על משחקי שני

Krit123

Well-known member
ממפיס - נאגטס
הפסד מבאס לקראת מפגש חוזר באותו האולם.
מאף קבוצה/הרכב לא ראיתי דקות חלשות מאלו של הספסל שלנו העונה. פשוט לא יאומן, והם רק משתכללים, במקום לשחק פיקאנדפופ עם ג'מייקל&ג'ף לסירוגין, עברנו לבידודים בפוסט של השניים וטורנארונד ג'אמפרס לתפארת (במקרה נכנסו הפעם). לא ברור איך הם הפכו מפינישרים לאכבר שחקני מטרה.
[נתון שנתקלתי בו לדוגמא:
Jeff Green has ZERO steals in 7 games and 1 block with insane 1.7 rebounds per game (12 rebounds in 7 games as a backup center), with 18% 3 pts.
JaMychal has 16% 3 pts and 15 rebounds for 7 games.]
פאקו מאבד מהאפקטיביות שלו ללא רול מן, דוזייר לא תוקף מספיק את הסל לפתע וריברס כבר יצא מהרוטציה. בונס היילנד אשכרה נראה כמו השחקן הכי חיוני מהספסל שלנו, גם הפעם העניק ניצוץ והתברג בחמישייה הסוגרת. הוא עושה שטויות מן הסתם, אבל בגדול אנחנו מנצחים את הדקות איתו בדומה לאפקט שפורטר הביא כרוקי.

ממפיס רצו בדקות היחידה שנייה כאמור, בעיקר בזכות טיוס ג'ונס (17-8-4, 5-7 לשלוש) ואקסבייר טילמן (12-5) שפירקו אותנו. ניצחו בריבאונד ובאחוזי הקליעה לשלוש (אנחנו עם 9-38 עלוב), חיכינו לריצה שלא הגיעה. ברטון היה די חושך, מונטה לא הופיע למחצית הראשונה. אגב, אם יש משהו שמעיד על הערך האדיר של מונטה, זה איך הספסל נראה בלעדיו...
יוק לא היה מספיק אגרסיבי ו-MPJ פשוט לא מועיל לסייע לו בתחום הסקורינג עד כה, אם כי הוא לומד להרים את הראש לאט לאט.
ממפיס קיבלו הופעה סולידית ממורנט (שקינח בטראש טוק), כמה שלשות מטריפל J (שממשיך להסתבך בבעיית עבירות למרות שהוא כבר בחוזה השני שלו) ויכולת משופרת מקייל אנדרסון שפתח לא משהו.
נקבל משחק חוזר מחרתיים, אם נפסיד אותו ולאחר מכן ליוסטון אפשר להתחיל להזיע ולהגיב בהגזמה. הגריזליס עם מאזן חיובי למרות לו"ז לא פשוט בהעדרו של דילון ברוקס.

שארלוט - קאבס
בדומה לכך שממפיס ושארלוט חזרו לרלוונטיות מהרגע בוא הנחיתו את ג'ה ולאמלו בהתאמה, כך גם אפשר לומר על קליבלנד מהרגע בו מובלי דרך שם.

הגבוהים של קליבלנד פשוט רמסו אותם בצבע ברבע הראשון, בעיקר ג'רט אלן עם 5 דאנקים מהדהדים וריבאונד התקפה. בצד השני כדורסל מסורבל של שארלוט ואחוזי קליעה נמוכים הובילו לתוצאה 40-21 בסיומו.
בשני הרבעים הבאים הקבוצות החליפו סלים, כאשר ההפרש מצטמצם אט אט, לא מעט בגלל שבגזרת הריבאונד היוצרות התהפכו לחלוטין (בקטע הזוי), קליבנלד לא מצליחים לתרגם עצירות לכדורים חוזרים, מה שהאט את קצב המשחק שלהם והעמיק את ה-scoring droughts. להוציא את צ'די אוסמן (4-5), אף אחד לא פגע מחוץ לקשת.
החטאות מהעונשין ועייפות קירבו את שארלוט עד למרחק פוזשן-שניים עמוק ברבע הרביעי, המשיכו לנצל את הסקנד צ'אנס בקרשים וקיבלו דלק ממלו ורוזייר שקלעו שלשות לא פשוטות, על הדרך ממש הרימו את הקהל הביתי. אמנם שם כוח האש אזל להם, רוזייר פספס הזדמנות להשוות עם 30 שניות לסיום ודווקא ג'רט אלן (56% קריירה) שם שתיים מהקו בקלאץ על מנת לסגור עניין מעשית.

