על מי הייתם מוותרים?

Gilliana

New member
ידעתי שאני אחטוף, אלא מה? ../images/Emo6.gif

אבל אל תדאגי - אני אפצה אותך, הבטחתי ולא שכחתי - אני רק אתפנה טיפה ואקיים את ההבטחה.

Angelus

New member
חשבתי על טי-באג

אבל הדמות שלו מרתיעה את רוב הצופים, ואני חושב שבכך היא תורמת המון לאווירה בסדרה. אווירה של בית כלא.

Martha

New member
../images/Emo12.gif

לא. לא על טי בג. הוא דמות ססגונית, מרושעת, מסוכנת. הוא מצחיק אותי. אני חושבת על כיס המכנסיים שלו ונקרעת מצחוק. אי אפשר לוותר על טי בג

Martha

New member
../images/Emo12.gif

על סוקרה ממש אי אפשר לוותר. הוא מסמל בעיני נאמנות, תמימות מסויימת, מאמין באהבה. דמות מקסימה. סוקרה לא יכול ללכת

לילי 22

New member
ויתור אמרתם?

Back at the session, Scheuring says he initially wanted the character of lawyer Veronica Donovan to be black, which would have created an interracial love story. But he couldn't find the right actress. Robin Tunney, who got the role, was signed after production started. ואני אומרת לעזאזל שורינג, למה לא לקחתם שחקנית שחורה? למה?אולי השחקנית האחרת הייתה מגלמת את ורוניקה בצורה קצת פחות מונוטונית ומשעממת מרובין טאני

Gilliana

New member
אני חושבת לירון...

שיש כאן די תמימות דעים לגבי רובין טאני והעובדה שהיא מעצבנת. אני לא יכולה לשים את האצבע בדיוק על איפה הבעיה שלה - אולי זו צורת הדיבור, אולי הפרצופים המתחנחנים, ואולי הכל ביחד - אבל אין ספק שהיא בהחלט לא לעניין.

adiville

New member
מי שמתעסק עם שקית תה.....

מתעסק גם איתי !!!
ועוד יהיה מעניין עם טווינר

Gilliana

New member
אבל דווקא שארפיי מאד חמודים!

מה שאני לא ממש יכולה להגיד על רובין...

Gilliana

New member
אחחח, היתה מתה! ../images/Emo6.gif

אם כי אני חייבת להודות שיש דמיון...

Martha

New member
דפנטלי ../images/Emo70.gif

רובין מעצבנת. היא צריכה ללכת אבל לא הדמות שלה. הדמות שלה חשובה בחיפוש אחר הצדק מעבר לחומות בית הכלא. לא בטוחה ששחקנית שחורה היתה עושה לי את ההבדל. אבל רובין- לכי כבר

NickNameT45

New member
סר בנג'מין פרנקלין

הוא לא עוזר בכלום.. סתם מאיים.. וחוץ מלהציל את אברוצ'י הוא לא עשה כלום.

הייתי מוותר על....

האמת לא הייתי מוותר על אף אחד כולם שיכיים איכשהו לסדרה וצריכם אותם בסרה אבל אם הייתי חייב אז על סי-נוט הוא הכי לא משמעותי

Buttrerfly909

New member
בקשר לסי-נוט

כולם אומרים שהוא לא חשובב...אבל תחשבו על זה שבלעדיו לא היה את הבעיה של ה"אחד יותר מדי" וכל הקטע בין אברוצי וטי-באג לא היה קורה..

victoria777

New member
גם את זה אפשר לסדר

אם למשל היה להם פחות זמן,אז גם היה נוצר מצב של אחד יותר מידי.

למעלה