על סם

על סם

חייב לומר שהתאכזבתי עד כה מהסדרה. אושרת קוטלר לא מחדשת שום דבר מלבד נתונים וקלישאות שכל תיכוניסט ממוצע מכיר התוכנית לא מביאה לצופה שום פן אחר של השימוש בסמים שכבר לא נטחן בעבר בטלויזיה.

gadgad0

New member
../images/Emo45.gif ועוד פעם מישהו נותן תקציב לקוטלר

לעשות סדרות דוקומנטריות, כאשר ברור (עוד מהסדרות שעשתה על הקבלה ועל בריאות הנפש) שכשרונה היחיד בתחום הוא עריכת מעין מסמך מצולם בסגנון עדות "הנה סיכמתי לכם את החומר - רואים שזה אוי ואבוי?". שום זווית חדשה, שום נקודת-מבט רעננה, שום דבר שלא ראינו באלף ואחד מקומות בעבר. פשוט כלום.

r27n

New member
כמה פרקים יש לסדרה הזאת?

אני דווקא רואה פן חדש דרך הפרקים ששודרו עד עכשיו, אני לא יודע מה איתכם אבל אותי זה חשף לעולם חדש לגמרי....

לפי הפרסומים שישה פרקים

ואיך נחשפת לעולם חדש לגמרי בגלל הסדרה? היית אברך בישיבה? או שאצלך בבית קלטו רק את הערוץ של רוממה? :) מצאתי גם ביקורת יפה על הסדרה.

gadgad0

New member
לדעתי זו קוטלר שלמדה בסמינר לבנות "בית יעקב"

עד שבהגיעה (צנועה וחסודה) לגיל ל"א שנים, נגלתה לעיניה הפריצות והטומאה ירחם השם!

../images/Emo6.gif

דווקא היית מצפה ממישהי ששירתה כמשקית-ת"ש בצה"ל לדעת דבר או שניים על סמים...

r27n

New member
לא הייתי אברך או כל דבר דומה אבל...

לשמחתי הרבה אני יכול להגיד שלא יצא לי לשמוע/לראות אנשים תחת השפעת סמים. יכול להיות שבעולם הווירטואלי שאתה חי בו יש הרבה סמים אבל זה לא נכון לגבי כולנו.

gadgad0

New member
לגבי Show me -הסמים אצלו זה לא עניין וירטואלי

למעשה, אם תחפש טוב, הבנאדם מחביא סמים אפילו בניק שלו! (רמז: מתחת ל-S במילה Show הוא החביא שקית מלאה חשיש, ובתוך ה-e במילה Me הוא שם נייר-כסף עם קצת קראק). שמע קטע מצחיק שקרה לו פעם: הוא נכנס לפורום "גידול כלבים", ובמקרה התארחו שם באותו זמן (וענו לשאלות הגולשים) שני כלבי משטרה שמאומנים בגילוי סמים. הם ישר התנפלו והתחילו לנבוח על הניק שלו בעצבנות (אחד אפילו הצליח לתת לו ביס ב-Money)! הם רדפו אחרי הניק שלו עד הפורומים של נענע.

למעלה