הקאבס סוגרים מסע של 5 משחקי חוץ ב-8 ימים במאזן 3-2 (כולן מול קבוצות פלייאוף בפוטנציה). משום מה ביקרסטף בוחר לעלות עם רוטציה קצרה כדרך קבע, מיותר לטעמי. נכון שלאב ואוקורו היו בחוץ, בכל זאת, יש מקום לשתף אחרים. אם היה מדובר במזרח שקדם לטורניר הפלייאין, אפשר היה להמר עליהם כקבוצה שמסוגלת לסיים בשמינייה.
בכל משחק שיצא לי לראות, הם הובילו והשיגו שליטה מסוימת, עד שנתקלו בדקות שחונות. אפשר לתאר שמובלי יהיה שם לחלץ אותם ממצבים דומים בעתיד, נכון לעכשיו הגארדים שלהם הם לא מודל ליציבות, וכקבוצה הם מנגרים מחוץ לקשת.

ניקס - טורונטו
ראיתי חלקים, במחצית השנייה קואץ' נורס החליף את אצ'יווה בקאם בירץ' שנתן לו דקות מצוינות ב-5, טורונטו הפעילו לחץ מטורף על הכדור ולפרקים הראו סוג של אזורית, הוציאו את הניקס מהגרוב ההתקפי ומנעו הזדמנויות שניות. אני לא יודע כמה שחקנים בליגה לוקחים את גארי טרנט ג'וניור בהאסל, הבנאדם רודף אחרי הכדור כאילו הוא חייב לו כסף.

בניו יורק התקררו לאחר פתיחה לוהטת משלוש, הראפטורס חטפו כדורים אותם תרגמו לנקודות קלות, והתחממו מחוץ לקשת ברגע הנכון. אננובי עם שיא קריירה של 36, טרנט J עם 26 ועוד 32 משותפות בין ואן פליט למיכאליוק תרמו למאמץ.

ניצחון מרשים במגרש קשה לטורונטו, ללא בארנס, סיאקם ואפילו דראגיץ' שכנראה יצא מהרוטציה, מתאר לעצמי שהחלטה יזומה ומשותפת של שני הצדדים. אני בכלל חשבתי שהוא בדרך לדאלאס, לא יודע מה קרה שם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אם מאף קבוצה לא ראית יכולת חלשה כזאת, מציע לך לראות את הרבע הרביעי במשחק בין הבולס לסלטיקס. הסלטיקס שברו כל שיא עליבות אפשרי.

הקבאס הפתעה נעימה, אמנם לא איזו קבוצה שתילחם עכשיו על מקום בפלייאוף אבל הם בהחלט פיות גרועים ממה שחשבו וכפי שציינת, מובלי תותן המון סיבות לאופטימיות בעתיד של הקבוצה הזאת.

ודרגיץ' לדעתי לא ישאר בטורונטו
או שיהיה טרייד, או שיהיה ביי אאוט.
כך או כך, בפברואר הוא בקבוצה אחרת.

Rapgamer

Well-known member
אם מאף קבוצה לא ראית יכולת חלשה כזאת, מציע לך לראות את הרבע הרביעי במשחק בין הבולס לסלטיקס. הסלטיקס שברו כל שיא עליבות אפשרי.

הקבאס הפתעה נעימה, אמנם לא איזו קבוצה שתילחם עכשיו על מקום בפלייאוף אבל הם בהחלט פיות גרועים ממה שחשבו וכפי שציינת, מובלי תותן המון סיבות לאופטימיות בעתיד של הקבוצה הזאת.

ודרגיץ' לדעתי לא ישאר בטורונטו
או שיהיה טרייד, או שיהיה ביי אאוט.
כך או כך, בפברואר הוא בקבוצה אחרת.
הבולס סגרו את המשחק בריצת 40-9. משהו רע קורה בבוסטון.

