על מה שקורה בצפון

על מה שקורה בצפון

זה ממש אסון...זו מלחמה רק שמפחדים מהמילה והמחשבה הזאת, שתעצים את העניין. אבל יש עוד מישהו ששכחנו בכל הבלאגן...הוא איתנו אבל הוא לא חי בדיוק...כולם שכחו את אריאל שרון שבקומה כבר מספר חודשים! תארו לעצמכם מה היה קורה לו אם הוא היה יודע על כל הבאלגן עכשיו בארץ...הוא היה מת רק מעצב... צריך לזכור את כולם...את כל הנופלים המלחמה הזאת ולקוות לטוב... סופשבוע נעים עד כמה שאפשר, הדר

count on me

New member
אפחד לא שכח.

חשוב לי להזכיר לך שאת הראל שרון לא שכחנו...ואני יוסיף ויאמר שדווקא בגלל שהמצב כזה מסובך בממשלה, מרגישים בחסרונו של הראל. את מוזמנת לעקוב יותר אחרי החדשות ולהיות נוכחת שאדם כזה חשוב המדינה לא שוכחת לרגע. הפחד שבצפון מצמרר את כולנו, מה שהכי מפחיד שזה יכול להגיע גם אלינו, לאורך של מדינת ישראל. ייאמו על חיפה וביצעו....עכשיו יש איום על כולנו. לעומתך מה שמעצבן אותי ומעלה לי את הפיוז הוא התגובה של מדינת ישראל למצב. אני יודעת שאנחנו מתקיפים. אבל בכל זאת אם לא נעמיד אותם במקום זה יימשך...( דרך הגבה בפעם קודמת לפני כמה שנים לא העמדו אותו במרום ותראי לאן זה הוביל היום). החטופים בצה"ל זה עוד דבר שלא מובן לי - לפי דעתי זה פשלה של צה"ל וישראל. מספר לא מועט של פעמים היו חטיפות...ואיפה הלקחים? מוזר..? אני רואה שאת מספר פעמים מראה התעניינות רבה בנושא, את מוזמנת לגלוש בפורום מיוחד שכולו סביב הנושא הזה. שבת שקטה ושלווה לכולנו.

count on me

New member
מותר לטעות לפעמים - קשור לשעה..?

חח אוקיי אז ככה : היה איום* דרך אגב** במקום*** ובטוח שיש עוד...אני כבר לא שמה לב..!

count on me

New member
הכל מותר.

אפשר להמשיך את הדיון אם את רוצה... בחירה שלך.... שבת שלווה לכולם.

לילי27

New member
נקווה לטוב.

זה באמת אסון. ותמיד צריך לקוות לטוב. ואת אריאל שרון אני לפחות לא שכחתי לרגע, מאז שהלחימה בצפון התחילה אני חשבתי עליו המון. חשבתי שעכשיו אנחנו כל כך צריכים אותו. ומה הוא היה אומר אם הוא היה יודע מה קורה פה? הוא באמת מאוד חסר כאן. "אך נזכור את כולם את יפי הבלורית והתואר כי רעות שכזאת לעולם לא תיתן את ליבנו לשכוח אהבה מקודשת בדם את תשובי בינינו לפרוח." שבת שלום, ורק שקט.

אוף לא רוצה להתגייס

אין לי כוח למדינה הזאת.... גם כשהייתי במיכא"ל לא רציתי להתגייס וגם עכשיו לא. ממש בא לי לברוח מהמדינה הזאת...לא משתלם לחיות פה. תעזבו אותיייייייייייייייייייייייייייייייייייי

adi23e

New member
הכרטיס שלך מאוד מעניין.. לפיו אתה

בכלל בן 31 וגר בחו"ל.. מי אתה קנגרו?

adi23e

New member
היי, אולי תפרט, למה? למה לא משתלם

מבחינתך לחיות פה? וחוץ מזה, ישנן עוד דרכים לתרום..

זה לא משנה מי אני

משנה מה אני מייצג. אני מייצג דעה. הדעה שלי על המדינה היא כזאת: קחו את התכונה הכי גרועה מכל מדינה בעולם, שימו אותה במדינה אחת, ותקבלו את ישראל. קחו את הטרור של עיראק. קחו את האבטלה של ברזיל. קחו את טבח העם של סרייבו. קחו את הכלכלה של אוסטרליה (היינו מתים). קחו את תאונות הדרכים של כל העולם ביחד. משתלם לחיות פה כלכלית ממש כמו עבודה בבורגר ראנץ', ובטיחותי כמו רכב של מאזדה. תצילו את עצמכם!

count on me

New member
מכבדת את הדעה - אבל הגזמנו

הבעיה אינה בדעה שלך, אלא בצורה שבא בחרת להציג אותה. ישנם וקימיים אנשים שמרגישים שארץ ישראל לא "בשבילם"...הרגשה זו מגיעה ממקום של הרגשה של אי שייכות, ברגע שבו אדם משרת למען המדינה ותורם בדרך מסויימת למדינה עצמה...מרגיש שייכות וחלק ממנה....(וזאת עובדה בפני עצמה). אני חושבת שהגיע הזמן שתגבש דעה מסודרת ומנוסחת ראוי לאדם בוגר שכפי שמגדיר מייצג דעה מסויימת. וזה מותר, וזה טוב. חבל שככה תייצג דעה...שהיא מאוד חשובה...ואפשר לפתח עליה דיון מאוד מעניין....

count on me

New member
ודרך אגב

למה להיות כל כך פסימי..? תראה ותתבונן כמה דברים נפלאים יש פה..... נופים, מקומות, אנשים - וארץ שנלחמו למענה הרבה אנשים. אתה יודע כמה יופי אפשר למצוא בכל דבר, בכל אדם, בכל מקום...ובכל מדינה...?!?! התעמקת פעם..?

כן כן כן....

עזבי את הקטע ההיפי, בואי נדבר דוגרי. בעולם קפיטליסטי כמו שלנו, אי אפשר שלא להסתכל על החיים מהפן האישי שלנו. אז נכון, אנחנו מדינה (יעני) מהעולם הראשון, מפותח בלה בלה בלה. אבל אי אפשר שלא לפזול לשכן ולהגיד וואלה, הדשא שלו ירוק יותר. הביקורת שלך על הדעה שלי לא אומרת שום דבר בעצם, סתם ביטלת אותה ללא כל רגש. תגידי לי מה הדעה שלך ואל תנסי לשכנע אותי ש"יש מקומות יפים..." בלה בלה בלה. כל העולם שלנו יפה, וכך גם הארץ שלנו. אז...תנסי חזק יותר. מי יודע? אולי אפילו תצליחי.

מגיבה..

אם היית רוצה היית משתכנע מקודם-אדר לא צריכה להתאמץ בשביל לשכנע אותך. אלו סתם משחקים. תמיד אפשר להסתכל על הדשא של השכן-אבל אתה אפילו לא מנסה להיות חיובי. למצוא משהו טוב בכול דבר זה עדיף מאשר להיות פסימי.

למעלה