על מימוש פנטזיות

על מימוש פנטזיות

הפנטזיה שלי
הפנטזיה שלו
הפנטזיה שלה

לא זהות, אבל
מתממשקות
מסתנכרנות
מתכתבות

כל כך מסובך לתאם בין שתי נשים. המחזור שלה בדיוק נגמר, שלי בדיוק אמור להתחיל.
היא הורידה שערות. אני הורדתי שערות. היא ארגנה חלון זמן, אני ארגנתי חלון זמן.

אז הוא מוכן (בלי הרבה מאמץ)
היא מוכנה
וגם אני מוכנה
חוץ מ....
התכווצות שרירים אדירה בירכיים
מהפילאטיס של אתמול
והתכווצות שרירים אדירה בכוס
מארוע אחר
קסום
שבו למדתי
ששרשרת אורגזמות והיסטריית צחוק
לא בהכרח סותרים
ויכולים אפילו להעצים זה את זה

נפגשים, מתחבקים, מתנשקים
הקירבה כבר טבעית בינינו
למרות שלא נפגשנו מעולם
אני והיא

אני מתחילה בצעדים מעשיים למימוש הפנטזיה שלי
זאת שמתרוצצת בראשי כבר זמן רב
מתפשטת ולובשת בייבידול אדום עם תחרה שחורה, וביריות
מתיישבת על הכסא שהכינונו מראש
הוא קושר לי את הרגליים. כל רגל שלי לרגל של הכסא, הידיים קשורות לאחור.
הכוס פתוח, חשוף, הרגליים פשוקות
הרטיבות מתחילה להקוות

ומרגע זה אין לי קיום בחדר הזה
הם עם עצמם. מתלטפים, מצחקקים, מתנשקים, מתלהטים.
אני מרגישה את האינטימיות שלהם
את הקירבה בינהם, החיבה בינהם.
הגוף שלו, הגוף שלה. הצמא שלהם אחד אל השני.
מדי פעם מתלחשים, ואני יודעת שההתלחשות נועדה כדי שהדברים לא יגיעו לאזני.
אני מרגישה את החמימות בינהם ומתחממת בה בעצמי.
מתגרה, והרצון העז שמשהו, מישהו יעביר ליטוף על הדגדגן שלי, מעביר אותי על דעתי.

אבל הם בשלהם, ואני ידי קשורות. אז רק ממשיכה לנעוץ מבט ולהרטיב את הכסא.
מסתכלת עליו מלקק את הכוס שלה, ועליה מתענגת. מסתכלת עליה מוצצת לו בהנאה ובהתלהבות,
רואה את הפנים שלו מתענגות. לא תמיד הם בזוית שהכי נוחה לי לצפייה, לפעמים הראש שלו מסתיר,
או הגב שלה, אבל רצונותיי כרגע לא מהווים שיקול. אני לא קיימת עבורם, למרות שרוצה להאמין,
שחלק מן הלהט והתשוקה בזיון בינהם נובעים מכך שמרגישים את מבטי עליהם.
הוא חודר אליה. הוא מזיין אותה חזק. היא נדפקת בעוצמה אל המיטה. היא צועקת, שואגת, נהנית, גומרת.
במהלך הזיון, אגודל כף הרגל שלו מעביר החלקה מקרית על ירכיי והדגדגן שלי, ואני כל כך מגורה, האנחות מתחילות לפרוץ מפי.

הם מתקרבים אלי, והיא מוצצת לו מולי. ובא לי לצעוק, תן לי גם מהזין שלך, תכניס לי אותו לפה, תיגעו לי בכוס, תשחררו לי את הידיים ותנו לי לגעת. אבל שומרת על כללי המשחק, ויושבת בשתיקה, רק האנחות כבר עולות ופורצות למראה הזין שלו בפיה כל כך קרוב אלי.

הם מתקרבים אלי עוד ועוד. הצמא שלי למגע מעביר אותי על דעתי. ואז, הוא מתיישב עלי, והיא כורעת למרגלותיו ומוצצת לו. אני רוצה את המגע בכוס שלי אבל מוכנה להסתפק בכל מה שיתנו לי. מתנפלת על הגב שלו, מצמידה אליו את שדיי, מנשקת, מלקקת. הם מתחלפים. היא יושבת עלי והוא יורד לה. אני מלקקת את גבה, מנשקת אותה בעדינות. מצמידה אליה את שדיי, מקווה שתתיישב באופן שייתן לי מגע חזק יותר בכוס, אבל לא אומרת ולא מבקשת. ואז...הוא משחרר את חבלי הרגליים שלי, ואני מתרוממת מהכסא ומוצאת את השלולית, שלולית התשוקה והציפיה שלי, שנקוותה שם.

