על מה אנשים מדברים ?

KUK NICK

New member
על מה אנשים מדברים ?

אני נוטה לחשוב שאני אדם שיש לו מה לומר, אבל האמת שאין לי, אני פשוט חוזר עוד פעם ועוד פעם על אותם דברים כמו תוכי עד שהצד שני מתעייף כבר והולך לישון, מה שנקרה שיטת המשא ומתן היפנית.
ואם הוא / היא יותר מרגיזים ממני, אז אני זה שהולך לישון כי האמת היא WHO GIVES A SHIT.

בעקבות 2 דייטים השבוע שהיו משעממים עד עילפון [עם אותה בחורה] התחלתי לחשוב עם עצמי, על מה לעזאזל אנשים מדברים, ככה ביום יום, על מה אתם מדברים ?
אני יושב איתה בבית קפה, אני רואה זוגות מדברים ומדברים ומדברים ומדברים .. על מה אתם מדברים ??? מה כבר יש להגיד שלא נאמר ?
אני, הדבר היחיד שנשאר לי להגיד זה שלא נשאר לי כלום להגיד פשוט כלום, זהו, "אין לי מה לומר לך" רציתי לומר לה. רציתי להדביק לה סטיקר על הגב שלה בלי שהיא תראה "אין לי מה לומר לך", אבל לא אמרתי.

הרי לדבר לשון הרע אסור, לרכל מגעיל אותי, על תוכניות ראלטי אין לי ידיעות, במוסיקה אני כבר לא מבין ובמה שאני כן מבין אף אחד לא מכיר ומתחבר, סרטים אני כבר בקושי רואה וגם שאני כבר רואה, אלה סרטים שראיתי 100 פעם, בפוליטיקה אני לא מבין מספיק, הייתי רוצה להבין יותר, אבל זה המצב, על ספורט אני אוהב לדבר אבל לרוב אני לא יכול לדבר עם בחורה, על כלכלה נחמד לדבר אבל עם ההפסדים שלי ב2012 בבורסה עדיף שאני אשתוק, על תורה זה קצת בעייתי כי הידיעות התורניות שלי הן מחוץ לקונצנזוס ולפעמים קצת מרגיזות דתיים. בקיצר אין לי מה לומר.

אז לקחתי את הנושא ברצינות ומאחר ואני בחור רציני, שמתי אקסטרה תשומת לב אתמול מהבוקר עד שהלכתי לישון בלילה העל כל השיחות שהיו לי במהלך היום, על מה לעזאזל דברתי.

להל"ן דו"ח - "פירוט שיחות": [טלפונים שקשורים לעבודה, סוננו, - והשמות בדויים]

1. 8:05 בבוקר - חבר שלי דן מתקשר ומתעניין לשאול איך היה הדייט אתמול, אחרי שאמרתי לו "משעמם", דברנו על זה שאין בנמצא משהו שהוא בדיוק מה שאנחנו מחפשים ואז התחלנו להתווכח "עד איזה נקודה זה התפשרות ועד איזה נקודה זאת מציאות", ויכוח ישן שלנו, וכנראה שלעולם לא נגיע בו להסכמה.

2. 9:35 - האמא הרומניה שלי מתקשרת לשאול אם הורדתי את הכביסה שהיא תלתה מהחבל, היא המשיכה בתלונות על זה שאחותי הקטנה חושבת לוותר על לימודי רפואה בגלל החבר שלה.

3. 11:46 - חבר שלי ג'וני מתקשר להתלונן שאלוהים [שהוא לא מאמין בו] דפק אותו עם קלפי פתיחה גרועים.
"אני 2 תלתן" הוא אומר לי.
"אנשים פה באים לעולם עם 2 קינג, 2 זוגות, אסים, ג'וקרים , ואני ... אני.... אותי האלוהים שלך זרק אותי פה בעולם עם 2 תלתן,.... לך תתמרן עכשיו עם 2 תלתן"
את השיחות בניינו מעטים יכולים להבין כי כל השפה שלנו בנויה על מטאפורות וכמובן שמתנהלת כולה בהומור נטו.

4. 13:38 - חבר שלי ג'ק, מתקשר, מדברים כמה דקות על "כלום טהור", ומסכמים לדבר יותר מאוחר עוד קצת על כלום.

5. 13:40 - ג'וני בממתינה, מה הוא שוב רוצה ?

