על מה נהגתי היום....

אמירחמו

New member
על מה נהגתי היום....

יגואר s type חוויה בלתי נשכחת...ממליץ לכולכם לנהוג בה!! חובה!!! אחד התושבים בכפר קנה אותה, ובאישור האיש ואבי, נהגתי במדהימה הזאת... נכנסתי למושב, הכל הכל הכל מבוקר, כל מני בקרות למינהם...מפעיל את האוטו, לרגע חשבתי שהאוטו לא מתניע....אבל אני קולט שכן, פשוט בשקט בשקט!!! לא שומעים כלום! נותן קיק....וווווווומממממ....צמרמורת!!! איזה מהירות...איזה תאוצה! תיבה אוטומטית מדהימה - יותר טובה מאודי ומ-ב.מ.וו ואפילו ממרצדס! שילדה אולי הטובה ביותר שראיתי אי פעם...והנוחות...פשוט..תענוג

ארצי23

New member
ברור

זה באמת אחלה אוטו.. אבל מאיפה....??? הקביעה שהתיבה יותר טובה מאודי במוו ומרצדס?? נהגת ב 4 ליטר?

עתיד©

New member
זה לפי אמנת טיב הגיר האוטומטי

והניסיון רב השנים שלו על עשרות הדגמים של BMW מרצדס ואודי, בין אם בחזקים ובין אם בחלשים כמובן שיש לו ניסיון גם על הטיפטרוניקים וגם על הרציפים למינייהם למען הסר ספק יש לו ניסיון רחב מאוד במגוון כבישים וסיגנונות נהיגה והוא מצא שהתיבה של יגואר בגלל שהמנורה שלה בלוח השענים עושה אור מעט יותר חזק מנורת הבקרה שבמרצדס טובה יותר...כמובן שזה הפרמט המרכזי בבחירת תיבה אוטומטית ורכב עתיד - משועשע מקביעות מוזרות ומשונות

חיים_K

New member
הוא גם "רואה" שלדות

אין דרך טובה יותר לבחון שלדה מסיבוב בשכונה והסתכלות עמוקה עליה. עכשיו אני מבין שבזבזתי שעות ארוכות במבחנים השוואתיים בסדום-ערד. הייתי צריך פשוט להסתכל על השלדה. איזה טיפש אני.

עתיד©

New member
חיים לא שמעת את להיט הבדיקה

החדש והמעמיק ביותר שקיים..... זה נקרא "בדיקת ה"אומצה אומצה" עד היום בדקו איכויות של מכוניות לפי המנוע וכאלו, אבל היום - לא עוד היום נכנסים לאוטו, מכוונים את הבאס להכי גבוה, מורידים את המיד והטראבל להכי נמוך, נותנים בווליום וככל שה"אומצה אומצה" חזק ומרוח יותר, כך זה מעיד על איכות השלדה, שכן...יצרן רכב שאינו מכבד את עצמו בהשקעה נאותה כמיטב מסורת הערסמובילים, לא מהכבוד בכלל לבדוק את רמת השלדה של רכבו נטול ה"אומצה" לא נורא חיים - אל תהיה קשה עם עצמך על המבחנים הקשים שעשית...פשוט לא ידעת...עכשיו אתה יודע והכל אחלה !!

אמירחמו

New member
מסתלבטים הא?!

אז ככה האיש הזה הזמין אותי לסוכנות של יגואר בחיפה לראות את הרכב הוא איש מכובד מאוד עם המון עסקים בעולם, והוא רצה לקנות את היגואר הזאת, כתחלופה ל607 שהייתה לו הלכתי איתו והוא ביקש לראות את השלד של האוטו, איך נראה האוטו בלי הפח ובלי הגלגלים פשוט אוטו ריק הוא שילם 100,000 ש"ח בשביל שייבואו בשבילו את השלד הזה!!! וחבל מאוד שלא צילמתי הייתי מראה לכם איך האוטו הזה נראה בשלד...הייתי מוכן לנהוג עליו ככה!! אבל כמובן...שאי אפשר לנהוג עליו ככה, אז הגיע היום והאוטו הגיע, ואחרי שנהגתי בו...הבנתי מה זה כל החומרים האלה ולמה הם גורמים פשוט הייתם צריכים לראות איך התיבת הילוכים משתלבת עם האוטו, זה היה מ-ד-ה-י-ם! ואיך השלדה נראית ממש מדהים... וכן, זהו דגם ה-4 ליטר

גרמי

New member
100K בשביל לראות שלדה../images/Emo70.gif ב-ס-ד-ר...

