על סף הרזרבי...

shivekroi

New member
על סף הרזרבי...

ביום שבת (אתמול), הגענו (הבלונדינית ואני) לצנוח. הקפיצה הראשונה היתה סולו. ישבתי (וליטוין אני לא מצליח להפליץ בנפילה למרות שאני ממש מנסה), ונגשתי לפתיחה ממצב גוף לחלוטין רגוע. היה לי מלא זמן לעבור לבטן לחשוב על זה ולפתוח. אחרי הפתיחה, שהיתה כביכול סבבה, החופה שלי (פרוסה לחלוטין) התחילה בסחרור חזק ימינה. היה נדמה לי כאילו מיתר ההגה הימיני נקרע מהטוגל (הידית הצהובה). חשבתי שהוא נקרע ועוד שניה המיתר בורח לי דרך הטבעת ושלום שלום. ליפפתי אותי סביב היד, ושחררתי הגה שמאל כדי לאזן את עצמי. כל הדברים האלה קורים כשאני מסתחרר / מתאזן לכמה שניות, ואז שוב מסתחרר. בגובה 2200, הבנתי שככה לא בונים חופה, ושאין סיכוי שאני נוחת ככה. החלטתי שאני מנתק. ברגע שעזבתי את שני ההגאים כדי לגשת לידית ניתוק, כאילו הכל השתחרר והחופה התיצבה לחלוטין. בקיצור לא ניתקתי, והרגשתי (עדיין מרגיש) ממש אידיוט. יש למישהו נסיון דומה? מישהו יכול לדמיין לעצמו מה לעזעזל קרה שם??? אם זה עוזר, אני צונח על סייבר 170. אנא עזרו לי, רועי לתרומות - ת.ד 696969

psychopacker

New member
אני לא בטוח אבל

זה נשמע, לי לפחות, שהגה ימין השתחרר לך בפתיחה, אבל אל תקח אותי במליה. נ.ב. אתה זה שגונב לי דואר מהת.ד.??

OhadNir

New member
זה לא ממש חשוב!

מה שחשוב הוא שזהית מה קורה לחופה (לאיזה צד היא מסתחררת), וניסית לעשות הכל כדי לייצב אותה. רק אחרי שהבנת שזה לא עובד עזבת ידיות (חשוב!) והלכת לנתק. המודעות למה שקורה איתך, למה שקורה לחופה, לנסיונות לתקן, לגובה (סחתין!!!) ולאפשרות לנתק ואפילו בזמן, ואתה יודע מה- גם לזה שהבעיה נפתרה ואין יותר צורך לנתק- הם הם החשובים בסיפור שלך. הלוואי כולם רגועים ומתפעלים תקלות ככה
שחקת אותה ותודה ששיתפת! ד"א כנראה שבאמת השתחרר אחד ההגאים בפתיחה- שים לב לזה בפתיחות הבאות, יכול להיות שצריך איזהשהו תיקון בריג.

just a guy11

New member
איך זה הגיוני?

אם הגה ימין משתחרר הסיחרור אמור להיות לצד שמאל, לא? כי אז כביכול רק הגה שמאל משוך קצת.. והגה שמאל לא היה משוחרר כי רועי אומר שהוא שיחרר אותו כמובן שאני לא בא לתקן פה אף אחד , אני רק מנסה להבין.. אז נא לא לתקוף, תודה.

shivekroi

New member
עם יד על הלב.

אין לי מושג. אחרי שירדתי חשבתי בדיוק על הנקודה הזו, ואין לי ממש הסבר לWTF קרה שם. זה אכן לא עושה שכל... אבל כל דבר שיש לי בו חלק לא ממש עושה שכל, כך שהנה התשובה שלך. סתם גיי 11, התגעגעתי... תבוא יותר, יש קפה ועוגיות.

BSF

New member
STYLE 2565-1

USA 10.5 UK 9.5 EUR 44.5 made in chaina upper:leather/nylon outsole:rubber

העורכת

New member
כשכל היום

יושבים ורואים סרטי צניחה המוח מתאדה
(אם אי אפשר ליישם..)

מחיר מבצע ...

הזמנת סרטים YES...... "הטייס" במחיר מבצע רק בֶ9.90 ש"ח כל שאר הסרטים ב16.90 ש"ח סרטים ארוטיים לכל הערב ב17.90 ש"ח תודה וצפייה נעימה ...

למעלה