הוא קושר גם את ידייה ומוריד את שתינו על הברכיים. אנחנו מוצצות לו ביחד. שתינו נהנות לענג אותו, אוהבות את הזין שלו, אוהבות למצוץ לו. ואני לאט לאט מגששת את דרכי אל שפתיה....מעבר לזין שלו, ולאט לאט, בלעדיו. השפתיים שלה רכות, נעימות, מתוקות, אנחנו מתנשקות בעדינות, וזה כל כך נעים. כל כך נעים...ששוכחות קצת את הגבר שעומד לידינו.....הוא פותח לי את הקשר בידיים ואני מתפשטת ונשכבת על המיטה. היא עדיין בידיים קשורות. שנינו מקיפים אותה, מטפלים בה, מנשקים אותה, אני מגלה את העולם המופלא של הגוף שלה. לאט ובעדינות, מועכת לה את השדיים, מעסה לה את הדגדגן, שנינו מוצצים לה את הפטמות. הגוף שלה כל כך רך ונעים ומזמין. אני כל כך מגורה, עדיין מתאווה לשפשף את הכוס שלי, אבל מתאפקת, ומתמקדת בה ובמגע שלי בה. שלושתנו מתחבקים, מתקרבים, מתלטפים, יחד, כל כך אינטימי ומגרה.

הוא משחרר גם אותה מהקשר, היא שוכבת מולי, שתינו על הצד, השדיים שלה מול שדיי, מתחככים זה בזה, נצמדים זה לזה, ואני לוחשת לה....על זה פינטזתי....על שדיים מתחככים בשדיים שלי...והיא בתגובה, מצמידה עוד את שדיה אלי. ולאט לאט, אני עולה עליה, הגוף הרך והנעים שלה צמוד לגופי, והוא מתקרב אלינו וחודר אלי. ואחרי כל ההשתוקקות הזאת, אני מוקפת ועטופה ומלאה, והפורקן שכל כך חיפש את דרכו החוצה, משתחרר בשרשרת אורגזמות אדירה, עוצמתית, מטלטלת, סוחפת.

הוא חודר לתוכה, ואני מתקרבת אל החיבור בינהם, מסתכלת, נוגעת, מלטפת, מתלבטת עד כמה להתקרב, עד כמה להעיז, מה הם ירגישו, מה יחשבו, אם הם רוצים שאשתלב, אם לא רוצים....המראה מרהיב וקסום, הזין שלו בכוס שלה, התנועה המהירה שלו בתוכה, התחושה הנעימה של המגע של שניהם, הוא מזיין אותה חזק, מהר, היא גונחת, צועקת, שניהם קורסים מותשים ומזיעים....ולי יש דוקא מרץ וכח וממש בא לי עוד....

נשכבים על המיטה, נחים, מתלטפים, הוא בינינו, ואני שמחה להעניק לו את החוויה הזאת, החוויה הקסומה הזאת שהוא העניק לי לא פעם, להיות מלוטף משני הכיוונים, מחובק, עטוף, שני גופים רכים עליו, שדיים נמעכים על גופו, ירכיים עוטפות את רגליו. ואחרי המנוחה, חוזרים להתערבב, הזין שלו בכוס שלה, בכוס שלי, בפה שלה, בפה שלי, השדיים שלנו נמעכים, נתפסים, נאחזים

והאורגזמה שלה
האורגזמה שלי
האורגזמה שלו
מתממשקות
מסתנכרנות
מתכתבות

yame1212

New member
פנטזיה בשלישיה

סיימתי את עיסוקי במטבח וחזרתי אליך. רוצה לזחול עכשיו למיטה, לפשק את רגליך ולהתחיל ללקק אותך מאצבעות רגליך, לטפס במעלה ירכיך להתעכב במפשעה ולהכניס לפי את התורן שלך, אבל לפני שהוא מזדקף.