6. 13:47 - אני חוזר לג'וני, "אה מה קורה?" אני שואל ?
"מה קורה ?, אה ? מה קורה אתה שואל?, הבחורות האלה משגעות אותי, זה מה שקורה, איך אני יכול לנהוג על משאית בצורה כזו ? כל רגע כמעט תאונה... כול היום אני רק חושב על ________ , שששיווווווו תראה את זאת... אמאל'ה מה הייתי עושה לה"
"מה אחי, מה כבר היית יכול לעשות לה שלא עשו לה ? יאללה לך דבר איתה" - אמרתי לו.
"קוק, אתה מכיר אותי מהיום ? אתה מכיר אותי 18 שנה, אתה יודע שאין לי את 'המשפט' "
"טוב אחי.. תתנדף לי מהקו בבקשה, אני עסוק" - חיפפתי אותו.

7. 15:20 - בן דוד שלי מתקשר - "אאההה דוד שלי, מה המצב ?"
"וואלה אחי הכול טוב"
"אתה יודע שעבר כבר חודשיים מאז העל האש האחרון שלנו, מתי עושים עוד אחד"
"מתי שאתה רוצה אחי"
"טוב אני אדבר עם כולם ואעדכן אותך"

8. 17:30 - אני מתקשר לדייט של אתמול, חייב להיות ישר ואמין ולחתוך את זה
"שמעי, אני לא יודע אם זה כל כך מתאים בניינו"
"באמת, למה ? מה לא היה לך כיף איתי ?"
"האמת שלא, בכלל לא, זה לא אני זאת את, כן את , את פשוט בחורה משעממת"

--- מתעורר מהדמיון / חלום ----

"היי, מה שלומך ?"
"שמעי, זאת לא את זה אני, כן כן זה אני - אין לי פשוט מה להגיד לך, באופן כללי אין לי כול כך מה להגיד................ שיהיה לך המון בהצלחה"

---- שוב מתעורר מהדמיון / חלום ------

"היי מה קורה זה אני קוקניק"
"את שומעת, את באמת בחורה מקסימה אבל אני מחפש קצת משהו שונה, אני מקווה שאת לא כועסת"

9. 20:30 - מתקשר לטלפון חדש של בחורה חדשה
"היי, זה אני.. קוקניק..... קוקניק.... מה להזכיר לך ? איך אני יכול להזכיר לך ? זה מהאתר.... כן כן מהאתר.... כן ...כן... נו... בן 33... כן עם החולצה האפורה... נכון .. אני מהמרכז....... כן... פפפשש תגידי יש לך אלצהיימר או שאת פשוט מחלקת את הטלפון שלך בלי הכרה ? ..... טוב נו, אז מה שלומך את ? הכול טוב...? "

ואז מגיעים סט השאלות הקבועות אלי שעושה לי פריחה בכל הגוף:
"תגיד לי, מה אתה עושה בחיים ?
וכמה אחים אתם ?
ואתה ממשפחה דתית ?
ולמה חזרת בתשובה קרה משהו ?
ואיזה מוסיקה אתה אוהב ?
אתה גר עם ההורים ?
יש לך רכב ?
איזה עדה אתה ? באמת ... איזה שילוב... ?
אההה אתה כהן ... פששש, יש עליכם הרבה יסוריים, אתה מודע לזה ?
אתה קובע עיתים לתורה ?
אתה מתפלל כל יום ?
בבית או בבית כנסת ?
איזה מזל אתה ?
ומה אתה מחפש בבחורה ?
אהה בכיף אני לא עושה כלום מחר בערב.... מה בא לך לעשות ? מצויין קבענו, סבבה שיהיה לך ערב טוב גם.."

10. 22:40 - מתקשר לדדה חבר שלי -
הוא עונה "מה המצב אחי ?"
"וואי אחי איזה רעש.. מה זה ?" - אני שואל
"מה, מה זה... זה הילד בוכה, דפק חרבון בחיתול, הוא מלוכלך, אתה היית יכול לשבת בחרבון של עצמך ?"
"וואלה אחי נקודה מעניינת...... אתה הולך להחליף לו ?"
"כן, עכשיו זה תורי, אני לא רוצה להסתבך עם הרשויות"
"טוב אחי, תעשה חיים"

על מה לעזאזל אנשים מדברים ?

----------------------------------------------------
רציתי להביא לכם את סצינת הקולנוע הגדולה בכל הזמנים מתוך סיינפלד שג'רי נכנס לדירה ומפעיל את המשיבון וג'ורג' משאיר לו את הודעה " hi it's george i've got nothing to say " ומנתק - אבל לא מצאתי את זה ביוטיוב. אם מישהו מביא לי את זה שתבוא עליו הברכה.

גוטה שב'ס.

mri10

New member
בקשר לפוליטיקה

אתה יכול להחכים מעבדך הנאמן,יש לי דוקטורט בנושא.

