על מה לשים דגש ??

HADAS2908

New member
על מה לשים דגש ??

שלום, אני אמא לתינוק בן 10 חודשים. חייכן, סקרן ופעיל..ואשמח להכוונה קצת לגבי התפתחותו . הוא התחיל רק השבוע ממש לזחול כמוו שצריך אך לא זוחל מהר, עושה כמה צעדים ומתיישב ושוב כמה צעדים ומתיישב. הוא נעמד בקלות, זז ממקום למקום כשהוא אוחז בשולחן או בכורסא, עוזב ידיים למספר שניות ומרוצה מאוד מהעובדה שהוא בלי אחיזה בשום דבר. מוחא כפיים כשמתחשק לו -לא כשאני מעודדת אותו שיעשה כמוני, דופק על חפצים ומקשקש. מה אני צריכה לשים לב בשלב הזה ? על מה לשים דגש ?? ההתפתחות שלו בסדר לגילו ? אילו משחקים יש לגיל שלו ולשלב שבו הוא נמצא ??? תודה רבה על ההכוונה

כל ילד וההתפתחות שלו

זה הדבר הראשון שני מאמינה בו. מעבר לזה שהילד שלך נשמע בסדר גמור
בשלה הזה אני הייתי מקריאה לשירה המון סיפורים והיינו מסתכלות על ספרי חיות והייתי מספרת לה על הקול של שהחיה והשם שלה. הייתי לוקחת אותה לטייל המון. קניתי לה את הצעצוע הזה שהתינוק צריך לסובב ללחוץ ויש לכך תצאה (חיה קופצת ומשמיעה קול או מוזיקה). בשלב הזחילה נתתי לה גם לרדוף אחרי בקבוקים ריקים או מרשרשים. שרתי לה שירים (ידיים למעלה על הראש, עשר אצבעות וכו'). תתני לו גם נגיד 2 קוביות ותקישי איתן כמו כפיים - הם גם אוהבים את זה.

HADAS2908

New member
תודה

אני יושבת איתו עם ספרים, זה לא בדיוק תופס אותו תמיד אבל הוא מגלה עיניין.. תודה על ההמלצות, אאמץ אותן

למעלה