על מכשפות

על מכשפות

כשהיינו קטנות הכרנו את המכשפות הרעות מהאגדות שמגיעות רכובות על גבי מטאטא. אף אחד לא הכין אותנו למכשפות מסוג אחר. ועכשיו, כבר כמעט בת 29 מזמן לא פוחדת ממכשפות על מטאטא, מכירה מכשפות מסוג אחר, מפחידות לא פחות. כאלה שגורמות לי לדמוע (בימים טובים) ובזמנים פחות טובים - גורמות לדמעות להישאר ולמלא כל חלק וחלק בגוף ללא אפשרות לצאת החוצה. לפעמים אני חושבת שאם ידקרו אותי בסיכה תצאנה הדמעות המלוחות מכל מקום ומקום בגוף. לא הכינו אותי למכשפות מהסוג הזה..... ויום אחד, כאשר אצליח להכריע את המכשפה הפרטית שלי, ואשב לקרוא לביתי סיפור על מכשפות, אתפלל שלא יגיע היום והיא תצטרך להכיר את המכשפות מן הסוג האחר. את המכשפות של פעם היו מחסלים בעזרת לחשים, בעזרת אבירים טובים רכובים על סוס לבן, בעזרת טוב לב, בעזרת היופי, למה את המכשפה שלי אני לא מצליחה להכריע בעזרת האביר שלי, בעזרת טוב ליבנו, אפילו מחטים ומזרקים לא מפחידים אותה. ראיתם ילדה בת 29 שפוחדת ממכשפות?

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif אל תתני להן להפחיד אותך

מכשפות שואבות את הכוח שלהן מהפחד שלנו. אנחנו נביס אותן באמצעות התקווה והאהבה. לא ניתן למכשפה לקבוע לנו את החיים. נכון הן מצליחות להכאיב לנו, אבל לא להפחיד אותנו. הכוחותש לנו הן כל כך גדולים עד ששום מכשפה אדומה ארורה לא תוכל לשבור אותנו. מקסימום לשרוט לנו קצת את הציפוי. יום אחד התינוק שינבוט בך יכריע את המכשפה ויגרש אותה לשנה וחצי לפחות
. תינוק זעיר בן כמה מאות תאים יגרש את המכשפה לאלתר.
נועם

תולו

New member
יש גם אחרות../images/Emo44.gif

לא יודעת אם את צופה, אבל יש את הסדרה "מכושפות", וזו הסידרה החביבה עלי. אני צופה בה באדיקות ושם המכשפות הן טובות ונחמדות והכי חשוב - פצצות ! אז אולי אם ננסה לדמיין אותן כך, זה לא יהיה כל כך נורא, כמו פיבי, או פייפר. ~ יצאתי מדעתי, תיכף אשוב ~

Galit29

New member
ואני חושבת ממש כמו באגדות

שצריך להתמודד איתן , עם המכשפות. אצלי למשל כשהיא באה, אני קצת כועסת, משתדלת לא להיעצב יותר מידי. המטפלת שלי(ברפלקסולוגיה), כל פעם מדברת איתי על זה ומסבירה שזה הטבע וצריך ללמוד לקבל את התהליך הזה, אז נכון שזה מעצבן אבל אני תמיד משתדלת לעמוד מולה ולא לפחד ממנה, נראה אותה באה אליי שהיא תפחד ממני לא אני ממנה.

../images/Emo7.gifאני מנסה לאמר לעצמי ש

זה לא המכשפה שנוראית פה, היא רק עושה תעבודה שלה ומיצידה- לא להגיע אבל מה?! אנחנו צריכות אותה כי כפי שנועם אומרת: היום בו היא באה הוא היום הראשון להריון! קראתי פה שרשורים כואבים על בנות שמחפשות את המכשפה הסוררת שכנראה גם לה נמאס להגיע, והן מחכות מחכות ומחכות לנסיך אה....אופס לא לנסיך אלא למכשפה! שתבוא כבר ויוכלו להתחיל מחדש! אני אישית נאחזת במה שאמרו לנו בגיל 12 שמחזור זה טוב, זה פריון! כך שלך ולביתך המתוקה אני רוצה לאחל שהמכשפות יגיעו רק מתי שתרצו!
את העניין עם ההתמלאות בעצב ודמעות אני מכירה אבל תנסי....בשבילך ובשביל הגוזלים שלך, לפוצץ את הבועה ולבכות כמו שאף פעם לא בכית...ואחר כך להרגיש הכי חדשה שאפשר! אל תתני להן לדמעות להישאר שם! יש לנו מספיק על הכתפיים בשביל לסחוב גם אותן איתנו! וחוץ מזה תשאירי כח לסחוב מישהו 9 חודשים! במהרה... אמן

אני בסדר

ממשיכה לחתור במרץ אל המטרה, אומרת לעצמי שאף מכשפה לא תמנע ממני את המשפחה שאני רוצה לעצמי, וחוץ מזה, בכל סיפורי האגדות שאני מכירה המכשפה הוכנעה בידי הנסיך וכוחות הטוב. נגעה לליבי ההתעניינות שלך איילת - תודה.

למעלה