על סף יאוש

noy82

New member
על סף יאוש

היי, אני סובלת מכאבים חזקים בזמן קיום יחסי מין מזה זמן רב. אני עם חבר שלי כבר שלוש וחצי שנים (לפניו לא הייתה לי את הבעיה הזו) ועם הזמן זה רק הולך ומחמיר. בשנתיים האחרונות נבדקתי אצל מספר גניקולוגים וכולם אמרו לי שיש לי פטריה שמייבשת את האיזור וגורמת לכאבים (אני מקבלת כל פעם נרות וכדורים אבל זה חוזר כל פעם מחדש). העניין הוא שאני כבר לא בטוחה בכלל שזו הבעיה ושזה לא משהו פסיכולוגי, כיוון שאנחנו משתמשים בחומר סיכה וזה כואב לי בכל זאת. אני כבר כל כך פוחדת שיכאב לי שמרוב שאני מנסה לא לחשוב על זה כשאנחנו שוכבים אני רק חושבת על זה יותר. בנוסף זה גם הולך ומחמיר במקום שיהיה יותר טוב- בהתחלה היה כואב לי רק בזמן הכניסה ועכשיו זה כבר כואב לי גם כשהוא בתוכי. החשק המיני שלי ירד לחלוטין וכמובן שכל זה פוגע בחיי המין שלנו שהולכים ומדרדרים מפעם לפעם. מקווה שתוכלו לעזור לי... תודה.

אנסה לעזור

בהחלט בעיה מתסכלת ואין סיכוי שיהיה לך חשק במצב כזה. להמשיך לקיים יחסים בלי לפתור את הבעיה - רק יחמיר אותה. עליך להכנס למסע חיפושים עד שתמצאי את הגורם לבעיה. יש הרבה דרכים וכאשר רופא אחד לא מוצא פתרון, לא אומר שרופא אחר לא ימצא. אם תעשי חיפוש בגוגל על מילות המפתח המתאימות, תגיעי למומחים בתחום וכך תמצאי את הפתרון מהר יותר. בנוסף, אם יש לך גישה לעולם האלטרניטיבי אז ישנם לא מעט אנשי מקצוע שיוכלו לעזור. למשל נטורופטיה, הומיאופאטיה, שיאצו ועוד. עד שלא תמצאי פתרון אמיתי לבעיה, אני ממש ממליצה לך לעבור ליחסי מין ללא חדירה! אפשר הכל חוץ מחדירה ממש ואז הגוף שלך ירגע ועם הרבה סבלנות זה יכול לעבור. בן זוגך לא צריך לסבול מכך אך חייב לך התחשבות לכן הפתרון הזמני שלכם זה גיוון, שתמיד טוב... בהצלחה

the evil 1

New member
אני מקירה את המצב שלך מקרוב כי זה קרא גם לי

כן זה מחורבן וכן זה כואב, בסופו של דבר מה שבאמת חשוב שתעשי הוא ללכת לרופא (זכר) אחד ולהשאר אצלו ולחזור אליו שוב ושוב עד ייפטור לך את הבעייה, כשמחליפים רופאים יש להם נטייה לתת את הטיפול הסטנדרתי על ההתחלה ולא להחמיר עם הטיפולים, מה שפוטר פטרייה עקשנית שכזאת. תדאגי שהרופה יעשה לך גם משטח רגיל וגם PAP כי יתכן שהפטריות והטיפולים יצרו דלקת, זה מה שקרא אצלי וזה הייה סיוט. אני לגמרי מבינה את הכאב והתסכול שלך עברתי את זה על בשרי, לילות הבכי אחרי מין כואב, הגעתי למצב שזה פשוט השתלט על חיי שנאתי את עצמי ושנאתי את החבר שלי לא ידעתי מה לעשות כי זה יכול לקחת חודשים, היו פעמים שהכל נפטר וחזר אחרי כחמש שנים בהתקפים חדשים, רק שהפעם הייתי יותר מוכנה והלכתי לרופה ממש טוב שלא התייאש ושלח אותי לבדיקות חדשניות, הגעתי למסכנה שהזרז לפטריות האילה הייה מטח נפשי והתחלתי ללכת לפסיכולוגית, כיום הפטרייה לא חזרה ואני מרגישה נהדר, אני לא צופה שתחזור. אם היא תחזור אני אהייה מוכנה. אל תדאגי, הכל פטיר. רק תהייה עקשנית וחזקה, תגידי לחבר שחדירה כרגע לא באה בחשבון, תמשיכי ללכת לרופא אחד (אם את רוצה המלצה אז בכף) הוא יתן לך טיפולים חזקים יותר שבסופו של דבר יפטרו אותך מהפטרייה העיקשת. מזכרי שמטח נפשי מחמיר את הפטריה, תמצאי דרך להרגע. ההתנזרות ממין תבחן את המערכת יחסים שלכם אתם יכולים להפרד בעיקבות זה או שזה יחזק אותכם כזוג. בהצלחה.

למעלה