על מה אתם רוצים לדבר??

אנחנו

New member
על מה אתם רוצים לדבר??

מה לעזאזל השטות הזו שכולם פה כותבים... אין על מה לדבר... על מה אתם רוצים לדבר בפורום של אביב גפן???? על בית"ר י-ם ומצבה... על דרכי התגובה שישראל צריכה לנקוט בהם... דעותיו של יוסי ביילין... אני מתאר לעצמי שעל ...אביב גפן!!! ומה לעזאזל כבר יש להגיד עליו??? שהו מוכשר ומכוער עם קול צפרדע....אמרנו . שהוא מעביר מסרים מס´ 1 בארץ.... אמרנו. מה עוד כבר אפשר להגיד??? כלום!! המקסימום שעוד נותר זה להחליף שירים בין אחד לשני!!! זהו. אין לפורום הזה שום עתיד כל מה שמאחד אותנו זה אהבתנו לאביב אך אין זה אומר שיש לנו על מה לדבר במסגרת הפורום... מלבד להתעדכן בהופעות צפויות, ודיסק שיצא בקרוב. אתם רוצים לדבר על משהו??? שאלה: האם אתם באמת חושבים שלפורום זכות קיום??? לדעתי לא!!

or_אורוש

New member
סליחה?!

אהמ אהמ !! הפורום הזה מחזיק מאוד יפה לדעתי!!! אני די גאה בשירלי שהקימה אותו ולא מיואשת ממנו כבר
שירלי מאוד טובה, ואם שמתם
היא מקדישה את רוב זמנה בפורום. בעיקרון- אם חשבתם או רק העלתם בדעתכם להאשים אותה (לא שזה נעשה... אני רק אומרת...) אז טעות בליבכם! למנהל הפורום אין שום סיבה לדאוג לנושאים לשיחה! אתם אמורים לדאוג לנושאים ופשוט לזרום עם הפורום. ככה זה...ככה בנוי פורום. לפורום יש עתיד, ויש לו זכות קיום. *אורצ´וק
*

M^C ** FoReVeR

New member
תגובתי בעניין,

אם אתה כל כך טוב בדיבורים בא תפתח נושאי דיון בפורום במקום לבוא בטענות. תראה,הפורום לא כל כך מפורסם בנט ולכן יש בו מעט אנשים וחברים!! חשוב על כך, MC

yellow cheese

New member
לא רציתי להביע עמדה אבל.....

אז ככה: תודה אור ומיכל..... אבל... כשנכנסים אנשים כאלה לפורום אני מעלימה עין. מי שחושב שהפורום לא צריך להתקיים שלא ייכנס! שלכן, שירלי

למעלה