על סחרוף, אבקסיס ורומנים אחרים

מייקל21

New member
על סחרוף, אבקסיס ורומנים אחרים

שאלה - שמעתי לא אחת שסחרוף יצא עם יעל אבקסיס, והוא עזב את אישתו למענה, וכתב לה את 'מפנה מקום'. הנכון הדבר? למישהו יש פרטים? ועוד משהו לברי יש ילדים?

yuli c

New member
עד כמה שאני יודעת...

הוא היה חבר של יעל אבקסיס לפני שהיא היתה נשואה לליאור מילר, והוא עזב את אשתו למענה ואחרי זה חזר לאשתו אגב יש לו ולאשתו שני ילדים.

giba70

New member
מישהו/י מחברי הפורום אמר/ה גם

שהוא כתב את יומולדת ליעל אבוקסיס. (עם מוסר/ת הידיעה הסליחה ששכחתי שמו/ה)

Vdrums

New member
למה כל הרכילות הזו כ"כ מעניינת?

זה ממש רדוד...

giba70

New member
ואללה לא יודע ../images/Emo4.gif

אבל אם מישהו רוצה לדעת דברים כאלה, כל עוד זה לא משהו נורא סודי וזה די ידוע, אז שיבושם לו. חוץ מזה לדעת על מה או על מי נכתב שיר מסוים זו לא רכילות ירודה כל כך. סה"כ אתה רוצה לדעת קצת על הרקע של שיר מסוים של מישהו שאתה אוהב לשמוע.

Vdrums

New member
הקטע שרשמת על השיר

היה מעניין אבל הרומנים שלו ואישתו והילדים... הפורום הזה הוא לא מדור רכילות זה מוריד את הרמה.

מייקל21

New member
אז ככה

אפתח ראשית בדעתי האישית, שקורות חייו של אדם, גם בפן האישי, הם אינם רכילות, אלא מושא עניין. אם אדם כותב ויוצר שירים בעקבות השפעותיו בחייו הפרטיים, אז העניין הופך למעניין לדעת. עדיין לא הגענו לשאלתו פרטנויות כמו עם כמה בחורות שכב סחרוף. זה באמת לא מעניין, בניגוד לנושאים שנוגעים בשיריו, והרומן עם אבקסיס קשור לשיריו, בדיוק כפי שציינו האנשים בשירשור הזה. דבר שני, הנושא נפתח, כיוון שאני מנשא לגבש ביוגרפיה מעמיקה ורחבה על סחרוף לבקשת מנהל הפורום, וחשבתי שנושאים אלו הם חלק חשוב ושווה ציון בביוגרפיה של סחרוף. רכילות בכלל היא דבר מכוער, על זה אני מסכים, אך תסכים איתי שהיא חלק מאיתנו, משפיעה על חיינו, ובלתי נמנעת. כל אמירה אחרת היא התנשאות, כי אף אחת לא חסין מפניה. אנחנו יצורים חברתיים ורכילות היא חלק משיגרת חיים.

Queen BItch

New member
ברי וכל מה שבינו...

לא רוצה להישמע יותר מידי יומרנית או צדקנית אבל נראה לי שהחברה דיי צודקים. זה לא כל כך עקרוני כל הקטע הזה מה ועם מי ועם מו! הוא לא מה"בראנז'ה" ו תודה לאל לא רואים את השם שלו בכל טורי הרכילויות של הסלבס השונים-טוב שכך! שישאר ככה! שיחיה את חייו הוא וימשיך לעשות מוזיקה נפלאה ומעוררת השראה.

למעלה