על מה ולמה לצנזר

ald1357

New member
על מה ולמה לצנזר

אתמול בלילה או היום בבוקר ה 19.10 החלטתי גם אני לאזור אומץ ולתרום את תרומתי בפרסום הפנטזיה שלי בפרום ניסחתי אותה בקפידה תוך כדי שאני שומר על לשון נקיה אישרתי ויצאתי ואכן כפי שהיה צפוי בכניסה הבאה לפורום התנוססה ההודעה בראש הדף הראשון, הלכתי לעבודתי כשאני טוב לב ושמח כדברי גדעון ריכ\ר מדמיין איזה תגובות אקבל עליה היום בערב בשובי מהעבודה נכנסתי לדף הפורום מצפה למצוא תגובות והנה הקטע הית כלא היה, מישהו שם בצמרת הפורום העלים אותו וכאן אני חש התמרמרות הלא לא חרגתי משום כללים אתיים ובטח שאין זה הפורום בו אסור לחשוב על דברים מגונים אם כך למה ומדוע מצפה לתשובה

*g99

New member
מישהו שם בצמרת..

זו מישהי
ההודעה שלך אתמול וגם היום נמחקה מכיוון שאילו היית קורא את הודעת המנהלת היית מבין שההודעה שלך מתאימה ל"לוחות".. בפורום עצמו נכתבים סיפורים נטו..אתה לעומת זאת רשמת בסיגנון המעוניינת צרי קשר במסר/מייל וכ"ו.

ald1357

New member
בלי פניה אל הקוראת

או קי קיבלתי את הכלל האומר שקטע פה לא יהיה כמו מודעה אלא תאור ועל הקורא או הקוראת האינטלגנטית לעשות בו כרצונו כמו למשל קטע אחר לפני כמה קטעים המתאר את רצונה של הכותבת להיות מפונקת על ידי מישהו מבוגר ממנה, קטע שהושאר ואכן זכה גם לתגובות, אם לתאר רצון בלי פניה מפורשת זה בסדר אז זה גם בסדר מצידי אין לי בעיות עם ניסוח כזה גם כן

למעלה