על סף יאוש

אמאלה1

New member
על סף יאוש

שלום אסתר ילדתי לפני כשבוע תינוקת במשקל 2200. אני מניקה אותה אך זמני ההנקה שלה מאוד מאוד קצרים ונעים בין 7 ל10 דקות ואז היא נרדמת על השד היא ישנה רוב היום דבר שמקשה עלי להעיר אותה ולהניק ותה כי אז היא לא מוכנה לפתוח את הפה כדי לינוק. בלילה היא הופכת לפעילה מאוד ומתעוררת כל שעה ומבקשת לינוק אך שוב כמויות קטנות מאוד. בבדיקת משקל האחרונה שעשיתי לה התברר שהיא עלתה רק 100 גרם במשך 3 ימים בנוסך לתסכול מחוסר היכולת להניק אני גם מותשת רוב היום הפכתי להיות שבר כלי. הציעו לי לשאוב מה דעתך? עוד הצעות ותרגום יתקבלו בברכה תודה מראש

YOu need a yoetset hanaka, IBCLC

If you tell me where you live, I will refer you to someone in your area. IN the meantime, one very good way to wake a baby is to squeeze some of your milk out in a spoon and give it to her. If she does not wake up, give her at least 10 spoons of your milk every 2 hours during the day. Usually, this will cause her to wake up and maybe she will feed. If not, then you should pump your mlk and give it in a bottle. Actually, if she gained 100g in 3 days, that is very good!!​

לאה_מ

New member
תרגום: את זקוקה ליועצת הנקה מוסמכת

אם תאמרי לי היכן את גרה, אוכל להפנות אותך למישהי באיזורך. בינתיים, דרך טובה להעיר תינוקת היא לסחוט מעט חלב לכפות ולתת לה. אם היא לא מתעוררת, תני לה לפחות 10 כפיות מהחלב שלך כל שעתיים במשך היום. בדרך כלל זה יגרום לה להתעורר, ואולי היא תינק. אם לא, עליך לשאוב את החלב שלך ולתת לה בבקבוק. למעשה, אם היא עלתה 100 גרם ב-3 ימים זה טוב מאד!!

למעלה