על מה אנשים מדברים ?
אני נוטה לחשוב שאני אדם שיש לו מה לומר, אבל האמת שאין לי, אני פשוט חוזר עוד פעם ועוד פעם על אותם דברים כמו תוכי עד שהצד שני מתעייף כבר והולך לישון, מה שנקרה שיטת המשא ומתן היפנית.
ואם הוא / היא יותר מרגיזים ממני, אז אני זה שהולך לישון כי האמת היא WHO GIVES A SHIT.
בעקבות 2 דייטים השבוע שהיו משעממים עד עילפון [עם אותה בחורה] התחלתי לחשוב עם עצמי, על מה לעזאזל אנשים מדברים, ככה ביום יום, על מה אתם מדברים ?
אני יושב איתה בבית קפה, אני רואה זוגות מדברים ומדברים ומדברים ומדברים .. על מה אתם מדברים ??? מה כבר יש להגיד שלא נאמר ?
אני, הדבר היחיד שנשאר לי להגיד זה שלא נשאר לי כלום להגיד פשוט כלום, זהו, "אין לי מה לומר לך" רציתי לומר לה. רציתי להדביק לה סטיקר על הגב שלה בלי שהיא תראה "אין לי מה לומר לך", אבל לא אמרתי.
הרי לדבר לשון הרע אסור, לרכל מגעיל אותי, על תוכניות ראלטי אין לי ידיעות, במוסיקה אני כבר לא מבין ובמה שאני כן מבין אף אחד לא מכיר ומתחבר, סרטים אני כבר בקושי רואה וגם שאני כבר רואה, אלה סרטים שראיתי 100 פעם, בפוליטיקה אני לא מבין מספיק, הייתי רוצה להבין יותר, אבל זה המצב, על ספורט אני אוהב לדבר אבל לרוב אני לא יכול לדבר עם בחורה, על כלכלה נחמד לדבר אבל עם ההפסדים שלי ב2012 בבורסה עדיף שאני אשתוק, על תורה זה קצת בעייתי כי הידיעות התורניות שלי הן מחוץ לקונצנזוס ולפעמים קצת מרגיזות דתיים. בקיצר אין לי מה לומר.
אז לקחתי את הנושא ברצינות ומאחר ואני בחור רציני, שמתי אקסטרה תשומת לב אתמול מהבוקר עד שהלכתי לישון בלילה העל כל השיחות שהיו לי במהלך היום, על מה לעזאזל דברתי.
להל"ן דו"ח - "פירוט שיחות": [טלפונים שקשורים לעבודה, סוננו, - והשמות בדויים]
1. 8:05 בבוקר - חבר שלי דן מתקשר ומתעניין לשאול איך היה הדייט אתמול, אחרי שאמרתי לו "משעמם", דברנו על זה שאין בנמצא משהו שהוא בדיוק מה שאנחנו מחפשים ואז התחלנו להתווכח "עד איזה נקודה זה התפשרות ועד איזה נקודה זאת מציאות", ויכוח ישן שלנו, וכנראה שלעולם לא נגיע בו להסכמה.
2. 9:35 - האמא הרומניה שלי מתקשרת לשאול אם הורדתי את הכביסה שהיא תלתה מהחבל, היא המשיכה בתלונות על זה שאחותי הקטנה חושבת לוותר על לימודי רפואה בגלל החבר שלה.
3. 11:46 - חבר שלי ג'וני מתקשר להתלונן שאלוהים [שהוא לא מאמין בו] דפק אותו עם קלפי פתיחה גרועים.
"אני 2 תלתן" הוא אומר לי.
"אנשים פה באים לעולם עם 2 קינג, 2 זוגות, אסים, ג'וקרים , ואני ... אני.... אותי האלוהים שלך זרק אותי פה בעולם עם 2 תלתן,.... לך תתמרן עכשיו עם 2 תלתן"
את השיחות בניינו מעטים יכולים להבין כי כל השפה שלנו בנויה על מטאפורות וכמובן שמתנהלת כולה בהומור נטו.
4. 13:38 - חבר שלי ג'ק, מתקשר, מדברים כמה דקות על "כלום טהור", ומסכמים לדבר יותר מאוחר עוד קצת על כלום.
5. 13:40 - ג'וני בממתינה, מה הוא שוב רוצה ?
6. 13:47 - אני חוזר לג'וני, "אה מה קורה?" אני שואל ?
