על סף אבדון

על סף אבדון ../images/Emo7.gif

שמעו אנשים אני חיב עזרה אני כבר חודשים מיתכתב עם מישהי שאני אוהב באיסיקיו בשבועים האחרונות הקשר ניפסק לא יודע למה אבל זה לא ממש משנה. כבר חודשים אני מיתחמק ממנה והיא ממני ואנחנו לא אומרים אפילו שלום בבית ספר ועזבו את זה היא גם יושבת שלוש שעות בשבוע מולי ממש בכיתה! ואני פשוט לא מצליח לדבר איתה אז מה לעשות?

GirlFriend

New member
לאזו אומץ ולדבר איתה,

אם אתה לומד איתה, וקשה לך בחומר או לה קשה, תעזרו אחד לשני וזה בעצם יהיה התירוץ שלך להתקרב אליה. תברר למה הקשר נפסק, אמרת לה משהו שפגע בה או היא אמרה לך?

אבל...........

לא כל הקטע הוא שאני תמיד מתחיל להיתכתב ולא יודע מה קורה לי פתאום אני פוחד גם לשלוח לה הודעה באיסיקיו ו....... איך אני בידיוק אשאל אותה שנינו מבינים טוב את החומר היא קיבלה 86 ואני 93 והקריאו ציונים ככה שהיא יודעת שאני יותר טוב ממנה. ומה גם פתאום אני אגש אליה ואתחיל לדבר אחרי חודשים שאני מיתחמק ממנה כאילו זה מוזר לא? מה היא תחשוב? אני צריך סיבה טובה לבוא אליה אז יאללה תנו הצעות!

טוב אז תנו רעיונות לשיחה

אוקי אז תנו עוד רעיונות לשיחה אני לא מצליח! וחוץ מזה זה לא נראה אידיוטי לבוא אל מישהי אחרי חודשים של היתכתבויות ולשאול "מה קורה?"

ליליוש

New member
תגיד לה כך:

"היי מה שלומך? הרבה זמן לא דברנו מה קורה איתך..." מיכן אתה צריך להמשיך לבד....

ש ו ק ה

New member
זה לא מוזר להתחיל לדבר פתאום

ואתה חייב להתחיל איכשהו ובהתחלה זה יהיה מביך ולא נעים אבל לדעתי אחר כך כבר תדברו חופשי ואלי גם תיהיו ידידים טובים מאוד ואפילו יותר.... תחשוב שהדבר הכי רע שיכול לקרות זה שהיא אולי תתחמק ממך או תדחה אותך... אבל אתם גם ככה לא מדברים הרבה אז מה זה משנה?

לדעתי, כמו שכולם אומרים: אומץ...

אתה צריך לעזור אומץ, ולכתוב לה באייסי: "היי, מה קורה? הרבה זמן לא דיברנו...קרה משהו או שפשוט לא יצא לנו לדבר?..." או משהו דומה... תנסה... מה הדבר הכי רע שיכול לקרות לך?!?... חיים רק פעם 1!!!! גם אני עשיתי מלא פשלות בחיים שלי... זה לא אומר שהחיים שלי ניפסקים שם... תנסה, תראה, אולי היא לא שווה בכלל?!?
פשוט, העצה שלי-תתחיל לדבר איתה ותראה לאפו הדברים מתגלגלים...

למעלה