אני שמעתי קרן וכמה פעמים.. לא רק היום.
ה השרדות10 New member 21/7/11 #29 בשידור "שלך" כנראה שכן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כנראה כולנו רואים משהו אחר ממך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בשידור "שלך" כנראה שכן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כנראה כולנו רואים משהו אחר ממך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
N noaxxx New member 21/7/11 #33 ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifבן מכוון על ליהי, אין ספק בזה, הוא אמר הוא לא מאוהב אלא בשלב ההתעניינות, כמו שאמר לדניאל קודם
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifבן מכוון על ליהי, אין ספק בזה, הוא אמר הוא לא מאוהב אלא בשלב ההתעניינות, כמו שאמר לדניאל קודם
K Klayhamn New member 21/7/11 #44 לא אנחנו לא "נראה", אלא כבר ראינו, או יותר נכון שמענו ולא ברור לי למה את מתעקשת שזה לא נכון. את טוענת שאי אפשר היה לשמוע מה הוא לחש?
לא אנחנו לא "נראה", אלא כבר ראינו, או יותר נכון שמענו ולא ברור לי למה את מתעקשת שזה לא נכון. את טוענת שאי אפשר היה לשמוע מה הוא לחש?
K Klayhamn New member 21/7/11 #49 אבל נראה שבכל זאת יש פה אנשים שמתכחשים למציאות... מצב אבסורדי אפשר לחשוב כאילו איכפת לי בכלל מי מהן בן רוצה -- אני בסך הכל מספר מה שראיתי ושמעתי, ואני לא יכול לסבול שאני רואה X - וכולם רואים X, ואז מספרים לי: "לא, היה בעצם Y". נו באמת...
אבל נראה שבכל זאת יש פה אנשים שמתכחשים למציאות... מצב אבסורדי אפשר לחשוב כאילו איכפת לי בכלל מי מהן בן רוצה -- אני בסך הכל מספר מה שראיתי ושמעתי, ואני לא יכול לסבול שאני רואה X - וכולם רואים X, ואז מספרים לי: "לא, היה בעצם Y". נו באמת...
J justme41 New member 21/7/11 #53 מישהו אמר לך להתווכח?? זה מה שאני שמעתי אז מה הסיפור שלך? אולי אתה לא שמעת טוב? אולי אתה התבלבלת? גם אני לא יכולה לסבול שאני רואה X ואומרים לי Y אז חלאס נחיה ונראה וזה הכל.
מישהו אמר לך להתווכח?? זה מה שאני שמעתי אז מה הסיפור שלך? אולי אתה לא שמעת טוב? אולי אתה התבלבלת? גם אני לא יכולה לסבול שאני רואה X ואומרים לי Y אז חלאס נחיה ונראה וזה הכל.
K Klayhamn New member 21/7/11 #59 מה זה שמעת? שמעת כל הערב את השידור? שמעת את הלחישה שלו לדניאל? הרי הוא לחש לה את השם של הבחורה
ה השרדות10 New member 21/7/11 #62 אתה אומר שלא אבל מתווכח כאילו חייך תלויים בזה קח רגיעון נשמה חח כולה תכנית טלויזיה מטופשת עם 2 אחוז רייטינג חחח
אתה אומר שלא אבל מתווכח כאילו חייך תלויים בזה קח רגיעון נשמה חח כולה תכנית טלויזיה מטופשת עם 2 אחוז רייטינג חחח
מ מורן על האופנוע New member 21/7/11 #65 כן אה מה זה משנה מה הוא אמר גם ככה הוא ישנה את הדעה שלו עוד כמה ימים...
J justme41 New member 21/7/11 #38 הוא אמר קרן בפירוש!!!! ולא רק היום... אני ראיתי שיחה שלו עם יוני פעמיים שהוא אמר קרן!! ולא היום.
K Klayhamn New member 21/7/11 #46 אני לא מאמין שאני מנהל את הויכוח הטפשי הזה. לא יודע מה היה לפני יומיים. היום הוא אמר ליהיא, וגם ההתנהגות שלו חשפה את זה
אני לא מאמין שאני מנהל את הויכוח הטפשי הזה. לא יודע מה היה לפני יומיים. היום הוא אמר ליהיא, וגם ההתנהגות שלו חשפה את זה