על סובלנות

אין סיכוי לחומניזם?

אם אתה אומר כי ממש אין סיכוי לשלטון איסלמי קיצוני אצלנו אז אני נרגע... הייתי חי בכיף באמריקה או בכל אחת ממדינות אירופה איפה שכל הממשלה לא יהודים - אבל אנשים תרבותיים. כשאני רואה מצד אחד את משטרי העריצות במדינות ערב ואת המשטר החומיניסטי באיראן אני אומר בצורה פשוטה - אני מקבל כל שלטון - רק לא ערבי! זו לא גזענות או בעיה של דת - זה פשוט מאוד פחד מהמנטליות הפאנטית שלכם ואם הזכרנו איראן - הנה מה שאומר הנשיא הנבחר החדש אצלם ) - בנאום רשמי בטלוויזיה העלה על נס נשיא איראן החדש אחמדי-נג'אד את תרבות המחבלים המתאבדים: "האם ישנה אמנות יפה יותר, נשגבת יותר, אלוהית יותר ונצחית יותר מאשר אמנות של הקרבה באמצעות מות הקדושים?" "אמנות מגיעה לשלמות כאשר היא מתארת את המיטב שבחיים אך גם את המיטב שבמוות. אחרי הכל, אמנות אומרת לך כיצד לחיות. זוהי תמצית האמנות. האם ישנה אמנות יפה יותר, נשגבת יותר, אלוהית יותר ונצחית יותר מאשר אמנות של הקרבה באמצעות מות הקדושים (ה'שהאדה')?" שאל הנשיא הנכנס את הנוכחים בהופעה שהיתה ההופעה הפומבית השניה שלו בסך הכל מאז נבחר לנשיאות איראן. שימו לב - אדם פרימיטיבי שהיה בעבר טרוריסט מדבר על אומנות ועל תרבות מתאבדים. אתה מתלונןן כי אנחנו רואים בכם פצצות על 2. למה? האחים שלך מנהלים מלחמת טרור מטורפת ואתם מוחאים להם כפיים ומסייעים. מה ציפית? שננשק לכם בתחת על השינאה הגדולה למדינה. במצב עניינים כזה ברור שלא סומכים עליכם ואין סיכוי ממשי לזכות בתפקידים בכירים בשירות המדינה. אני לא צריך להזכיר למדינה שלא לראות באזרחיה הערבים איום בטחוני כי לפחות חלק מהם ממש משתדלים להיות איום. אני חוזר על מה שאמרתי - אם הציבור הערבי יהפוך לחלק אוהד ולא עויין למדינה הדו קיום יקרה לבד. מצד אחד אתם מטפחים את השינאה ומהצד השני מתבכיינים כי מפלים אותכם. תחליטו. אם אתם נגד המדינה אז תשלימו עם תוצאות גישה זו. במקומות אחרים מגלים סובלנות הרבה יותר נמוכה לאוכלוסיה עויינת. לילה טוב לכולם.

מה יהיה עם התקליט השבור

אתה חוזר על עצמך כל פעם .. תתקדם בחור , ואל תשכח לא רק אנחנו מטפחים ת'שנאה אם בכלל , גם במגזר היהודי לא פחות ורואים את זה בכל מקום .. זה שאתה מופנם לא חדש אבל תנסה , תשתדל .. להבין קצת יודע מה ? לא קצת , טיפה'לה רק כדי להתקדם .. למרות שאני רואה שההתקדמות מרתיעה אותך ופתאום לא רואה אותך מצחקחק ולועג בדבריך , מוזר .. זה לא אתה שהיית בהודעות הקודמות
לילה טוב פטריוט זמני

להתקדם לאן?

