על מנת להסיר כל חשד...

על מנת להסיר כל חשד...

הנה נעלמתי לכמה שעות,אבל חזרתי כמו תמיד.אני לא יודע אם הפסדתי משהו, או אולי הרווחתי משהו,בהעדרי,מה שאני יודע הוא, תאמינו או לא,שסגנון הכתיבה שלי לא השתנה בכלל.תמיד הקפדתי שהכל יהיה אצלי צמוד,כולל בנות הפורום,לא שזה ממש הלך לי,אבל לפחות ניסיתי,גם זה משהו בימינו.טוב אז רק צריך לעשות סיכום קטן,התפקיד מחייב,וכבר חוזר.התגעגעתם?

ח ש י פ ה...

בעודי יושב ומחכה לתשובה לגבי שחרורי משירות המילואים אליו נקראתי, החלטתי להכנס לתא האף-16 שחנה ליד מכוניתי. חיש קל חיברתי אותו למערכת המתח החיצונית והפעלתי את מחשב הירי. מכיוון שאני האקר בעל שם עולמי, חיש קל חיברתי את מחשב הירי אל האינטרנט בחיבור ווא ווא ווי ווא (תקן צבאי מתקדם). לאחר שהפצצתי (וירטואלית כמובן) את אתר החיזבללה, ניגשתי לאתר תפוז (ולמי שראה היום חדשות בערוץ 2 תפוז כיכב בכתבה על פדופילים באינטרנט, וזה רק בגלל שפעם רדפתי אחרי הפיקטיבית... חחחחחחחחחח...). באופן כמעט אוטומטי נכנסתי לפורום שלנו וכתבתי הודעה פוגעת במנהל הפורום... הספקתי עוד לנטוש את האתר בטרם זוהה ה-IP שלי... כל מטוסינו חזרו בשלום לבסיסם, ואני, לאחר כבוד, שוחררתי ממילואים.

בונד

ג´יימס בונד...

איפה היית?

מה עשית? עם מי בילית? למה לא התקשרת? ממתי חוזרים מהעבודה בשעה כזאת? * * * * * * לא שהפרטים האלה כל כך מעניינים אותי, אבל אתה רוצה להתחתן, אז רק תירגלתי באוזניך את הטנטרה היומית...... * * * * רק הגעת, כבר הולך לישון? ומה עם הילדים?

איך הזמן עובר כשאני נהנית../images/Emo6.gif

מה? כבר חזרת? ודרך אגב: ועוד איך הפסדת, והמון, את הסיפור החדש שלי בעמוד הזה למטה (ואולי הוא כבר צלל לעמוד השני, לך תדע)

הייתי בפאריז וגם ברומא...

הייתי בעבודה יא מכלועה... איפה האוכל יא דארמנא ??? חסר לך שיש לך "דגל אדום" הלילה... *****..... סתם תירגלתי את עצמי...

ככה מדברים ברומא ?../images/Emo3.gif

אז תתרגל, בשביל הפעם הבאה , כי בפעם הבאה, שתלך ל"רומא" או "פריז", אני אדאג לכך, שזה לא יהיה לכמה שעות (ראה הוזהרת - יש לי קשרים ולא בשיער) חחחחחחחחחחחחחח

את יודעת ...

אומרים שנתניה מחולקת לשניים: 40 אחוז טריפוליטאים ו-60 אחוז בני-אדם... חחחחחחח.... איזו עצבנית את , כ
!!!

חחחחחחחחחחח ולך נשאר לגלות

מאיזה אחוז אני נמנית אולי בדרך גם תגלה במה אני עוסקת!!

זכרון - הצד החזק שלי ושלך?

אני לא שוכחת כלום! אתה לא יודע כלום עליי!!! אךךךךךךךךךך כמה טוב

../images/Emo12.gif

שיקרת לי ??? טוב, אז גם אני שיקרתי...אני לא באמת שאול יהלום...מצטער לאכזב...

אולי בן דוד קרוב במקרה?

רגע, שניה, בודקת שוב את התמונה לאאאאאאאאאאאאאאאא הוא הרבה יותר חתיך חחחחחחחחחחחחחחחחחח

עד כאן !!!

תעליבי אותי כמה שאת רוצה, אפילו תגידי לי שאני מזכיר את אניגמטי - אבל שאול יהלום זו כבר פגיעה קשה מדי !!!

למעלה