"מה קורה ?, אה ? מה קורה אתה שואל?, הבחורות האלה משגעות אותי, זה מה שקורה, איך אני יכול לנהוג על משאית בצורה כזו ? כל רגע כמעט תאונה... כול היום אני רק חושב על ________ , שששיווווווו תראה את זאת... אמאל'ה מה הייתי עושה לה"
"מה אחי, מה כבר היית יכול לעשות לה שלא עשו לה ? יאללה לך דבר איתה" - אמרתי לו.
"קוק, אתה מכיר אותי מהיום ? אתה מכיר אותי 18 שנה, אתה יודע שאין לי את 'המשפט' "
"טוב אחי.. תתנדף לי מהקו בבקשה, אני עסוק" - חיפפתי אותו.
7. 15:20 - בן דוד שלי מתקשר - "אאההה דוד שלי, מה המצב ?"
"וואלה אחי הכול טוב"
"אתה יודע שעבר כבר חודשיים מאז העל האש האחרון שלנו, מתי עושים עוד אחד"
"מתי שאתה רוצה אחי"
"טוב אני אדבר עם כולם ואעדכן אותך"
8. 17:30 - אני מתקשר לדייט של אתמול, חייב להיות ישר ואמין ולחתוך את זה
"שמעי, אני לא יודע אם זה כל כך מתאים בניינו"
"באמת, למה ? מה לא היה לך כיף איתי ?"
"האמת שלא, בכלל לא, זה לא אני זאת את, כן את , את פשוט בחורה משעממת"
--- מתעורר מהדמיון / חלום ----
"היי, מה שלומך ?"
"שמעי, זאת לא את זה אני, כן כן זה אני - אין לי פשוט מה להגיד לך, באופן כללי אין לי כול כך מה להגיד................ שיהיה לך המון בהצלחה"
---- שוב מתעורר מהדמיון / חלום ------
"היי מה קורה זה אני קוקניק"
"את שומעת, את באמת בחורה מקסימה אבל אני מחפש קצת משהו שונה, אני מקווה שאת לא כועסת"
9. 20:30 - מתקשר לטלפון חדש של בחורה חדשה
"היי, זה אני.. קוקניק..... קוקניק.... מה להזכיר לך ? איך אני יכול להזכיר לך ? זה מהאתר.... כן כן מהאתר.... כן ...כן... נו... בן 33... כן עם החולצה האפורה... נכון .. אני מהמרכז....... כן... פפפשש תגידי יש לך אלצהיימר או שאת פשוט מחלקת את הטלפון שלך בלי הכרה ? ..... טוב נו, אז מה שלומך את ? הכול טוב...? "
ואז מגיעים סט השאלות הקבועות אלי שעושה לי פריחה בכל הגוף:
"תגיד לי, מה אתה עושה בחיים ?
וכמה אחים אתם ?
ואתה ממשפחה דתית ?
ולמה חזרת בתשובה קרה משהו ?
ואיזה מוסיקה אתה אוהב ?
אתה גר עם ההורים ?
יש לך רכב ?
איזה עדה אתה ? באמת ... איזה שילוב... ?
אההה אתה כהן ... פששש, יש עליכם הרבה יסוריים, אתה מודע לזה ?
אתה קובע עיתים לתורה ?
אתה מתפלל כל יום ?
בבית או בבית כנסת ?
איזה מזל אתה ?
ומה אתה מחפש בבחורה ?
אהה בכיף אני לא עושה כלום מחר בערב.... מה בא לך לעשות ? מצויין קבענו, סבבה שיהיה לך ערב טוב גם.."
10. 22:40 - מתקשר לדדה חבר שלי -
הוא עונה "מה המצב אחי ?"
"וואי אחי איזה רעש.. מה זה ?" - אני שואל
"מה, מה זה... זה הילד בוכה, דפק חרבון בחיתול, הוא מלוכלך, אתה היית יכול לשבת בחרבון של עצמך ?"
"וואלה אחי נקודה מעניינת...... אתה הולך להחליף לו ?"
"כן, עכשיו זה תורי, אני לא רוצה להסתבך עם הרשויות"
"טוב אחי, תעשה חיים"
על מה לעזאזל אנשים מדברים ?
----------------------------------------------------
רציתי להביא לכם את סצינת הקולנוע הגדולה בכל הזמנים מתוך סיינפלד שג'רי נכנס לדירה ומפעיל את המשיבון וג'ורג' משאיר לו את הודעה " hi it's george i've got nothing to say " ומנתק - אבל לא מצאתי את זה ביוטיוב. אם מישהו מביא לי את זה שתבוא עליו הברכה.
