על מה לנו כי נלין?

RossieL

Active member
על מה לנו כי נלין?

ב 2015 עלה לאויר סרטון התעמולה של הליכוד בו נראים פעילי דאעש שואלים כיצד להגיע לירושלים, ונענים - "פנו שמאלה"

עו"ד שלמה אברמזון דחה פנייה נגד התשדיר בנימוק כי "תוכן הסרטון הינו ביקורתי, ויש שיגדירו אותו כפרובוקטיבי. יחד עם זאת, תוכני הסרטון אינם מכילים קריאה, ולו משתמעת, למעשה אלימות וטרור".
בפרקליטות הדגישו כי "אנחנו נמצאים בתקופת בחירות שבה קיימת חשיבות עליונה למתן חופש ביטוי רחב כחלק מהגשמת ההליך הדמוקרטי. על כן בתקופה זו, מדיניות הפתיחה בחקירה הינה דווקנית ומצמצמת מאוד ביחס להתבטאויות שהמאפיין העיקרי שלהן הוא ביקורתי ובעיקרו לא אלים או גזעני".

נו, אז זו כנראה היתה זריקת מרץ והתשדירים משתדרגים והנה אנו מקבלים היום, מטעם ועד מתיישבי השומרון, ארגון הנתמך על ידי המדינה, סרטון ובו מוצגים שמאלנים כבוגדים שדינם תלייה

אותי מענין מה תהיה התגובה הפעם וכיצד ינהגו נגד מפיציו

ד"ר יועז הנדל, שגדל בשומרון ושימש בעבר כיועצו של ראש הממשלה נתניהו, ביקר בחריפות אף הוא את הסרטון המקומם:
"אני מתבייש. השמאל מוצג כיהודי עם אף גדול, כבוגד שמובל בסוף לתלייה. כל הסטראוטיפים האנטישמיים במתכוון. אם זה אמור לעזור במאבק נגד ארגוני שמאל רדיקלי - אז לא. הגיע הזמן לשים לארגון הזה סוף".

מהמטה למאבק בגזענות נמסר בתגובה לסרטון:
״עצם השימוש במוטיבים נאצים הוא מעשה נבלה שראוי שכל אזרח שומר חוק יתנער ממנו.
אין מילים לתאר את הזעזוע והחלחלה שהסרטון מעורר וחמור יותר הוא שהדבר נעשה על ידי ועד מתיישבי השומרון, גורם שנהנה מכספי ציבור.
כל מטרתו של הסרטון היא לייצר שנאה ושטנה ולא פלא שהוא מופץ בימי בחירות שבהם גורמים שונים עושים שימוש בהסתה וגזענות כדי לצבור פופולאריות.
אנו מציינים כי בחירות ללא גזענות מחזקות את הדמוקרטיה והשנאה מקעקעת אותה״.

dory141

New member
יש להבהיר כמה עובדות

ראשית, כפי שקוראים רבים יודעים, אני רחוק מלהעריץ את נתניהו.
שנית, לא נשמע לי סביר או הגיוני שהוא הזמין את הסרטונים המחליאים האלה.
שלישית, למרות זאת, ממש לא מפריע לו שהם התפרסמו. הוא הרי למד שהתרפסות בפני כל דכפין (מתנחלים, חרדים) וכדומה משרתת את מטרתו, שהיא כמובן להישאר בשלטון, לזלול, לסבוא ולחגוג על חשבון אזרחי המדינה. אם הייתי זר, הייתי משוכנע שמדובר במקביל מזרח תיכוני לקים-ז'ונג און.
רביעית, "מר ביטחון" שחרר מאות אסירים בעסקת שליט. אם מישהו כמו בוז'י או אולמרט היה עושה אותו דבר, הוא כבר היה רוקד על הדם. מדהים שעדיין מאמינים לנוכל הזה.

למעלה