לא הבנתי את הפנצ' ליין אתה מנסה לומר שהסליחה, כיוון שיסודה באקט אניטנרסנטי, מפספסת את המטרה?
מ מטמורפוZה New member 5/9/13 #20 לא הבנתי את הפנצ' ליין אתה מנסה לומר שהסליחה, כיוון שיסודה באקט אניטנרסנטי, מפספסת את המטרה?
ר רוצה להתרגש מחדש New member 5/9/13 #21 כמה משעשע זה בדיטק מה שחשבתי על פוסט החזרה היומרני שלך ועל כל "פועליל" הרבים, בזמן שלא היית בפורופ. פיהוק אחד גדול.
כמה משעשע זה בדיטק מה שחשבתי על פוסט החזרה היומרני שלך ועל כל "פועליל" הרבים, בזמן שלא היית בפורופ. פיהוק אחד גדול.
ר רוצה להתרגש מחדש New member 5/9/13 #26 דווקא את מכירה אותי קצת הגישה שלו לא באה לי טוב. אנשים כמוהו עושים לי עקצוצים וגירודים מהסוג הלא נעים.
דווקא את מכירה אותי קצת הגישה שלו לא באה לי טוב. אנשים כמוהו עושים לי עקצוצים וגירודים מהסוג הלא נעים.
א אהובת הספרן New member 5/9/13 #27 דווקא בגלל זה הישירות שלך עם הישירות שלו.. שהם סוגים שונים ההתנגשות הבלתי הנמנעת... בסוף עוד תהיה פה אהבה גדולה או שלא, אבל היי, ראיתי איזה סטיקר לא מזמן: "רצינות תהומית היא שורש כל רע" זה נכון !
דווקא בגלל זה הישירות שלך עם הישירות שלו.. שהם סוגים שונים ההתנגשות הבלתי הנמנעת... בסוף עוד תהיה פה אהבה גדולה או שלא, אבל היי, ראיתי איזה סטיקר לא מזמן: "רצינות תהומית היא שורש כל רע" זה נכון !
ר רוצה להתרגש מחדש New member 5/9/13 #28 לו חיינו בהוליווד, אולי אבל אני נוטה להתרחק מטיפוסים שלא באים לי טוב.
א אהובת הספרן New member 6/9/13 #33 Two is company, three's a crowd (or a threesom, אבל זה כבר לפורום אחר נראה לי. אנחנו משחקים בפתגמי מספרים באינגליזית?)
Two is company, three's a crowd (or a threesom, אבל זה כבר לפורום אחר נראה לי. אנחנו משחקים בפתגמי מספרים באינגליזית?)
ר רוצה להתרגש מחדש New member 6/9/13 #34 אבל אז הוא יגיד שעשיתי את מאינטרס... אז לא אני בחורה נטולת אינטרסים. חחחח