גוטה שב'ס.
אני נוטה לחשוב שאני אדם שיש לו מה לומר, אבל האמת שאין לי, אני פשוט חוזר עוד פעם ועוד פעם על אותם דברים כמו תוכי עד שהצד שני מתעייף כבר והולך לישון, מה שנקרה שיטת המשא ומתן היפנית.
ואם הוא / היא יותר מרגיזים ממני, אז אני זה שהולך לישון כי האמת היא WHO GIVES A SHIT.
בעקבות 2 דייטים השבוע שהיו משעממים עד עילפון [עם אותה בחורה] התחלתי לחשוב עם עצמי, על מה לעזאזל אנשים מדברים, ככה ביום יום, על מה אתם מדברים ?
אני יושב איתה בבית קפה, אני רואה זוגות מדברים ומדברים ומדברים ומדברים .. על מה אתם מדברים ??? מה כבר יש להגיד שלא נאמר ?
אני, הדבר היחיד שנשאר לי להגיד זה שלא נשאר לי כלום להגיד פשוט כלום, זהו, "אין לי מה לומר לך" רציתי לומר לה. רציתי להדביק לה סטיקר על הגב שלה בלי שהיא תראה "אין לי מה לומר לך", אבל לא אמרתי.
הרי לדבר לשון הרע אסור, לרכל מגעיל אותי, על תוכניות ראלטי אין לי ידיעות, במוסיקה אני כבר לא מבין ובמה שאני כן מבין אף אחד לא מכיר ומתחבר, סרטים אני כבר בקושי רואה וגם שאני כבר רואה, אלה סרטים שראיתי 100 פעם, בפוליטיקה אני לא מבין מספיק, הייתי רוצה להבין יותר, אבל זה המצב, על ספורט אני אוהב לדבר אבל לרוב אני לא יכול לדבר עם בחורה, על כלכלה נחמד לדבר אבל עם ההפסדים שלי ב2012 בבורסה עדיף שאני אשתוק, על תורה זה קצת בעייתי כי הידיעות התורניות שלי הן מחוץ לקונצנזוס ולפעמים קצת מרגיזות דתיים. בקיצר אין לי מה לומר.
אז לקחתי את הנושא ברצינות ומאחר ואני בחור רציני, שמתי אקסטרה תשומת לב אתמול מהבוקר עד שהלכתי לישון בלילה העל כל השיחות שהיו לי במהלך היום, על מה לעזאזל דברתי.
להל"ן דו"ח - "פירוט שיחות": [טלפונים שקשורים לעבודה, סוננו, - והשמות בדויים]
1. 8:05 בבוקר - חבר שלי דן מתקשר ומתעניין לשאול איך היה הדייט אתמול, אחרי שאמרתי לו "משעמם", דברנו על זה שאין בנמצא משהו שהוא בדיוק מה שאנחנו מחפשים ואז התחלנו להתווכח "עד איזה נקודה זה התפשרות ועד איזה נקודה זאת מציאות", ויכוח ישן שלנו, וכנראה שלעולם לא נגיע בו להסכמה.
2. 9:35 - האמא הרומניה שלי מתקשרת לשאול אם הורדתי את הכביסה שהיא תלתה מהחבל, היא המשיכה בתלונות על זה שאחותי הקטנה חושבת לוותר על לימודי רפואה בגלל החבר שלה.
3. 11:46 - חבר שלי ג'וני מתקשר להתלונן שאלוהים [שהוא לא מאמין בו] דפק אותו עם קלפי פתיחה גרועים.
"אני 2 תלתן" הוא אומר לי.
"אנשים פה באים לעולם עם 2 קינג, 2 זוגות, אסים, ג'וקרים , ואני ... אני.... אותי האלוהים שלך זרק אותי פה בעולם עם 2 תלתן,.... לך תתמרן עכשיו עם 2 תלתן"
את השיחות בניינו מעטים יכולים להבין כי כל השפה שלנו בנויה על מטאפורות וכמובן שמתנהלת כולה בהומור נטו.
4. 13:38 - חבר שלי ג'ק, מתקשר, מדברים כמה דקות על "כלום טהור", ומסכמים לדבר יותר מאוחר עוד קצת על כלום.
5. 13:40 - ג'וני בממתינה, מה הוא שוב רוצה ?
6. 13:47 - אני חוזר לג'וני, "אה מה קורה?" אני שואל ?
