על מכשפות

על מכשפות

מחפשת שירים, סיפורים בעניני מכשפות. לדוגמא: 5 מכשפות יצאו לטייל / רונית חכם. בנוסף מבקשת רעיונות ליצירה, בפינת הספריה בנושא הנ"ל. כל רעיון יתקבל בברכה.

יש לי המון חומרים בנושא...

בשנה שעברה עבדתי אחרי פסח ועד סוף השנה על סיפורי המכשות של רונית חכם. יש לי גם תמונות של זזה פיתה וכל השאר. אני אעלה בימים הקרובים כל מה שיש לי. בהצלחה הנושא מדהים ומאוד יצירתי

דובדבן 1

New member
מכשפות לאיילת השחר

מתוך סטימצקי על הספר המכשפה של ליאור. שופי מכשופי המכשפה ואהרל`ה האריה היו אורחים מאד לא רצויים בחלומותיו של ליאור. פעמים רבות הוא היה מתעורר בבהלה, כשהוא חש את נוכחותם בחדר, וכולו פחד. ליאור לא העז להסתכל עליהם, להציץ מי הם באמת, והתכרבל מכוץ מתחת לשמיכה. "שמי שופי מכשופי" הציגה עצמה המכשפה והתחילה לדבר עם ליאור, ולאט לאט התבררו לו כל מיני פרטים עליה. שופי מכשופי לא נראתה כל כך כמו שליאור דמיין. והנה גם היא לפעמים טובה ולפעמים רעה, ובעצם - כן - אפלו נחמדה. דרך הפגישה המפתיעה עם המכשפה, למד ליאור שלא כל מה שמפחיד בדמיון הוא באמת כזה, וכאשר מכירים יותר את נושא הפחד - הוא מפחיד הרבה פחות. זהו בנתיים, ביי

לינה1

New member
תמונות מכשפות

חפשי בקישור הרצ"ב http://www.clipart.com/PD-0031886/index.html בחיפוש מצאתי תמונות מכשפות. תמונות מאוד יפות זה מהאתר ששלחה חניני

מכשפות

איזה כיף ידעתי שכאן אזכה לתמיכה ועזרה. רותי, מיכאלה ,לינה ,דובדבן תודה. מיכאלה, ממתינה בכיליון עינים לחומרים.

למעלה