על סוסים וזכרונות

Phoebs

New member
על סוסים וזכרונות

יש לי שני זכרונות מיוחדים שקשורים לסוסים- הראשון קרה כשהייתי בת 13.5- יום אחרון בכיתה ז´ וכל השכבה הלכה לחוף הים בהרצליה (יוני 93). אחרי איזו שעה ראיתי בחור עם סוס- בהתחלה התלהבתי נורא- מהסוס! וביקשתי לרכב, והוא נתן לי :) היה מדליק! פתאום אחרי חצי שעה הוא בא אליי ומציע לי להצטרף אליו לרכיבה. הפעם ממש התלהבתי- מהבחור! אמנם הייתי רק בת 13 אבל הבחור היה חתיך מדהים מהסרטים!!! שזוף ושרירי, רק עם שורטס, שיער קצר שטני ועיניים ירוקות. דודו, בן 21. הוא כבש אותי בחיוכו ועם הסוס הלבן (הנסיך על הסוס הלבן!) ומשך עשה רכבנו לנו עד הצוקים. אז קצת דיברנו והוא היה ממש מקסים ואז התנשקנו אחרי שהוא שאל אם יש לי חבר ואם התנשקנו ואם אני רוצה לנסות. חברה´-
זה כלום לעומת מה שהרגשתי לא יכולתי לדבר שעתיים אחר כך! בכל מקרה היה נחמד (אמנם היה טעם של סיגריות...
) אבל מיוחד ורומנטי!! נשיקתי הראשונה! בים...על הסוס...:) ושלא לציין המבט של חברי ללימודים כאשר שבתי כאשר זרועות דודו החתיך כרוכות על מותניי. הקנאה, המבטים: PRICELESS! אני לעולם לא אשכח :) החויה השניה הזכירה לי את סיפורה של ABUP יום אחד במהלך פטרול בניידת (הייתי במשטרה בפתח-תקוה) ואני והשותף הבחנו בשני רוכבים. עקבנו אחריהם ופתחתי את החלון ושאלתי אותם אם "אפשר סיבוב?" הם עצרו באיזו פינה עם חולות ונתנו לי לרכב! איזה בססה! והשותף שלי היה סבבה ולא עשה לי בעיות ונתן לי לרכב שעה. בקיצר זה היה הסוד שלנו...ורק שוטר אחד שסיפרתי לו קינא שלא קראתי לו גם כן...LOL

שיווווווווווווווווו!../images/Emo2.gif../images/Emo88.gif../images/Emo59.gif

אני לא מאמינה!! פשוט תסריט של סרט! איזה כיף לך! אני כל כך מקנאה........ את עוד בקשר עם הבחור הזה? ובת כמה היית כשזה קרה?? מאי הקנאית...

אמרת שהיית בת 13.5?!!??

והתנשקת עם בחור בן 21 בערך... מה לעזאזל??? השתגעת? רגע.. זה תלוי, היית אז בת 13.5? או שסתם התבלבלתי..?
|דגש|אאווין הרוהירית

Phoebs

New member
תודה תודה!

אולי באמת אני אעשה סרט...אני לומדת קולנוע :) הייתי בת 13 וחצי :) ולא בקשר מרוב הלם שחכתי לבקש את הטלפון אבל קבענו להפגש למחרת ולא יצא לי....

mmmy

New member
1234

אני הייתי אותו "אביר" על הסוס, ואני עדין מתגאה בכך . כי היית ממש מקסימה...

Phoebs

New member
באמת?

תן איזו הוכחה! איפה שירתת בצבא? :) אני לא מאמינה שזה אתה...

לא פייר...

איזה כיף לך!!!! אני כל כך מקנא בך!!!! אני כל הזמן חולמת שחברי יראו אותי רוכבת והשאר...אם את מבינה למה אני מתכוונת... בת שלוש עשרה (וחצי) ומתנשקת עם בן 21?!?! על סוס לבן?!?! ממש חלום חיי... וכמו שכבר אמרתי- לא פייר!!! נ.ב- באיזה גיל את עכשיו?

למעלה