הצצתי באתר היפה שלך ובקישור - איסלם ומצאתי עוד כמה פניני לשון שמסבירים מהו הגיהאד (מלחמה בכופרים), מהו מושג השהיד (זה מסביר למה יש אצלכם כל כך הרבה פסיכים שמפוצצים עצמם על "כופרים") ולמה כל מדינות ערב עוינות כל כך את ישראל התקועה במרחב מוסלמי (דאר אל אסאלם). הנה העתק מאצלך: ==================================== טווח הפרשנות נע בין הגדרת ג'האד כמאבקו של אדם בייצרו הרע ותו לא, וכלה בהגדרתו כמלחמה כוללת בכל מי שאינו מוסלמי. מושג חשוב אחר באסלאם הוא "שהיד" (המשמעות המילולית של המילה היא "עֵד", ויש חוקרים הסבורים שזהו תרגום של המילה היוונית "מרטיר", שמשמעותה זהה). שהיד הוא מוסלמי, שמת למען הדת או תוך קיום אחת ממצוותיה. מוות תוך כדי תפילה, בזמן המסע למכה, תוך כדי שליחות דתית וכדומה מעניק למנוח את התואר "שהיד". גם מי שנהרג בג'האד מכונה "שהיד". בארצות ערב מקובל להשתמש בתואר "שהיד" גם לגבי חיילים, שנהרגו במלחמה. על פי התפיסה המוסלמית העולם מחולק לשני חלקים: '''דאר אל אסלאם''' - האזור שכבר מוחזק לאזור מוסלמי כמו ערב הסעודית וחלק מהמזרח התיכון ו'''דאר אל חרב''' - האזור שבו מתגוררים אלו שאינם מוסלמים כמו [[אירופה]]. הקמת מדינה לא אסלאמית באזור של '''דאר אל אסלאם''' מהווה בעיה קשה בהשקפת העולם המוסלמית, ויש הסבורים כי אי אפשר להשלים עם מצב כזה, אלא באופן זמני ומוגבל. ========================================== אני הייתי שואל לגבי הצו האחרון - מה קורה באזור מוסלמי (דאר אל אסלם), למשל הבית שלך, כשהאשה שלך (שאינה מוסלמית) מסתובבת בבית האם זה מצב שאפשר להשלים איתו או שזה מצב זמני ומוגבל? אז שיהיו לך חיים נהדרים בגזרת '''דאר אל אסלאם''' וקח את החיים בכייף (לא להתפוצץ עלינו)

עפ"י התיאוריה הזאת

הטיבטים היו צריכים להיות צמאי דם. וראה איזה פלא, העם הטיבטי שיכול לחלום להיות במצב שבו נמצא העם הפלשתיני, מנהל את מאבקו על דרך השלום. אתה מבין, ברגע שתחדלו למצוא תירוצים למעשים שפלים, רק אז, תימצא הדרך לדו קיום אמיתי, אלא אם אתה מעוניין לשוחח עם "גוש שלום" או "נשים בשחור", וליצור דו קיום מדומה.

בטרוף אני לא מתפוצץ ../images/Emo13.gif

אתה במו ידיך הבאת הוכחה שאתה לא רוצה דו קיום לא מעוניין בו ואף מתעב ת'מושג ... מכל-ל-ל-ל-ל-ל-ל-ל מה שקראת על האיסלאם רק זה הבאת ?? אין דברים טובים ?? מילה טובה על נושאים אחרים ??? עד כדי כך השנאה ?? ועוד בא ואומר שרק באיסלאם יש שנאה .. נו בבקשה תסתכל על מילותיך זמני
והאמת הגיע הזמן להפריד בין ערביי ישראל לערביי השטחים .. בעיניכם שני המגזרים הם ערבים .. יש הבדל , יבוא אחד ויגיד הם אחיכם .. אחים שלי הם אלה שילדה אמי ולא יותר , ערביי השטחים וויתרו על ערביי ישראל בזה שהם דורשים חזרה לגבולות 67 .. מי שמוותר עליי שאשים עליו ? היה רוצה .. שילך לחפש ... ערביי ישראל שבעו דיכוי מהמדינה ככה שזה לא הנושא שמציק להם עכשיו כי הגוף והנשמה קיבלו חיסון לנצח נצחים .. לא נתחיל להתבכיין אלא אסתכל עליך זמני ועל מי שכמוך באיך מתבכיינים כל הזמן עם תחושת הרדיפה ... הדו קיום שאני רוצה ועושה בשבילו הוא בין המגזר היהודי והערבי במדינת ישראל , לא מחפש את הקטנות .. אוהב לדבר ישר ולעניין , לא אחפש איך לדפוק את היהודי אלא איך לשבת איתו ( לא אתחתן יותר למרות שמותר לי
) המאמר שהעתקת מהאתר שלי הוא מאמר שנכתב עלידי יהודי מהאתר איקופדיה שהזכויות שמורות להם זה יצא ארוך שיהיה יום נעים

אני לא בטירוף (תרתי משמע)

אין הבדל. אתם מציינים את יום הנכבה, והם מצהירים בגלוי על רצונם לחסל את מדינת ישראל. אתם לא מכבדים את הדגל וההמנון, הם שורפים את דגלי ישראל. יש ביניכם קרובי משפחה, נישואין, חברים. ערביי ישראל, רובם ככולם מאמינים בשטחים למען שלום (ימנים, שמאלנים, דתיים או חילוניים), מעניין למה. המגזר היחיד, שאני באמת מצטער על כך שהמדינה לא מתייחסת אליו בצורה הראוייה לו, הוא המגזר הדרוזי.

