דו שיח של חרשים
מה שאתה אומר, בדיוק מחזק את מה שאני ציטטתי. את הלמו לא עצרו מפני שהוא מפיץ דואר זבל, אלא לקחו אותו ולקחו לו את הדיסקים הקשיחים, כי הוא היה חשוד, לדברי המשטרה, בשיבוש הליכי חקירה. מה שאתה אומר הוא שלך זה לא מזיז, כי בשבילך הוא עוד ספאמר ואתה מעדיף שספאמרים יהיו עצורים מאשר חפשיים (וזאת למרות שספאם מותר בישראל). מה שאתה מסר להבין זה שני דברים: א. שהלמו עדיין לא הואשם ולא הועמד לדין על שום עבירה. הוא אדם בלי עבר פלילי מסוג כלשהו. גם בחשדות האלה המשטרה לא הצליחה, לפחות ביטנתיים, לגבש שום כתב אישום למרות יעילותה ונחרצותה הרבה. ב. ויותר חשוב. יכול להיות שמחרתיים יבוא לקחת אותך, כי תהיה חשוד במשהו, ואז יקפוץ איזה חכמולוג שיגיד: "טוב שלקחו את דנדן רותם, כי הוא ספאמר. ואז יבוא חכמולוג אחר ויגיד, אני לא מכיר את דנדן רותם, אבל שמעתי שהוא ספאמר, אז מצידי שישב בחג באבו כביר. ואז יבוא עוד מאתיים חכמולוגים ויגידו אמן. ואף אחד לא ירים את הקול, ויגיד, רגע חבר'ה, מה הולך פה? על מה בכלל הוא נעצר? ולמה לקחו לו את הדיסקים? ומאיפה לכם שהוא ספאמר? מי קבע את זה? ומה זה קשור ספאמר או לא ספאמר? ואחרי זה יעצרו את אחיך בטענה שהפיץ וירוס, ואז מישהו יגיד, טוב שלקחו אותו, כי הוא תומך ב[מחק את המיותר} קדימה/ליכוד/עבודה/מרץ/ש"ס/בלד/מפד"ל או לא יודע מה. או שיגידו, טוב שלקחו אותו, זה אחד שיש לו קוקו/פירסינג/קעקוע/כיפה ואני בכלל לא סובל אנשים שמצביעים [מחק את המיותר} קדימה/ליכוד/עבודה/מרץ/ש"ס/בלד/מפד"ל או לא יודע מה, או שיש לו קוקו/פירסינג/קעקוע/כיפה.