על מיגרנה מורידים פרופיל??

yanivaa

New member
על מיגרנה מורידים פרופיל??

אני סובל מכאבי ראש כבר חצי שנה ..כאבי ראש בהתקפים בעיקר לפני כמה ימים לאחר ששללו את כל מה שאפשר(כך מוצאים מיגרנה),החליט רופא המשפחה שיש לי מיגרנה...יורידו לי פרופיל על זה??ולכמה? אני רוצה להוריד פרופיל לפחות ל64 ומטה..יש סיכוי או אני צריך להביא עוד אישור חוץ מזה שיש לי מיגרנה...?

snoway

New member
יש סיכוי שיורידו לך.......

אבל תלוי מה חומרת המיגרנות שמהן אתה סובל ומה הסימפטומים שמופיעים לך עקב המיגרנות. אני מכירה שני אנשים לפחות שירד להם פרופיל על מיגרנות. לאחד מהם ירד ל-64 ולשני (שחומרת המיגרנות אצלו היתה גבוהה יותר) ירד ל-45. פרופיל יורידו לך רק אם ועדה רפואית של צה"ל תאשר זאת, אבל אני מניחה שלא יזיק להביא מסמכים מהרופא האישי שלך. אמץ ג´ובניק.

yanivaa

New member
הקטע הוא שמיגרנה

אפשר לגלות רק ע"י שלילה של כל הדברים האחרים שיכולים לעשות כאבי ראש,,ובעזרת הסימפטומים האחרים ...הבדיקות:CT וכל מיני צילומים...והסימפטומים ...ברגע שיש לי את הסימפטומים ואת שאר הבדיקות ששוללות..מה עוד רופאי צבא בוועדה יכולים לקבוע???אין בדיקות מיוחדות שהם יכולים לעשות לי...אז אם רופא משפחה נתן מסמך המאשר את קביעתו שיש לי מיגרנה יש סיכוי שלא יורידו לי פרופיל??מה עושים???בשביל להבטיח שיורידו לי פרופיל...יש לי בדיקות רפואיות חוזורות עוד כמה ימים..מה עושים??

snoway

New member
תגובה

אני רחוקה מלהיות רופא מומחה (עניין של 7 שנות לימוד+עוד כמה שנים טובות במקצוע...), אבל אני חושבת שכדאי שפשוט תגיש להם את הממצאים של הרופא שלך ותתעקש שהם יערכו לך את כל הבדיקות האפשריות עד שישללו כל סיבה אחרת לכאבי הראש. אם רופא קבע שיש לך מיגרנות אז אני מאמינה שהם ישתדלו לאשש/להפריך את הממצא ויבצעו את כל הבדיקות בעצמם. אל תדאג יותר מדי, אם זה מה שיש לך באמת אז ירד לך פרופיל על זה (עם התסייגות קלה של חומרת המיגרנות, אני ממש לא מומחית בתחום). בונוס נחמד של מיגרנות הוא פטור 7 שעות שינה-זה מוכיח את עצמו כפלוס לא קטן בשמירות....

yanivaa

New member
יש כאן מישהו שבאמת הורידו לו

על מיגרנה או שהוא מכיר אישית מישהו שהורידו לו??

למעלה