על מזלות והתאמות...

kitty

New member
על מזלות והתאמות...

היי! יש לי שאלה ואני אהיה יותר ממאושרת עם מישהו יוכל לענות לי.. אני מאד רוצה לדעת האם השילוב של בן מזל דגים עם בת מזל דלי הוא מוצלח.. :cool:

שאלה כללית מדי

והתאמה נקבעת רק על ידי בני הזוג, ולא על ידי מזלות כאלה ואחרים, וגם ברמה מפורטת אי אפשר להחליט אם השנים מתאימים או לא.

kitty

New member
ובכל זאת...

ברור לי ללא כל צל של ספק שהתאמה בין בני זוג נקבעת ללא שום קשר למזלות..אבל עם זאת ישנם מזלות שמסתדרים יותר טוב אחד עם השני מאשר עם אחרים.. אז באופן עקרוני.... האם דלי ודגים מסתדרים יחד?

חבל שאת מתעקשת על הצד החפיפי הזה

של האסטרולוגיה. לכל אחד מכם תאריך, שבו יש עשרה כוכבים במקומות שונים לגמרי חוץ ממזל השמש - ולכן זה כל כך כללי ולא מחייב.. אבל מילא. בקצור : השנים שונים מאוד מאוד : הדגים מתמסר ומאבד שליטה, והדלי מוגן מאוד, ולא ממש נגיש. אם זה יקבל פרופורציות ולא ילך לאיבוד, ואם הדלי באמת באמת יסכים לפתוח את הדלת - יצמח קשר נעים. אבל הדגים עלול להיות אובססיבי דווקא על הלא מושג, ואם הדלי יהיה לא מושג - רגשית, כמובן - יהיה דמוי קשר, אבל זה לא יחזיק מעמד, עד שהדלת תפתח, וכו וכו. יש ? ומעבר לזה - יש את מה שכתבתי בהתחלה. לבחירתך.

kitty

New member
אוקיי....

אני אמנם חדשה בפורום אבל מה הקטע של החוסר סבלנות הזה?! אוקיי אז שאלתי שאלה כללית מדי שמונחית אולי על ידי מידע שגוי.. יש דרך להגיד את הדברים לא צריך לאכול אף אחד. אמא`לה!

קראי שוב את ההודעה שלי, קיטי

היא מנוסחת יפה, בהרבה מאוד סבלנות, עם הסבר מקיף למה זה חפיפי - ולמרות הכל - עניתי גם עניתי, תשובה שהיא ברמתה קצת יותר (בלשון המעטה..) מכל תשובה אחרת שכוללת התאמת מזלות. אז.. איפה חוסר הסבלנות ? ומה זה `יש דרך להגיד את הדברים ולא לאכול אף אחד..` מישהו נאכל פה ? מישהו היה גס או לא מתחשב כלפיך ? נראה לי שמי שמנסה לאכול פה מישהו אחר זה דווקא את, אחרי שלא קיבלת את התשובה שציפית, ומשום מה אף העזו להציע דרך חלופית.. קורס בהבנת הנקרא באמת לא היה מזיק, ואולי זה באמת המקום לקרוא לאמא`לה (בתקוה שהיא באמת מורה לדקדוק במקצועה ויכולה לפרש שוב את הטכסט). ואולי בכל זאת תקראי שוב את התשובה, ולו רק כדי להרגיע את האגו הנסער ?..

epitaph

New member
דעתי היא כדעתו של יאיר....

כול אדם יכול להסתדר עם אדם אחר ולכן גם באופן עקרוני דלי ודגים יכולים להתאים אחד לשני... -עדי-

למעלה