ב 5K הוא היה יכול לטוס למפעל לסיור מודרך. באמת חבל שלא צילמת, אחרת איך אתה חושב שנאמין לך?

אמירחמו

New member
טעות, 10K הכוונה

אמרתי לו שיותר פשוט לטוס לשם ולראות הוא אמר שהם לא מוכנים לעשות סיורים במפעל רק באולמות תצוגה שבמפעל

אמירחמו

New member
והוא כבר היה שם, ולא מצא את השלד

הוא בכלל מטורף כזה, קנה לבן שלו חיפושית חדשה אחרי חודש מכר אותה

sronis

New member
מדהים, סוג חדש של סגנון רכישת רכב

רגע, אתה רוצה להגיד לי שאם השלדה לא הייתה מוצאת חן בעיניו הוא לא היה קונה?? תסלח לי, אבל ממה שאתה מספר הבנאדם צריך לשבת בבית משוגעים... רוני

ran levi

New member
מההההההההההההההההההההההה?

זה רק אני או שזה נשמע מאוווווווווווווווווד לא הגיוני? מה זה השטויות האלה במחיר של כלום לעומת 100 אלף שקל הוא יכל לסוע לאנגליה ולראות את כל תהליך הייצור של הרכב,מה גם ששום יבואן לא יסכים לשטות כזאת

עתיד©

New member
אוקי, נגיד (אני אומר נגיד - לא לקפו

ץ) שהוא אכן ראה את השלד, ואתה גם ראית את השלד, וכולם ראו את השלד, והשלד ראה את השלד, איך מראייה של השלד (אומרים שלדה לא ?) אתה יכול לקבוע מה טיבו ? איך מראיה של השלד (שוב אני אומר - אומרים שלדה לא ?) אתה יכול לקבוע איך תיבת ההילוכים משתלבת עם הרכב, או שאולי אתה קובע שתיבת ההילוכים משתלבת עם האוטו לפי הסיבוב שלך במושב ? עתיד - מתבונן בצילום של השלדה של הפאסט, אחרי שהוריד אותה בחינם מהאינטרנט - איפה הצד של המנוע ואיפה הצד של התא מטען
ועוד משהו...איך אני יכול לדעת לפי הסתכלות על השלדה מה הטיב שלה ? אמיר, אווו אמיר הגורו של אבחון המכוניות - אנא עזור לי

Inoni

New member
../images/Emo6.gif חבל שהוא לא חשב להוריד

מהאיטנרנט... LOL! וזה לא היה בחינם, זה עלה 25 אגורות. (או שכמה שפעימת מונה עולה...)

עתיד©

New member
טכנית זה היה בחינם...

כי אני משלם את הADSL לכל החודש בכל מקרה.... וגם בלי זה העלות כבר שולמה ככה שזה כבר על הדרך

Inoni

New member
זה לא קשור אבל חשוב... (לי)

דרך מי אתה מחובר ל-ADSL ? ובכמה בדרך כלל אתה מוריד קבצים ? (KB) תודה.

עתיד©

New member
בזק בנלאומי

החבילה הכי "איטית" של הADSL משרתים טובים אני מוריד (בעזרת מנהל ההורדות פלאש-גט) ב70KPS עם מנהל הורדות רגיל של האקספלורר אני מוריד באיזור ה60KPS היו לי גם מיקרים שהורדתי במהירות של 110KPS, אבל זה נדיר ותלוי בשרת (במקרה ההוא מאוד מאוד חזק ומהיר השרת...)

למעלה