על מוזיקה- כללית

yarden2001

New member
על מוזיקה- כללית

קראתי כאן כמה וכמה פורומים ודי שימח אותי לדעת שיש כל כך הרבה אנשים חוץ ממני שחושבים שמזרחית זו מוזיקה מגעילה (כשאתם גרים במערב ראשל``צ-זה ממש נס למצוא עוד מישהו שאוהב רוק) אז סתם החלטתי לפתוח נושא על מוזיקה בכלליות ו... לא יודעת מה עוד, אני בכל אופן חולה על אלניס מוריסט ו80`s ורוק בכלל- אם למישהו בא להגיב...be my guest!!! אגב, איך משנים כאן את הפרטים? נ.ב- לא קוראים לי ירדן

Levinzone

New member
ווופייייי

עוד ראשל``צית!!!!!!!!!!!!! וולקאם.. מאיפה במערב ראשון? איפה את לומדת? בכל מקרה- כדי לשנות את הפרטים את צרכיה להירשם כמשתמש חדש, כשאת באה להגיב על הודעה או לכתוב הודעה חדשה. בהצלחה -יעל-

yarden2001

New member
תודה לך!!!

ניסיתי, זה לא עבד, לא משנה אני מנווה ים ולומדת בגימנסיה הראלית, ואת? רגע... הכינוי שלך לא היה בלק סטאר? אגב, מזל טוב על ה``תלמה ילין``!!!! וקראת את ההודעות האחרות שלי? (כן, אני יודעת- יותר מדי משפטים חסרי קישור ונושא... סתם)

Levinzone

New member
יש שתי יעל.. בערך

אני יעל, ובלאק סטאר זאת יעלי :) אני מקרית גנים (יש...), ואני גם בגימנסיה.... הודעה אישית אחרונה- אני בי``א 4.. באיזה כיתה את? ומי את BTW? ולמה לא הצלחת? ליד ה``שלח`` למטה יש ``החלפת שם משתמש``- תרשמי שם בתור משתמש חדש (את צריכה לכתוב אי מייל שונה ממש שכתוב לך עכשיו). -יעל-

yarden2001

New member
שוב אני

קוראים לי שובל ואני בי`3 (כן, ביוטכנולוגיה) ו... ראית שהבאתי את השיר? אגב, בסוף לא משנה עם השם- אני גם ככה אוהבת את השם ירדן

Levinzone

New member
טוב, את חייבת עכשיו

להיכנס לאי סי קיו שלי, לא? אני בטח מכירה אותך.... 42072735 -יעל- נ.ב- תיכנסי!!!

Black Star

New member
היי, זו אני!!!

:) לא שמישהו שאל אותי, אבל אני בכל זאת אענה- סתם, סתם. פשוט רציתי להגיד שמגניב שאת גרה בנווה ים, מקום נורא נורא נורא יפה... ולשאול אם הגימנסיה הריאלית זה פשוט ``הריאלי``...? וזהו, וולקאם :) אה, ותודה על המזל טוב...אבל זה לא תלמה ילין, זה מתא``ן :) יעלי.

luka

New member
אממ.. לא נכון

הרבה שאני מכירה מהמערב אוהבים רוק, זה לא בעיה למצוא אותם הבעיה למצוא אותם כשאת גרה בנווה ים, נווה ים זה אולי מובן, אבל המערב החדש אז דווקא לא... להפך, הרבה שם מטאליסטים שיכורים...אאיייככ... אני לא אוהבת אותם. מכירה את משה נקר? בטח שאת מכירה אותו. אני יערה ממקיף ה... by the way

Levinzone

New member
אני מכירה אותו..

וליעלי- לא קוראים לזה ``הריאלי``, אלא יותר ``הגימנסיה`` או ``גימסניה`` בלי ה.

Black Star

New member
בלה, בלה, לא משנה...

אני דיברתי בכלל על ``נווה ים`` הקיבוץ, שמישומה חשבתי שהיא גרה בו, ואז חשבתי שהיא הולכת לבי``ס הריאלי- בחיפה. זהו. בלה. הכל בלבול. סליחה. ביי יעלי, שהרגע התעוררה ומוותרת על שיעור בלט.

orchid

New member
טוב, עכשיו אני חייבת....

היי, גם אני ממערב ראשון ובמקרה גם אני שומעת רוק (לא רק) אז היי, אני רוני, ברוכה הבאה לפורום : ) אכן כשאת גרה במערב קשה לחשוב שיש בעולם עוד אנשים כמוך מהסיבה הפשוטה שכל מה שנמצא מסביבך זה ערסים פרחות ושוב ערסים....(לפחות בחלק שאני גרה בו)...מדפרס משהו אבל היי, הגעת למקום הנכון :) רוני.

אני חייב ...

גם אני ראשל``צי ! אבל אני מהמזרח ! :) לא סתם במזרח, בשיכון המזרח ! ואנ לא אוהב רוק, אני דיי אוהב מזרחית וכאלה ... אבי ביטר הוא כלי עולם, יחד עם זאת, יוסי עדן ומרגול פשוט עושים לי זה.

למעלה