אני אוהבת אותו שהוא קטן ושבזכותי הוא נעמד. לינוק אותו ולשגע אותך ואז לעזוב אותו ולהמשיך ולטפס על הבטן להגיע לפטמות שלך ולינוק כל אחת מהן, ללקק את הצואר שלך, את העיניים שלך, להחדיר את לשוני לפיך ולהתערבב עם לשונך, להגיע לאוזניך ולהתחיל לרדת דרך הצואר והבטן לשרביטך שמחכה ללשוני בערגה, הוא כל כך רוצה אותי ורוצה כבר לחדור אלי.

אני מתיישבת עליו ופתאום מצטרפת ידידה ומתחילה ללקק לך במפשעה, מרימה קצת את ירכיך ומלקקת לך את חריץ התחת והביצים. אתה נטרף ורוצה להתפוצץ אבל חבל לך לגמור את הכייף.

אתה מעיף אותי מעליך, הופך אותי וחודר אלי מאחור, יוצא ממני וחודר אליה, יוצא ממנה וחודר אלי שוב.

היא צעירה וחטובה, הכרתי אותה במקרה והיא סיפרה שרוצה להצטרף לזוג.

סיפרתי לה עליך, שאתה התגשמות החלומות שלי ואני רוצה לפנק אותך ושאני רוצה שהיא תצטרף אלינו והיא קפצה על ההזדמנות, אבל פחדתי שתסרב ולכן החבאתי אותה וסימנתי לה רק בשלב מסויים להצטרף אלינו.

לא זוכרת בדיוק איפוא הסתיים התאור של שלושתינו כך שאם אין רצף תסלח לי, אני זוכרת שהבאתי את פטמותיי אל תוך פיך והיא בלי להתבלבל התיישבה על השרביט שלך, עולה ויורדת במרץ, קצת קינאתי שאתה בתוכה ולא בתוכי ולכן הסתובבתי אליה והרמתי אותה כך שלא תוכל להחדיר את התורן העומד שלך לכוס שלה והחלטתי שזה הזמן לשחרר אותך מהאזיקים ולהוריד לך את כיסוי העיניים ושתיינו התחלנו ללקק לך, כל אחת מצד אחר של הזין , והיד שלי מלטפת לך את הביצים הסקסיות שלך .

היא המשיכה למצוץ לך ואני טיפסתי במעלה הבטן תוך כדי שיפשוף החזה שלי עליך עד שהגעתי עם הכוס שלי לפיך.

התחלת ללקק לי והיא שראתה שאני כל כך נהנית ניצלה את ההזדמנות ושוב התיישבה על זין שלך ולא זזה כשאתה נעוץ עמוק בתוכה.

מקווה שעד עכשיו אתה נהנה משתיינו כי אנחנו מאוד נהנות ממך.

כשאני עם הגב אליה והכוס שלי בפיך והיא רוכבת עליך ופניה אל גבי היא מושיטה את ידיה לעבר פיטמותי ומתחילה ללטף את שדי. נעתקה נשימתי, כי קבעתי איתה שבין שתינו לא יהיה מגע.

אבל היא מתעקשת וממשיכה ואני מרגישה שטוב לי ולכן מאפשרת לה להמשיך בשלה.

היא רואה שאני לא מתנגדת ומתנתקת ממך, מרימה אותי ממך ומשכיבה אותי על הגב, מכניסה את ידי לאזיקים וקושרת מטפחת לעיני, כדי שאני לא אוכל להתנגד.

אני מרגישה שמלקקקים לי ואני לא יודעת אם זה אתה או היא, אבל גם מרגישה שיונקים את פיטמתי ואין לי ספק, רק אתה יודע לעשות את זה כמו שצריך, כמו שאני אוהבת.

ואני קולטת שהיא זאת שלמטה ומה שמפתיע אותי שאני נהנית. אתה עובר לפיטמה השניה ומפנק אותה כמו שפינקת את הראשונה ואתה כל כך מתגעגע לפה וללשון שלי שאתה כורע משני צידי גופי ותוקע אותו עמוק לתוך פי ואני שכל כך אוהבת אותו יונקת אותו, מלקקת אותו בתאוה ואתה שופך את כל נוזל התאוה לתוך פי ואני גומעת אותו בערגה.

שתינו עדיין לא הגענו לאורגזמה.....
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=1866120

nasooyy

New member
יש פנטזיות...

שמעוררות רצון לממשן כסרט.
כתבת יפה. מוכרת ת'זכויות? (-;

למעלה