"מה קורה ?, אה ? מה קורה אתה שואל?, הבחורות האלה משגעות אותי, זה מה שקורה, איך אני יכול לנהוג על משאית בצורה כזו ? כל רגע כמעט תאונה... כול היום אני רק חושב על ________ , שששיווווווו תראה את זאת... אמאל'ה מה הייתי עושה לה"
"מה אחי, מה כבר היית יכול לעשות לה שלא עשו לה ? יאללה לך דבר איתה" - אמרתי לו.
"קוק, אתה מכיר אותי מהיום ? אתה מכיר אותי 18 שנה, אתה יודע שאין לי את 'המשפט' "
"טוב אחי.. תתנדף לי מהקו בבקשה, אני עסוק" - חיפפתי אותו.
7. 15:20 - בן דוד שלי מתקשר - "אאההה דוד שלי, מה המצב ?"
"וואלה אחי הכול טוב"
"אתה יודע שעבר כבר חודשיים מאז העל האש האחרון שלנו, מתי עושים עוד אחד"
"מתי שאתה רוצה אחי"
"טוב אני אדבר עם כולם ואעדכן אותך"
8. 17:30 - אני מתקשר לדייט של אתמול, חייב להיות ישר ואמין ולחתוך את זה
"שמעי, אני לא יודע אם זה כל כך מתאים בניינו"
"באמת, למה ? מה לא היה לך כיף איתי ?"
"האמת שלא, בכלל לא, זה לא אני זאת את, כן את , את פשוט בחורה משעממת"
--- מתעורר מהדמיון / חלום ----
"היי, מה שלומך ?"
"שמעי, זאת לא את זה אני, כן כן זה אני - אין לי פשוט מה להגיד לך, באופן כללי אין לי כול כך מה להגיד................ שיהיה לך המון בהצלחה"
---- שוב מתעורר מהדמיון / חלום ------
"היי מה קורה זה אני קוקניק"
"את שומעת, את באמת בחורה מקסימה אבל אני מחפש קצת משהו שונה, אני מקווה שאת לא כועסת"
9. 20:30 - מתקשר לטלפון חדש של בחורה חדשה
"היי, זה אני.. קוקניק..... קוקניק.... מה להזכיר לך ? איך אני יכול להזכיר לך ? זה מהאתר.... כן כן מהאתר.... כן ...כן... נו... בן 33... כן עם החולצה האפורה... נכון .. אני מהמרכז....... כן... פפפשש תגידי יש לך אלצהיימר או שאת פשוט מחלקת את הטלפון שלך בלי הכרה ? ..... טוב נו, אז מה שלומך את ? הכול טוב...? "
ואז מגיעים סט השאלות הקבועות אלי שעושה לי פריחה בכל הגוף:
"תגיד לי, מה אתה עושה בחיים ?
וכמה אחים אתם ?
ואתה ממשפחה דתית ?
ולמה חזרת בתשובה קרה משהו ?
ואיזה מוסיקה אתה אוהב ?
אתה גר עם ההורים ?
יש לך רכב ?
איזה עדה אתה ? באמת ... איזה שילוב... ?
אההה אתה כהן ... פששש, יש עליכם הרבה יסוריים, אתה מודע לזה ?
אתה קובע עיתים לתורה ?
אתה מתפלל כל יום ?
בבית או בבית כנסת ?
איזה מזל אתה ?
ומה אתה מחפש בבחורה ?
אהה בכיף אני לא עושה כלום מחר בערב.... מה בא לך לעשות ? מצויין קבענו, סבבה שיהיה לך ערב טוב גם.."
10. 22:40 - מתקשר לדדה חבר שלי -
הוא עונה "מה המצב אחי ?"
"וואי אחי איזה רעש.. מה זה ?" - אני שואל
"מה, מה זה... זה הילד בוכה, דפק חרבון בחיתול, הוא מלוכלך, אתה היית יכול לשבת בחרבון של עצמך ?"
"וואלה אחי נקודה מעניינת...... אתה הולך להחליף לו ?"
"כן, עכשיו זה תורי, אני לא רוצה להסתבך עם הרשויות"
"טוב אחי, תעשה חיים"
על מה לעזאזל אנשים מדברים ?
----------------------------------------------------
רציתי להביא לכם את סצינת הקולנוע הגדולה בכל הזמנים מתוך סיינפלד שג'רי נכנס לדירה ומפעיל את המשיבון וג'ורג' משאיר לו את הודעה " hi it's george i've got nothing to say " ומנתק - אבל לא מצאתי את זה ביוטיוב. אם מישהו מביא לי את זה שתבוא עליו הברכה.
גוטה שב'ס.