על מתנות ימי נישואין ...

ברבי28

New member
על מתנות ימי נישואין ...

אתמול אני והאיש חגגנו שש שנות נישואין, כל היום חשבתי על המצב שלי ביום הזה בשנה שעברה, חודש אחרי הפלה שניה, מלאה ב "פסימיות קוסמית" , בטוחה שטוב כבר לא יהי אף פעם, הייתי באילת מסתכלת במבטים מלאי קנאה של חיה רעבה על כל תינוק קטן או בטן תופחת ואני שבחיים לא שוכחת תאריכים, קיבלתי תזכורת מבעלי על המאורע, הלכנו למסעדה, אכלנו טוב ... ובדרך חזרה חשבתי על הגורל והגלגלים הענקים שהוא מסובב לנו בחיים, בשנה אחת את ממש למטה, והשנה הכי למעלה שיכול להיות ... מעגל נפתח בכל שנה ומעגל נסלח בכל שנה ואם דבר לא השתנה מחר ודאי נשחק. מעלה כשזה טוב ולא נורא כשמטה, אם זה רע - תמיד יש עוד ברירה - הזמן הוא כמו גלגל ענק.

בנצ100

New member
גם שלנו מתקרב...

ואני כבר מנסה לחשוב על מתנה שתסמל את השנה השונה... יש רעיונות? והיומולדת של החצי מתקרב גם הוא. אחרי כל מה שהוא סבל בשתיקה - מגיע לו משהו מיוחד...

ברור מה יסמל: בייביסיטר../images/Emo70.gif

או סתם עצם זה שתהיו תקועים בבית... בשנה שעברה, לרגל חגיגות העשור, עשיתי לחמישתנו חולצות טריקו עם הדפס זהה ותמונה של כולנו. יצא מדליק. לפני כמה שנים, דווקא בימי החושך (בנוסף, לכל, הוא היה במילואים ביום הנישואין) הכנתי לו תיבת קופונים עם פינוקים שונים ומשונים. ליום ההולדת, פעם ב 3-4 שנים אני מכינה לו תמונה שמורכבת מתמונות של הילדים (בתמונה הראשונה רק הסופגניה מככבת) ומהן יוצאים בלוני קומיקס ובהם איחולים שונים. מצלמים את זה במכונה צבעונית טובה או מדפיסים על נייר תמונות וממסגרים (אני, למעשה, קונה איזה "תמונת שוק" זולה עם מסגרת טובה, שולפת את התמונה ומתאימה את היצירה החדשה לגודל. יוצר הרבה יותר זול מלמסגר). זו מזכרת נהדרת.

בנצ100

New member
סחתיין...

איזה רעיונות יפים ויצירתיים, עכשיו אני רק צריכה למצוא אנרגיה ליישם וקצת זמן שבו אני בבית והוא לא (מצרך נדיר)... כי כל הרעיון זה הפתעה, לא? לקחתי. אחלה רעיון!

בשביל מה את הולכת לעבודה../images/Emo35.gif

תפיקי את זה שם
אם יש "עוד חזון למועד", אז חולצות מודפסות אפשר להכין דרך האינטרנט (את שולחת תמונה וכיתוב והם שולחים לך בדואר. קופונים גם אפשר להדפיס בעבודה, אלא אם כן את בחורה עם יותר מידי מוסר עבודה...

happy

New member
גם שלנו מתקרב

אין לי שום רעיון מקורי. האמת שהחצי ואני מתכננים לטוס ביום כיפור ולהשאיר את ליהי את ההורים. אבל נראה אם זה יצא לפועל.

תוקיתות

New member
שלנו היה בסוף אוגוסט- הצעה למתנה

היינו באילת עם התות הקטן - ספגנו אוירה משפחתית שהיתה בעבורי מתנה עילאית קיבלתי זר פרחים ענק למשרד - שבמשך יום שלם הביך אותי. אבל זה לא מה שעשה את העבודה אלא... הברכה המצורפת: אוהב יותר מפעם . . . כן בכית מאושר וגם קצת בגלל הורמונים. עכשיו הייתי מחוייבת אז רצתי וקניתי מסגרת מיוחדת (לא חסר כאלה) מפוצלת ל-3 שמתי בה שתי תמונות אחת מהחתונה ואחת של התות ובמקום המיועד לתמונה השלישית כתבתי לו עלינו על ימי השמחה והחול על האהבה ובכלל. ארזתי יפה שיקח למשרד . יצא מושלם!!!

למעלה