על משפחות ומריבות

על משפחות ומריבות

כולנו מכירים את המצב. במשפחה אוהבים אחד את השני, אבל גם לפעמים קצת עולים אחד לשני על העצבים. האחות נודניקית, האח מרגיז, ההורים לא מבינים, הילדים מטריפים, הבעל אומר את הדבר הלא נכון... אז גם במשפחות הכי טובות יש מריבות. אבל במשפחות הטובות יודעים גם להבין אחד את השני, להתנצל כשצריך ולסלוח כשצריך. ובמשפחות האלו המריבות האלו לא מחלישות את הקשר, אלא אולי להפך. כי העיקר הוא לא לא לריב (זה בלתי אפשרי) אלא איך לנהל את חילוקי הדעות והכי חשוב- איך לסיים את המריבה כך שלא ישארו משקעים. אז במשפחה הקטנה הוירטואלית שלנו היה מה שקורה בכל משפחה. אחד חשב שהוא מצחיק, השני נעלב והשלישי ניסה להרגיע. אבל בסופו של דבר כולם יודעים ששום דבר מכל זה לא היה בכוונה רעה ומשפחות טובות הן נכס שיש לשמור עליו ולטפח אותו. ואיך זה שאף אחד לא הזכיר שעוד יומיים וכמה שעות נפגשים???

נעלמת לי ../images/Emo8.gif

איפה את? המשפחה הזאת עדיפה על משפחה גרעינית, אתכם בחרתי אותם לא.

g u r a

New member
היינו עסוקות בלעודד את מייבי

ובנסיונות להחזיר לחיקנו את שירשוש!! וקאסי- סליחה על החוצפה - אולי כדאי שנדחה את המפגש ? בגלל- מייבי, דומינו, מיס שמלו,אלופינד,וסליחה אם פיספסתי עוד מישהוא!

חוצפנית ../images/Emo8.gif

בשום פנים ואופן לא דוחים. אבל מארגנים מייד אחרי, עוד אחד. מה את אומרת?

maybesure

New member
לא ולא!

אתם נפגשים במועד שנקבע! כמובן שארצה להיות שם-אבל בעזרת הרכבת אהיה במפגש הבא! אם לא תיפגשו מי יספר לי חוויות?! מאחלת לכם שיהיה לכם יום מלא חוויות וצחוקים. יום משחרר כזה. נראה שזה הולך להיות יום בנות, ואלו חביבים עלי במיוחד-אבל אגיע גם ליום משפחות אם וכאשר ייקבע. אז בלי התלבטויות: לא לשנות את התאריך!

../images/Emo133.gif עוד פחות מ-60 שעות

תיק תק תיק תק תיק תק (זה השעון זה לא אני) חחחחחחחחחחח

למעלה