על מפות

הלדין

New member
על מפות

כיצד משרטטים מפה שתהיה אמינה וריאליסטית ככל האפשר? ברצוני לשרטט מפה לחצי-האי סִינְטַנֶל (חלק חשוב בעולם שלי) אך הניסיון שלי בשרטוט מפות לוקה בחסר. האם אפשר לקבל עצות בעניין?

רמץ

New member
כמה רעיונות

1. תמצא מפה של אי אמיתי שמתאים לצרכיך. זה צריך להיות די ריאליסטי. 2. תשתמש ב-map genrators כמו למשל זה של Heroes of might & magic II/III/IV? 3. כמה קשה כבר לצייר מפה של אי?

Nihau

New member
כמה עיצות

1. קח אטלס עולמי וחפש מפת אי שתתאים לך ואז סרוק אותה למחשב וערוך אותה לפי הצורך 2. צייר את המיקומים הרצויים לך ואז הוסף את קווי החוף לפי הצורך. בהצלחה

Break Dance BoY

New member
אם תשלח לי מידע..

יענו אם תשלח לי מידע כמו: כמה ערים, איזה מין אדמה יש שם.... או בכלל צייר בקטנה.. יענו אל תשקיעה.. איך אתה רוצה שהמפה תראה ואני אצייר לך אותה בשימחה!!!.. P:

Naruto007

New member
תוכנה נחמדה מאוד...

אני אוהב נורא, יש אותה בתוכנות באתר. אם אתה רוצה הבאתי קישור למיקום:

מפות

קודם כל קח ספר פנטזיה ותסתכל איך נראית המפה שם, אחר כך צייר את המראה הכללי של המפה ואז תתחיל לצייר את הפרטים הקטנים לפי האקלים המיקום וכו (לדוגמא, חוף הים הוא לרוב מישורי ולכן שרשרת הרים גבוהים תראה שם קצת מוזר, או דוגמא אחרת, עיר גדולה לא תהיה בקצה המפה, בתוך מדבר וללא דרכים אליה, דוגמא שלישית, מדבריות נמצאים באזור קו המשווה ולא בקטבים) בהצלחה!

HawkEye3

New member
אני ממש מקווה לא לפגוע

אבל: 1. אנגליה היא אי בעל חופים צוקיים (ואפשר להכניס לכאן אפקט טוב של טירה על הצוק). 2. אנקרה בטורקיה (אשאיר לדמיונכם למצוא אפקט לשילוב). 3. מדבר סיביר - | | -. או בקיצור : קודם כל תחשוב מה א ת ה רוצה מהאי - איך הוא צריך ליהיות כדי שהעולם שלך יהיה כמו שאתה רוצה שהוא יהיה. עכשיו תחשוב איך כדאי לעשות את האי לפי מה שהולך להיות עליו : גידולים חקלאיים יהיו קשים לגידול באיזור הררי, בעלי חיים לא יגדלו באיזור צחיח וכו' אם לא תרצה להמציא אי אני מצטרף לרעיון הטוב להעתיק אי קיים : המלצה אישית - האי הונשו (הגדול מאיי יפאן) בעל חוף ים שטוח מחד והררי מאידך גיסא.

הלדין

New member
תודה על העצות

כמו שהבהרתי מקודם, מדובר בחצי-אי כמו הפלופנסוס ביוון ולא באי כמו אירלנד. ושוב, תודה על העצות.

Illithid

New member
AutoRealm

תוכנה מומלצת בחום ליצירת מפות. לי אין את הקישור להורדה, אבל אני די משוכנע שהוא איפשהו בקישורים של הפורום...

Naruto007

New member
וזה בכלל לא

מה שאני אמרתי

למעלה