על מי בן דלוק??????????????????????????

noaxxx

New member
הרמתי ידיים מהדיון הטיפשי הזה,נפגש בשרשור הבא

24שעות1

New member
כי שבוע שלם לוחצים עליו להגיד מי זו הבחורה

רצה לראות קצת מתפת הקשר עם קרן ואיתן. כשדיבר בהתחלה על זה שנמשך לבחורה מסוימת עם חבריו. איתן ישר אמר לו אני מעוניין בדניאל קרן וליז ובכל זאת לא חשף במיהו מעונין.

justme41

New member
בקיצור אנחנו נחיה ונראה לילה טוב... ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

השרדות10

New member
אולי יעבור לליהי אם לא יראה שלא הולך עם קרן

זה כן הוא לא כזה אטרקטיבי ואין לו כ"כ הרבה אופציות אז אולי ילך על ברירת מחדל שכן תרצה אותו ולא את איתן.חוץ מזה קרן לא מתאימה לו,וליהי עשויה כן להתאים לו,למרות שהוא בחור טוב מדי בשבילה והייתי מאחלת לו מישהי שלא רק נראית תמימה אלא היא באמת תמימה כאילו לא הבלה באמת כמו ליהי עם התנהגות של ביצ' הרבה פעמים

השרדות10

New member
לא צופה יותר בכלום..מצידי שידלק על../images/Emo145.gif

צודק ואני לא רוצה להכנס כי אני בלחץ מההוכחות...אין לי כח יותר קלימן,תושיע אותי מהנושא המטופש הנ"ללללללללללל
בוא נעבור לנושא אחר

Klayhamn

New member
את מוזמנת להסתכל

בעדכונים באתר ולראות את העדכון הבא: 09:54 אורן לא נזהר בלשונו, וחשף את הבחורה המסתורית של בן הבחורה שעושה את זה לבן היא לא אחרת מאשר ליהי! אורן סבור שהיא לא בעניין של איתן מאחר והיא חברה טובה של קרן. קרן כזכור מאוד בעניין של איתן. איך אתי תגיב אם היא תגלה? האם גם הפעם היא תפעל כדי להביא לעזיבתה את הווילה? אקבל את התנצלותכם בכל דרך שתראו לנכון להעבירה

Klayhamn

New member
ואללה

תסתכלי בבקשה על העדכון הבא באתר: 09:54 אורן לא נזהר בלשונו, וחשף את הבחורה המסתורית של בן הבחורה שעושה את זה לבן היא לא אחרת מאשר ליהי! אורן סבור שהיא לא בעניין של איתן מאחר והיא חברה טובה של קרן. קרן כזכור מאוד בעניין של איתן. איך אתי תגיב אם היא תגלה? האם גם הפעם היא תפעל כדי להביא לעזיבתה את הווילה? מה דעתך?

johny3guns

New member
ליהי

הוא אמר כרגע בשיחה עם אורן שלא יציין שמות ואז תוך כדי שיחה "עליה" הוא אומר שנורא קשה "לה" במיוחד לאור העובדה שקרן התקרבה ככה לאיתן . אז מן הסתם זה שקוף שהוא מדבר על החברה הכי טובה של קרן..

רגע רק רגע

Active member
בוקר אור, קשקש ../images/Emo9.gif

חזרתי מסדנת "גמילה" מהדור הבא. אתמול, החל מהשעה 16:00, לא ראיתי שניה (אפילו לא את הפרלמנט!!!). כמובן שכל הלילה חוויתי נדודי שינה

קשקשה9

New member
חבל לך על הזמן,מה לא ניסיתי ?הליכה על גחלים

אמבטיות קרח כל המישפחה החרימה אותי ואני........... בהזדמנות הראשונה מתייצבת כאן
מקרה אבוד!

למעלה