Krit123

Well-known member
צריכים לפטר את סטיבנס
אגב, בדיחה שבמקור שייכת לקופמן. קטש פוטר באופן נמהר מהפועל תל אביב, בשלב מוקדם של העונה לאחר רצף הפסדים, החלטה שזכתה לביקורת. במשחק הבא הם הובסו, ורסקין שאל אותו ביציע מה צריך להיות הצעד הבא שלהם? קוף השיב לו שהם צריכים לפטר את קטש. לא הייתי חייב לציין את הרפרנס, פשוט נזכרתי וצחקתי מחדש.

הסיפור המרכזי הוא ההתבטאויות של סמארט לאחר המשחק. אולי הוא יועזב בהמשך העונה, אני לא בטוח שהיחסים בינו לבין סטיבנס בשמיים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אגב, בדיחה שבמקור שייכת לקופמן. קטש פוטר באופן נמהר מהפועל תל אביב, בשלב מוקדם של העונה לאחר רצף הפסדים, החלטה שזכתה לביקורת. במשחק הבא הם הובסו, ורסקין שאל אותו ביציע מה צריך להיות הצעד הבא שלהם? קוף השיב לו שהם צריכים לפטר את קטש. לא הייתי חייב לציין את הרפרנס, פשוט נזכרתי וצחקתי מחדש.

הסיפור המרכזי הוא ההתבטאויות של סמארט לאחר המשחק. אולי הוא יועזב בהמשך העונה, אני לא בטוח שהיחסים בינו לבין סטיבנס בשמיים.
אתה יודע שסטיבנס כבר לא המאמן נכון?

OrEl74

Well-known member
מנהל
משהו מאוד רע קורה בבוסטון
כמה שאני רוצה לעוף על הקבוצה שלי ולהגיד "ב'ונה הבולס האלה תותחים" אין ספק שאם קבוצה שקולעת 11 ברבע ולא לוקחת אפילו ריבאונד אחד, יש פה משהו דפוק ממש כי יש גבול למה שהגנה יכולה לעשות, אפילו אם היא ממש טובה.

יותר נראה כמו אפס מאמץ(אני קלאס!!!) שדורש בדק בית רציני

myway23

Active member
לא ברור מה עובר על הסלטיקס
מה שכן - יותר מדי הירו בול של טייטום ובראון וזריקות קשות, בגדול סמארט צודק אבל הוא בעצמו פתח את העונה גרוע
אתה מצפה משחקן שתמיד היה שחקן ספסל\שחקן שישי שנתנו לו אשראי לפתוח, שיעלה את הרמה שלו, אפילו באסיסטים הוא בירידה (שלא נדבר על אחוזים מהשדה\3). לדעתי יודוקה היה צריך לפתוח עם שרודר, הוא עושה משחק יותר טוב מסמארט.

אני גם לא מתחבר למה שאני רואה מיודוקה, זה סוג של בראד סטיבנס. סופר סוויץ' שלא עובד, לא מספיק למידה של היריבה, תוכנית עבודה לוקה בחסר.
לפעמים הם נראים טוב אבל כשהם נראים רע - וואו זה ממש רע.
ודווקא יש נקודות אור, הורפורד אולי השחקן הכי טוב \ יציב, גרנט וויליאמס עבד על הזריקה שלו ונתן דקות טובות.
הטעות לדעתי שיש יותר מדי שחקני ספסל בינוניים ולא מספיק דקות לתת להם - בקלות נניח הייתי מעדיף את פורנייה על ריצ'רדסון והרננגומז (מבחינת משכורת זה היה אפשרי).
טייטום אולי הכי לא ברור, לפרקים הוא נראה סופר סטאר וברגעים אחרים הוא נראה אנמי לחלוטין.
לפני שחלה בקורונה בעונה שעברה הייתה הרגשה שהוא הולך להיות סופר סטאר, הוא נתן רצף משחקים אדירים והיה מאוד דומיננטי - איפה זה? ממש לא ברור, הוא נראה disengaged

ועוד משהו ... אני לא אוהב את זה שיודוקה לא משתמש בכל הרוסטר, כמעט ולא ראינו את קאנטר\פריצ'רד\נייסמית', שלא נדבר על ברונו פרננדו\הרננגומז - וכל זה כשהקבוצה לא שיחקה טוב - אז למה לא לנסות שחקנים אחרים? לפעמים זאת התשובה, לספסל סטארטר ולתת הזדמנות למישהו מהספסל העמוק.

נערך לאחרונה ב:
למעלה