על מי בן דלוק??????????????????????????

דידי 9

New member
בן דיבר על ל י ז!!!! תקלטו לא חכמים במיוחד!פש

פשוט צריך לעשות 1+1

24שעות1

New member
בן דיבר על עינבר ולא על אחרת

אפילו בוואלה סטטוסים התייחסו לזה וציטטו אותו

Klayhamn

New member
ואללה

את מוזמנת להסתכל בעדכונים באתר: 09:54 אורן לא נזהר בלשונו, וחשף את הבחורה המסתורית של בן הבחורה שעושה את זה לבן היא לא אחרת מאשר ליהי! אורן סבור שהיא לא בעניין של איתן מאחר והיא חברה טובה של קרן. קרן כזכור מאוד בעניין של איתן. איך אתי תגיב אם היא תגלה? האם גם הפעם היא תפעל כדי להביא לעזיבתה את הווילה? אקבל את התנצלותך בכל דרך שתראי לנכון להעבירה

השרדות10

New member
איך שמעת בדיוק מה הוא לחש באוזן?!

אי אפשר בכלל היה לשמוע! והוא בנוסף הסתיר עם היד אז אי אפשר היה אפילו לקרוא שפתיים! אולי הוא לחש קרן מה דעתך על זה ??????????

Klayhamn

New member
שמעתי כי

יש לי אוזניות והן על פול ווליום! שמעתי גם את הלחישות של לינוי קודם בחדר שינה, כשבקושי היה אפשר לשמוע חצי מילה לא, הוא לחש ליהיא - מה זו ההתכחשות המוזרה שלך?

השרדות10

New member
"התכחשות"?

מה אני בחקירה ביטחונית?

Klayhamn

New member
לא אבל

זה בדיוק כמו שמדברים לדידוש ואומרים לה : "אתי מרכלת" ואז היא אומרת: "לא נכון". איך אפשר לנהל בכלל דיון כשיש ויכוח על עובדות כל כך בסיסיות? אם לא הייתי צופה כל הערב וכו' - לא הייתי טורח להתווכח אבל זה מה שאני עושה כל הערב - שומע וצופה בזה -- עצוב ככל שזה יהיה. אז קשה לי לשמוע אנשים שאומרים לי: "לא, כל מה שראית ושמעת לא נכון, בעצם המציאות הפוכה".

stabilo7

New member
חחח ההתכתבות הזאת מצחיקה...

אגב, אתם שמים לב שכל פעם שקרן אומרת משהו על דניאל ואיתן משתיקים את הקול ומראים לנו את הסלון? בגלל זה לא הזמנתי את הערוץ, אחרת עכשיו הייתי מתבאסת :) לפחות באינטרנט זה לא עולה...

מאמי רשום שם עדי ענת וכו'.. אני אומרת כי

אני מכורה לתוכנית ואין לי סיבה להגיד סתם.. מצידי שירצה את יוני. זה לא מעניין. זה מה שאני שמעתי וזהו בואו נסגור את הנושא..

Klayhamn

New member
הנושא לא סגור

קפצי לפורום ותציצי בהודעה של "דניאל נאיזבסטני" משעה 2:16 מה כתוב בה? כמו כן , תציצי בהודעה של דנה משעה 1:29 האם את מזהה את השם שעליו מדובר?

stabilo7

New member
בשלב מוקדם יותר בתוכנית הוא נדלק על קרן

ומאז התפתחו דברים בין קרן לאיתן, והוא ירד מזה... בימים האחרונים הוא סיפר ליוני שהוא בקטע של ליהי, ומקודם היתה לו שיחה עם דניאל והוא שיתף אותה גם... הוא כרגע לא סיפר לאיתן, כי הוא ידע שאיתן יקח צעד אחורה וזה יהרוס לליהי את ההזדמנות להכיר את איתן, שזו באמת מטרת המשחק

stabilo7

New member
זה תסבירי ../images/Emo13.gif ומעבר להסבר שנתתי אין לי כוונה

להתווכח עם הישרדות10
אני יודעת מה ראיתי ושמעתי.... זה לא מהרגע, הוא מדבר על זה עם יוני ביומיים האחרונים.... אבל באמת מההתנהגות קשה לנחש שזו היא. בכל מקרה, אל תתאמץ, בסוף הם יראו שזה מה שהוא אמר....

השרדות10

New member
גמני חושבת,הוא גם עכשיו בכוונה ניסה לרחרח

איתה כמו שהחברים שלו אמרו לו,כמה זמן ישב איתה עכשיו בכח למרות שלא היה ביניהם קרש קןדם בכלל,כאילו מה פתאום?

Klayhamn

New member
זה לא קשור

זה סתם כי הוא מנסה להתקרב לכל הבנות בבית, והוא אמר לדניאל קודם שמפריע לו שכמו ליהי, גם עם קרן הוא לא ממש ישב ודיבר... הוא רוצה את ליהי, לא את קרן, ואם הוא מתאמץ להתקרב לקרן זה גם קשור לזה שהן חברות ושזה עשוי לקרב אותו לליהי. אני לא מבין, אני היחיד שצופה בפאקינג שידור הזה?!?

למעלה