על מה הפורום בכלל

../images/Emo39.gifשלום!!! כאן תא הפוטומאט

שלום לכם! ממצב? אצלי הכל טוב! שלום לך אבשלום!

bestrafemich

New member
בונה

ילד, תתחיל להרגע ותפסיק להתלהב עליי... קודם כל אני בת.. ואני לא רוצה לעליב או להתלהב פה אבל אני יכולה ללמד אותך על מוזיקה.. אז חאלס להתנשאות כמו ילד בן 14 או שאולי אתה ילד בן 14...?

boolbool boy

New member
תראו במקום להיתווכח ולריב....

שיניתי את הסקר... בסוף השבוע נפרסם את התוצעות, אז יאללה להצביע!!

bestrafemich

New member
טוב

באמת לא כדאי לריב.. אני פשוט מציעה לך לא להתווכח איתי על המוזיקה אממ... סבבה, אתה לומד מוזיקה שנתיים? זה אחלה דבר! אני שרה מאז שנולדתי ואני מנגנת על גיטרה יותר מ 4 שנים כבר ובואו נפסיק להתלהב ונשמור על הפורום כמקום כיפי..

bestrafemich

New member
גם אני על חשמלית

התחלתי עם אקוסטית והיא הייתה ממש קשה, אבל איך שהוא שרדתי 3 שנים ולפני כמעט שנה אבא קנה לי חשמלית.. אבל כל הכיף זה שאבא שלי גיטריסט... אז דיסטורשן בבית חופשי כל היום

avshalomariel

New member
יוווו כיף לך!!

אבא שלי בלהקת בלוז..... אז הוא מנגן במפוחית כל היום..... חחח אבל אני שם בפול ווליום בכיף כי השכנים שלי חרשים!!! חחחח סבבה גם את בחשמלית??? איזה סגנון את מנגנת???

bestrafemich

New member
חחחחחחחחח

השכנים שלך באמת חרשים??? חחחח אממ... אני מנגנת בעיקר סקא, נו/פ'אנק מטאל וכל מה שיבוא חח איזה גיטרה יש לך? ואיזה מגבר?

avshalomariel

New member
כן הם באמת חרשים!!!

לא מזמן קנו לי גיטרה חדשה, של charvel. גיטרה ישנה, מלפני איזה עשר שנים ייצרו אותה, אז היא ממש איכותית. ייצרו אותה במקור למגברי מנורות, אז ישר ידעתי שהיא מצוינת. צירפתי גם תמונה שלה. אהה יש לי מגבר ממש לא מיוחד, קטנציק, של ibanez. ואיזה גיטרה ומגבר יש לך????

bestrafemich

New member
איפה התמונה??

אחלה, נשמעת גיטרה ממש טובה.. אבא שלי חולה fender אז הוא קנה לי fender... ממש ממש טובה והמגבר שלי גם ibanez אבל הוא לא ממש קטן....

boolbool boy

New member
יפה מאוד!!!!!

אבשלום, כך ממנה דוגמה... ואני מזכיר עוד פעם.... כולם לענות על הסקר אם זה כל כך מפריע לכם איזה סוג להקה סיסטם.... טוב???

למעלה