על מה חרשתם?

Thierry Henry

New member
על מה חרשתם?

בא לי לפתוח שרשור על מה חרשתם..אבל בגלל שזה לא יהיה מעניין לדעת על מה חרשתם ב3 ימים האחרונים, אז על מה חרשתם בחודש האחרון?

bLAck hALo

New member
חחחח גם כן..שינוי../images/Emo3.gif

נמנ. בכללי חרשתי על נירוונה.. Kur† Cobain- 1967-1994- R.I.P 4/5 :(

angela12

New member
קורט קוביין הזה

היה חייב להיוולד יום אחרי אבא שלי ולמות יום אחרי היומולדת של אימא שלי :/

Thierry Henry

New member
ואני אתחיל

חודש מרץ מבחינת חרישות : אני אתחיל מ10 . במקום האחרון,
50 Cent - Disco Inferno Dirtbag - Here We Go Mario ft. T.I. & Jadakiss - Let Me Love You מוקי - שבק מיוזיק סטלוס ואורן חן - הילד שביקשתי Phantom Planet - California Akon - lonely Gavin DeGraw - I Don't Wanna Be 50 Cent - Candy Shop ובמקום הראשון ... The Game Ft. 50 cent - How We Do​

angela12

New member
אין רשימה ארוכה

ממש לא :/ קודם כל breakdown של גאנס שזה שיר ממש מדהים ו-go to sleep של אמ' אובי ודי אמ אקס [חח היום שמעתי שתי מופתניקיות מדברות בשירותים "יוו!! לא תאמיני!!! די אמ אקס זה לא להקה זה זמר!!" טוב, שיהיה] וקצת megadeth כי ידיד שלי החליט שאני יואהב את זה אז הוא צרב לי דיסק. ו...a tout le monde כמו שאפשר לראות בחתימה שלי

פששש

אני רואה שיש לכם טעם פיפטי נירוונה (קורט המלך!!!!!) ולא לשכוח אמינם כמובן!!!

../images/Emo163.gifאוקיי=)../images/Emo132.gif

על-mokinbird!! ועל-puke!! ו-evil deeds!! הכל של אמינם =)

galileho

New member
אני ../images/Emo26.gif

כל שונאי הפופ אנא לא להרוג אותי
its like that - mariah carey one , two step - ciara hailies song - eminem superman - eminem anna jhonson - i dont cry for pain

bLAck hALo

New member
נמ. יש פופ טוב ויש פופ רע.

למרות שכיום <ובכלל בשנים האחרונות> הפופ איום ונורא.. אבל ככה פעם ב..מוצאים איזה משהו דווקא נחמד. לדוגמא, מריה קארי שפעם באמת אהבתי אותה! <אני עוד אוהבת את השירים הישנים שלה> אבל עכשיו היא כבר פשוט הרסה את עצמה..וחבל=/ עם קול
כמו שלה,גרר.

גם הכול שלה כבר לא משו כל כך..

לא יודעת מה קרה לה אבל בשירים הישנים שלה יש לה קול מדהים ועכשיו יש לה קול שעושה כאב ראש.. היא רק צורחת בלי תאקט נמנמנ.. אבל השירים שלה הישנים מדהימים=]

הכול=הקול מה קורה לי?

אמרתי לך שכשאני מדברת איתך אני נהיית עילגת נכון?.?

bLAck hALo

New member
..

דווקא עדין יש לה את הקול..למרות ששמעתי את השיר החדש שלה ושם נשמע שהיא סתם גונחת ושם באמת הקול שלה מעצבן..אבל אני מאמינה שעוד יש לה את הקול. השירים הישנים שלה נורא טובים!
חחחחחחחחחחחחחחחח כן כן.. תאשימי אותי! בעצם כבר קבענו שאני אשמה בהכול! אני עוד מחכה לשלט שלי, אהמ. מה עם המסרים?? מיעו עצוב :(

®NuLy®

New member
השאלה איזה פופ

בריטני ספירס כריסטינה אגילרה וכל הפרוצות למינהן זה בעעע אבל למשל אנסטסיה היא ממש טובה.. ואני אוהבת גם את גוון סטאפני יש לה שירים מיוחדים

bLAck hALo

New member
אנסטסיה באמת טובה..גוון סטפני כסולו

ממש לא! האלבום שלה כזה מעפן.. אבל נו-דאוט מעולים!

®NuLy®

New member
ת'אלבום עצמו לא שמעתי...

אהבתי ת'סינגלים!!!! אבל נו דאוט באמת מעולים!!!!!

bLAck hALo

New member
חרא של סינגלים=/ האלבום מעפן..

מזל שלא קניתי כי מגוון צפיתי דווקא למשהו טוב האלבום סולו שלה ממש גרוע....וכן, נו דאוט באמת טובים! והיא בעצמה יותר טובה כשהיא איתם.

®NuLy®

New member
טוב אז...

כניראה היא לא לטעם שלך... אבל על הסינגלים שלה אני ממש חורשת.... אבל מה לעשות על טעם ועל ריח אין מה להתווכח

Pink Angel1

New member
גם אני חורשת על הסינגלים שלה

במיוחד את החדש שהיא הוציאה Hollaback Girl

למעלה