היי blue...
ברוכים הבאים לפורום המקסים הזה, אל תצטערת שזאת ההודעה הראשונה שאתה כותב, זה בסדר בשביל זה אנחנו כאן
בשביל הרגעים הקשים, השמחים, העצובים, הטובים, הרעים, המשוגעים והסתם רגעים שחולפים לנו ואנחנו מרגישים צורף לשתף בהם
אני מרגישה מההודעה שלך שמאוד קשה לך, מאוד קשה למלא את החלל שלא אדם אהוב, כל הדברים שעושים למען מילואי חלל זה אולי נותן תחושה רגעית של אושר, או עשיה, אבל מהר מאוד זה עובר ואז שוב נזכרים שהוא איננו.... אני מאוד מבינה אותך, אפילו לא יותר ממה שאתה חושב... גם אני בימים האחרונים מרגישה ככה, כאילו אין חשק לעשות כלום וכל דבר שעושים נראה חסר תועלת וחסר משמעות.. ולחיוך לוקח המון זמן עד שהוא מופיע... אבל לאט לאט הזמן והחברים שתומכים עוזרים ומרגיעים את הכאב... אפילו אם זה במעט... אל תחמיר עם עצמך כל כך
י בטוחה שאתה והשפיות נפגשים פעמיים רבות ועוד תפגשו במהלך החמישה חודשים האלו... ואם תרגיש שאתה עומד לאבד אותה, אנחנו פה בשביל זה
אני מניחה שבעלך עזב לקורס כי הוא הרגיש שבעזרת הקורס הוא יגשים חלום, ירגיש שהוא מבצע שליחות חשובה
יש משהו בתחושת הנציגות כקצין משהו שאי אפשר לתאר
תחושה נהדרת.... אין לי ספק שאתה תומך בו למרות הקושי.... אז תמשיך לכתוב פה, להוציא ולשפוך את כל אשר על ליבך... חיבוק ענק בופיק