ובכלל בקשר לתגובה שלך,הרי ידעת כבר כשכתבת את הפוסט עד שהעט נפל.

שאני יהיה הראשון לצאת מהכלים.

אז כן יצאתי מהכלים,ומהתגובה שלך לפוסט של קוקניק התרחקתי לגמרי מהכלי.

אתה יודע שהאור החיים הקדוש אמר על הבע"שט,"נפשי קשורה בנפשו,למרות שלא ראיתיהו מעולם"

אז בוא לא נסחף,אבל אני מוכרח לומר לך,שאתה מייצר אצלי,גלים של סימפטיה כלפיך.

כמה מביניכם אומרים עכשיו לך מפה יא ..הומו??

KUK NICK

New member
איך שאתה יודע ללחוץ על הכפתורים הרגישים שלי.

אחד המשפטים שהכי קוסמים לי בימי הסליחות הללו - "רץ אל הנער להקדישו, ונפשו קשורה בנפשו", במשהו במשפט הזה שולח אותך אל הלא נודע באמצעות כח המדמה.

אני חושב שאני יכול להחכים ממך לא רק בפוליטיקה.

אדיר אדיר אדיר

layla center

New member
וואי, אני לא מאמינה שעוד מישהו בעולם הזה

חוץ ממני, שואל את זה

אני בד״כ מנסה לנתח שיחות שלי עם חברים/ות טובות. אף פעם לא ניסיתי את היומיות השוטפות כי אמנם אני עובדת עם הרבה אנשים, אבל אני מודה- אני לא משהו בסמולטוקים.
לא באמת מעניין אותי מה עשית עם הילדים הסופ״ש/ איפה אתם עושים את החג/ ההיא שאמרה שהתפטרה בעצם פוטרה כי...
אם היה מעניין אותי אז הייתי שואלת...

יצאתי ביץ׳, לא התכוונתי, בחיי
פשוט מתסכלות השיחות הריקות האלו עם אנשים שהם לא חברים שלך
כה זה כשאתה לא מת על רכילויות...

אני הולכת לעשות ניסוי ולתמלל את השיחות שלי מ-ע-כ-ש-י-ו
תודה על שרשור מעודד!

אביeג7

New member
אין אין עלייך

שאלת שאלה יפה
האמת שאין לי מושג
אני,בניגוד ל99% מהבנות
חסרת יכולת חפירה
לא יודעת
כנראה כשחילקו את זה
הייתי בשרותים או משו
לא יכולה לחפור ולחפור ולדבר ולדבר

אז אין לי מושג
עלמה כולם מדברים

צ ע ד

New member
דווקא זכור לי מישהו שעוד לפני שנפגשנו

היינו מדברים 4-5 שעות ביום וכמעט כל יום.

אפילו החבר האחרון, דברנו שעות ביום. לא היה כמעט יום שלא דברנו.

אז על מה דברנו: על הכל
על עבר הווה ועתיד
על דעות מחשבות רגשות.
על דברים שמעניינים כל אחד מאיתנו.
ויצרנו חוויות חדשות לדבר עליהם.

אין לי ידע כללי גדול במיוחד אבל נראה שלפעמים
להקשיב ומתוך עניין אמיתי וסקרנות יכול לעזור.

אבל אין מה להילחם בזה. אם לא היתה שיחה קולחת
והיה משעמם כנראה שזה לא זה.

אחלה כתיבה.

צלשלספק

New member

תראה, לי לקח זמן להבין שאני קצת "פאזל", אניגמה - אפילו לעצמי בעצמי. אבל כמה שמורכב ומסובך נראה מבחוץ, כך פשוט להפליא וברור לחלוטין כשהאדם הנכון מולי.

כשיש סינכרון. כשהראש הוא אותו הראש.

בד"כ בשיחות איתי, כשיש חיבור לבנאדם, בחור, בחורה לא משנה למה מטרת השיחה, אפילו לקוח או חבר ותיק מהעבר, אני קופץ מנושא לנושא, שולף בין לבין ומשנה כל פעם.
וככה בעצם מכירים אותי במקטעים, כך שהשיחה, דרך הנושאים הצצים בה מאוד מאוד דינמית, אינטראקטיבית ובד"כ מעניינת וכמעט תמיד תמיד זורמת - בהנחה
שבן או בת השיחה משתפים פעולה.

אגב,
לא מוצא את עצמי כחריג בנוף, נתקלתי בלא מעט אנשים שהם לגמרי כמוני בקטע הזה ברמה זו או אחרת - וזה גם עניין של מוזה אצלי - לעיתים אני יכול להתמקד בנושא ספציפי מבלי לדלג, אז בגדול, במיוחד בהתחלה - קופצים מנושא א' לב' משם לד' ואז שוב חזרה לא', פאזל בקיצור,
ולאט לאט התמונה מתבהרת משני הצדדים..

