2f` [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] þþáéöåò äùéðåééí ùáé÷ùú áèáìä ìà äöìéç îëéååï ùùéðåééí àìä äéå òìåìéí ìéöåø òøëéí ëôåìéí áàéðã÷ñ, áîôúç äøàùé àå á÷ùøé äâåîìéï. ùðä àú äðúåðéí áùãä àå áùãåú äîëéìéí ðúåðéí ëôåìéí, äñø àú äàéðã÷ñ àå äâãø àåúå îçãù ëê ùéàôùø òøëéí ëôåìéí åðñä ùåá.

נתן.ל

New member
אתה סגור על זה שיש משהו במשתנים ?

בוקר טוב לכם ... אני כאן מוצף בעבודה ... לכן לא הייתי ...

נתן.ל

New member
נראה לי שיש בעיה בהרשאות הכתיבה

שלך לתוך ה DB ... תבדוק את זה ... גם את הרשאות הכתיבה לספרייה בו ה DB נמצא. כמו כן - תבדוק אולי אתה מנסה להכניס מידע לא נכון לתוך השדה ( כמו סטרינג לתוך שדה מספר).

chanand

New member
לא ידוע לי על בעיה של הרשאה

זה יושב על המחשב שלי וכל שאר DB עובדים וכל השדות מוגדרים כרגע כטקסט

chanand

New member
תודה לכל אלא שניסו לעזור

זה בסדר סגרתי את החלון ואני ימשיך לבהות במסך פתרתי את הבעיה....עד הפעם הבאה ושוב תודה CD

chanand

New member
הפעם הבאה...עכשיו

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error `80040e14` [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] þþîùôè SQL ìà çå÷é; ãøåùéí äòøëéí `DELETE`þ, `INSERT`, þ`PROCEDURE`þ, `SELECT` àå `UPDATE`. /pro1/add.asp, line 38 -------------------- בשורה rs.Open ``list``,conn,2,3 או rs.Open ``list``,conn,3,3

זהר פלד

New member
מה זה ``list``? זה לא פקודה שאני מכיר

אמור להיות שם משפט SQL... אולי זה אמור להיות list ולא ``list``?

זהר פלד

New member
למיטב ידיעתי,

פתיחה של recordset אמורה להתבצע עם משפט SQL... מכיון ש ``list`` זה לא משפט SQL, הוא צועק עליך שאתה צריך לתת לו משפט SQL. (אגב, נוטה או מישהו - אפשר לומר לבחור איך לסדר את הג`יבריש בהודעות השגיאה שלו? זה בטח יעזור...)

אם זה שם של טבלה

אז תוסיף לשורה הזאת: rs.Open ``list``,conn,2,3 שתיים בסוף, כך: rs.Open ``list``,conn,2,3,2 למרות שלא נראה שזה יעבוד לך כי אם היתה טבלה כזאת, הוא היה אמור למצוא אותה גם בלי הפרמטר הזה.

chanand

New member
הוא לא אהב את השם LIST

שינתי את השם וזה עובד! מה יש לו נגד המילה ``list``?

לא תיארתי לעצמי שאקסס

לא יאהב שם כזה... כי זאת בסה``כ מילת מפתח לשימוש בעיקר ב-Stored Procedures ב-SQL Server. אבל כנראה שהתמיכה שלו ב-SQL קצת יותר רחבה משחשבתי... ניחא... לא שזה אומר לי משהו. גם ככה לא משתמש באקסס. ;-) ד``א... רצוי להקצות איזשהו מקדם מזהה לשמות של טבלאות... אני, למשל, אוהב לקרוא לטבלאות שלי tblTableName, כשהמקדם שלהן הוא tbl (קיצור של table). זה נראה מסודר יותר ולא יוצר התנגשויות עם שמות של אובייקטים אחרים.

למעלה