על מה חרשתם?

®NuLy®

New member
אותו עוד לא שמעתי...

היא הוציאה לאמטיוי.... כי אני פשוט רואה כל הזמן... חוץ משבוע האחרון הייתי קצת מסטולה

אממפפ..

Akon - Mr. Lonely ja rule ft lloyd-caught up ja rule-get it started linkin park feat jay-Z in the end, izzo mario - Let Me Love You (Remix) mario-how could you? 50 Cent - Candy Shop Mase Ft. Madonna - My Harlem Lullaby ( Remix) Twista Feat Faith Evans - Hope 2Pac - Do For Love והכי חרשתי על דה גיימ יואו הוא ענק אפילו פיפטי נשמע טוב כשהוא שר איתו
The Game - Hate It Or Love It the game like father like son the game-How We Do mashonda-back of the club(rmx)feat.game
הילה תגידי לי רגע אם קיבלת את המסרים כי עניתי לבינתיים על 3 אבל אני לא בטוחה שהם נשלחו לך.. ו... התגעגעגעתייייי

bLAck hALo

New member
../images/Emo32.gifמה!? מה??? איזה מסרים??../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

לא קיבלתי מסרים :( די תעשי כבר אייסי או מסן! תפוז סאקס! גם אני נסיכה שלי
ואת קיבלת את המסר שלי??

יואו איך ידעתי שהם לא נשלחו. סעמק

ואני משקיעה פיי מזל שלא עניתי על כל ה-16 או כמה שיש שם כבר... =] איזה מסר?....? מה יש חדש? נמנמנ חכי אני יבדוק

bLAck hALo

New member
רציני תפוז עושה לנו דווקא. :|

חחחחחח אני הכי שונאת שזה קורה! אני כותבת וכותבת וזה לא נשלח! זה למה תמיד אני עושה "העתק" לפני שאני שולחת. נמנ, תפוז סאקס. מה 16?! איך 16..? כמה נטשנו כבר. בחיים לא מצליח לצמצם אותם לאחד <איך בכלל הגענו לכל כך הרבה?> כן! יש חדש! ואני מצטערת עליו מראשששששששששש!!! |קרצי|

אמפ

דה גיימ מסדר אותו קצת כשהם ביחד יוצא להם שירים יפים אז פיפטי יותר נסבל=]

bLAck hALo

New member
חח נסבל זה גם משהו :)

מה שבטוח..ההפקות באלבום של גיים ממש טובות!

Magi¢ Girl

New member
אוף זה מרתיח אותי

שכל הערסים בשכבה שלנו אוהבים את פיפטי סנט ואמינם טיפה ואז מסתכלים עליי כאילו אני המפגרת ... מה אני אעשה שיש להם טעם טוב ?!
אוקיי אז בחודש האחרוןןן... חרשתי הרבה על פיפטי+דה גיים- אין הם מעולים... את Hate It Or Love It אני אוהבת מאודדד... הדג נחש- בעיקר הכאפה המצלצלת וחליפות... הם מעולים... מוקי+שבק"ס- פשוט הכל... אייייןןן הם גאונים... בעיקר מוקי- רק תגידי לי... המממממ מה עוד... הרבה לימפ ביזקיט- הכל כמעט...
זהו אין לי כל כך כוח לפרט בדיוק איזה שירים...

bLAck hALo

New member
שבק"ס../images/Emo47.gif

יבנה! ריספעקט! הם ענקיים!!! אךךך הגעגוע...

Pink Angel1

New member
אממ

הכי חרשתי על Eminem - Mockingbird Gwen Stephani Feat Eve-Rich Girl Jennifer Lopez-Get Right

Swid666

New member
מע

אני חרשתי בעיקר על שירים של HIM, על הדיסק Mother Earth של Within Temptation, קצת על אנקור והרבה על בליינד גארדיאן וסונטה ארקטיקה.

®NuLy®

New member
טוב אז...

זה ישמע טיפשי אבל אני חולה על השיר אני בסך הכל חתולה וואה וואה וואה!!!! חחחחחחחחח אני חורשת עליו!!1 חוץ מזה... אממממ Chester Bennington - System Good Charlotte - Riot girl Green Day - She My Chemical Romance - I'm Not Okay Simple Plan - My Alien sum 41 - Into Deep Yellowcard - Way Away וזכיתי לאהוב של עיברי לידר!!!! אנשים האיש הזה מוכשר בטירוףףףףףף

למעלה