אני משוחח עם אנשים שונים על נשואים מגוונים, זה יכול להיות על מה שאני עושה כרגע, או מה שהיא מתכננת מחר או עוד חודש, משם לעבודה, לחיים עצמם,
לקטע מצחיק שהיה היום, מנושאים חזקים ועמוקים, אבל עם קורטוב של הומור ואופטימיות, לנושאים הכי קלילים שיש עם צחוק ושטויות..

בכל מקרה, אהבתי לקרוא

BW37

New member
תלוי עם מי...

חלק מהאנשים מעייפים אותי אחרי חצי שעה ואין לי יותר כח להקשיב להם
חלק מהאנשים אני מסתדר עם שיחה של שעה פעם בשבע שבועיים חדש
אבל יש אנשים, 2 חברים טובים, ופה ושם בחורות שפגשתי
שאין לי בעיה לשבת איתם כל יום 3-4 שעות ולדבר
על מה ? על כל נושא שבעולם
הנושא לא חשוב, מה שחשוב זה הכימיה, והקצב, והעניין, והאכפתיות

גם אני ככה..

יש כאלה שהשיחה איתם פשוט לא זורמת ונתקעת.
ויש כאלה שאני יכולה לדבר איתם שעות.
פעם מישהו התקשר אלי כדי לקבוע דייט, בסוף יצא שדיברנו 4 שעות בטלפון במקום להיפגש

על מה מדברים? הכל ושום דבר..

השלושר

New member
מבחינתי זה פשוט מאד

אני לא מציק לאנשים לגבי החיים שלהם,
ואני לא שואל משהו שלא באמת מעניין אותי
(איך הייתה הנסיעה מראשון ? מה, באמת ? וואללה).

לא בנוי למשחקים האלה בכאילו.

אם שואלים אותי לגבי משהו שאני מבין בו, אני עונה,
אם שואלים לגבי משהו שאיני מבין בו, אני אומר שאיני מבין.

עד כדי כך פשוט.

shayCn

New member
תקשורת זה כל הסיפור

אם לא תדבר עם הבחורה,איך היא תכיר אותך?
איך אתה תכיר אותה?
עם אנשי שיחה שלא חוששים להיות כנים ופתוחים,אני מסוגל לדבר גם
יותר מ4-5 שעות ביממה.אני בכלל, מתחבר בדר"כ לאנשים שיכולים
ואוהבים לדבר.תמיד התרחקתי מהשתקנים.
לא אוהב לנסות להבין דברים בע"פ.

חוץ מזה,טוב סוף סוף לראות ממך שרשור אמיתי ורציני שפוגע בנושא חשוב

שבת שלום קוקניק

כתבת כזו הודעה שליבי נכמר...אז דבר אליי מותק!

מה מטריד אותך בספורט?

כי בכל זאת...העונה בסוף כן נפתחה בזמן.
אז אולי
התיקו אפס מול סכנין?
העובדה שרן בן שמעון שהיה פעם אחד הגברים הכי הורסים בארץ בעיניי נהיה סוג של קריקטורה?

ולגבי ההפסדים שלך בבורסה...
מניות?
איזה סקטור?
אתה עובד פונדמנטלי או טכני?
מקבל החלטות לבד או שירות איתותים?

דבר אל סוניה, אני מקשיבה.
חיבוק בינתיים?

KUK NICK

New member
חיבוק ?

מה את לא שומרת נגיעה ? תתבישתי לך

רן בן שמן מאמן את קבוצתי האהובה, ובנתיים המצב "בית שימוש" אז ככה שלא כל כך עוזר לי שפעם הוא היה חתיך, אז שיקח את עצמו בידיים הרן בן שומן הזה, כי הוא קיבל את כל מה שהוא ביקש כולל את שכטר בנתיים לא פוגע בכדור.

בורסה - שילוב של שניהם, אבל מקבל החלטות לבד - ככה שאין לי את מי להאשים חוץ מאת השכל העקום שלי.

מאמוש בדיוק הרגע ראיתי שגם הפסדתם 2:0 לבא"ש..

רן בן שומן

במה השקעת? באילו ניירות?
לא יודעת אם זה מנחם אותך אבל היה לי פעם מנהל שהיה תמיד מספר לאנשים שהוא למד לסחור בבורסה רק דרך ההפסדים שלו...

ולגבי החיבוק...אני במקומך הייתי מתלהבת מזה שאוהדת מכבי מלאת חמלה כלפיי מוכנה לחבק אותי.

למעלה