תודה חמודי שאינך מתפוצץ עלי

זה שגם אותך זה משעשע מראה שהחיבור איתנו רק עושה לכם רק טוב ראיתי פעם ראיון טלביזיוני של ה בי.בי.סי בעזה בגן ילדים ושם כל הקטנים הצהירו כי המטרה שלהם בחיים זה להיות שהיד אני מקווה שהילד שלך יגיד שהוא רוצה להיות מהנדס או רופא אתה אומר - אלו לא האחים שלי. אני רוצה להזכיר כי חברי הכנסת שלכם מהללים על דוכן הכנסת את הטרור ורצים להתחבק עם כל ארכי טרוריסט בעולם אני מאמין כי בקוראן יש גם דברים טובים אבל כשאנו מחפשים את המקור לפאנטיות באופן טבעי מחפשים את המשפטים שמעודדים שינאה לכל זר. אם הייתם נחמדים ומסבירי פנים לכל זר אז בטח הייתם מקבלים באהבה את אלפי פליטי השואה האומללים שהגיעו לכאן לפני שישים-שבעים שנה ועכשיו היתה כאן מדינה מפוארת ללא טרור. אבל כידוע הפאנטיות ושינאת כל זר גררה אותכם למלחמות ומשם למחנות הפליטים. אז תלמדו לקח ואל תתבכיינו.

תגיד אתה בכוונה לא רוצה להבין???

אתה לארוצה להבין שמה שיש בעזה ושכם אין אצל ערביי ישראל ??? תמצא לי קייטנה אחת באום אל פחם או נצרת או טייבה שבה הילד אומר רוצה להיות שהיד , למה להשתלח רק כדי להראות פטריוט .. תמצא דרך אחרת , הילד שלי בטוח ירצה ללמוד ולא להיות שהיד כי אני אחנך אותו על סובלנות ואהבת הזולת , לעומת זאת הילד שלך ילמד מימיו הראשונים שערבי זה איכס וצריך לשמור ממנו מרחק כי הוא ככה וככה , ההכללות אצלכם חופשי אבל אתם אסור לאחרים להכליל ... כשיהודי הסיע מחבל תגידו זה עשב שוטה , כשכמה חולגנים זרקו נינג'ות ושפכו שמן על הכביש , עשבים שוטים .. תאר לך שהיו אומרים כל היהודים ככה ?? היית מתקומם או לא ? אתה באמת מכיר ערבים ??? או שהסטיגמות והדעות הקדומות מכסות את ראשך ? וחוצמזה אתה בא ורוצה להעניש אותי על מה שנעשה לפני 60 או 70 שנה ?? נו באמת תהיה קצת רציני ולו טיפה אחת , תנסה להבין למרות שאתה לא תטרח אפילו ..אה תזכור אתה עדיין בנאדם

אז עשיתי צעד חשוב...

אתה נשמע נוח (גר בקירבנו, נשוי עם יהודיה ולא צועק כל היום גיהאד) ואני מאמין שאיתך אני יכול לעשות דו קיום כבר מחר. עדיין נותרו כמליון וחצי ערבים תושבי ישראל ועוד 3 מליון תושבי עזה והשטחים. איך אתה מציע שנתקדם גם איתם?

אקרא מה שלומך גבר ?

בטרוף אין רק בעברית , גם ערביתהיא שפה כמו האנגלית שרשמת למעלה .. לא להיסחף , עכשיו לשאלתך אתה רוצה להתקדםעם 4 וחצי מליון נכון ?? , קודם כל עם ה3 מליון הממשלה צריכה לעשות שלום איתם ולא מדובר בדו קיום , דו קיום איתם זה בין שתימדינות , לעומת זאת עם המליון וחצי שיש במדינה אתה יכוללעשות דו קיום אם אתה יודע להתפשר ולהיות "נוח" גם , אתה הבעיה שלך זה 4 וחצי מליון , אני צריך להסתדר עם עוד 6 מליון
.. אם זה קו המחשבה שלך אז אתה לא רציני הדו קיום מתחיל בין אחד ועוד אחד ואחר כך מתרחב ... אם תרצה את זה אתה יכול עכשיו ואפשר להתקדם .. אם לא תרצה אתה לא תוכל לעולם להתקדם , כדי להגיע לגדולות תתחיל בקטן .. כמו כדור השלג שמתחיל בטיפת מים
לילה טוב

deandean

New member
אתה ממש יפה נפש

כל אדם הוא אדם בלי קשר לדת? נכון, אז למה אתה מכליל ציבור שלםעל רקע של חלק פאנטי? איפה הקיצוניים היהודים? איפה ברוך גולדשטיין? איפה נועם פלדמן? איפה המחתרת היהודית? איפה הכהניסטים? איפה ההוא שזרק אבנים על נער פלשתיני מחוסר הכרה? אני בטוח, שאינך מעוניין שיכלילו אותך בגלל הקיצוניים הללו, בבקשה אל תעשה את זה לאחרים...

למעלה