על סף השיגעון.

על סף השיגעון.

כמו קליפות מסוכרות של תפוזים שאתה זולל וקצת מזגים, לועס וכל נגיסה יש בה שילוב משכר של מר ומתוק ככה אני מרגישה עם כל הגשמה של פנטזיה. פעם, פנטזיות היו תלויות אצלי בארון, חנוטות בפורמלין. היו כאלה שהיו כל כך מאחור שלא ידעתי בכלל על קיומן. פתאום יום אחד נפתח הארון, הוסרו העטיפות, גיליתי את טעמה המר- מתוק של ההגשמה. וכמו הזולל המכור לזלילתו ככה אני לא מסוגלת לעצור את ההנאה מהסרת עטיפה נוספת של חליפת פנטזיה. ולפעמים עולה השאלה -איפה הגבול? פעם הייתה לי תשובה מאוד ברורה, היום אני יודעת שאני כל פעם מזיזה את הגבול עוד קצת ועוד קצת ועוד קצת ועוד קצת, עד שעולם הדימיון יהיה מוכל לגמרי בתוכי.

fun maker

New member
על סף

דלתי התדפקה לה שגעת. פתחתי את הדלת. "שלום, אני שגעת". "כן, אני יודעת" אמרתי. "חיכי לך כבר הרבה זמן, בואי כנסי, קר כל כך בחוץ." התישבנו על המיטה, מול הארון הפתוח, לפנינו גלויות כל הפנטזיות שקולפו להן יחדיו. ליד השידה נחו העטיפות הצבעוניות. פנטזיה עטופה יצאה מן הארון. שגעת ואני קילפנו בעדינות את כל השכבות, אצבעותינו החלו לדמם. הייתה זו שפיות. הסתכלה עלי, מדממת גם היא. "מה????" לחשתי, "מה את רוצה?" אמרה "כמה דמיון תוכך יוכל להכיל?" צחקה לה שגעת. "את זמנית לא שפויה, שפיות יקרה. איך ניתן, בתוכנו, הכל להכיל? לדמיון אין שום גבול." השפיות התישבה, פרטה על הנבל. השגעת התישבה, ואמרה "הכל הבל." עוד דפיקה, ושוב זו הדלת. פתחתי תשושה. "שלום, אפשר אולי להציע לך פנטזיה במבצע?"

למעלה