על מהות החיים

fcfighter

New member
אני לא מדבר על תאים מודרניים.

ואני גם לא מתייחס על התאים "בעבר" כאל תאים מודרניים, פשוט ההגיון אומר לי שצריכה להיות המשכיות, תאים "מודרניים" משכפלים את עצמם... ותאים בעבר גם, במידה מסוימת. הקטע הוא שהם היו צריכים להתרבות כדי להמשיך את קיום החיים, ולא נראה שלתא שנוצר ב"טעות" יהיה את האמצעים להתרבות כי זה דורש תכנון דיי מורכב. מצפה לשמוע הסבר משכנע בקשר לזה ולעוד דברים שרשמתי...

Lu Tze

New member
תראה, בנאדם, אתה לא יכול לצפות

לקבל תשובות על המקום. בעיקרון כבר ענו לך אבל אם אתה עדיין לא מבין (או שאתה מוצא את ההסבר לא משכנע) זה כי הסבירו לך את זה ברמה הכי פשוטה. אם אתה רוצה אתה יכול למצוא המון סיפרות מקצועית שעוסקת בנושא.

preacher

New member
אתה כל כך מצטט את הלהקה הלא נכונה

מטאליקה היא הלהקה הכמעט הכי אנטי דתית שאני מכיר! לא הקשבת למלים של the god that failed?
it feeds it grows it clouds all that you will know deceit deceive decide just what you believe I see faith in your eyes never your hear the discouraging lies I hear faith in your cries broken is the promise, betrayal the healing hand held back by the deepened nail follow the god that failed​

blurry

New member
למה

יש לי שאלה ..... למה אתה חושב שאם משו בטבע או באובולוציה הוא מוכרב מאוד או כאילו מושלם מידי זה אומר שאיזה שהי יישות עליונה יצרה אותו .... כל התהליכים בטבע מחזורים ... מן החיים אל המוות וטבע שואף תמיד לשמור על איזון לכן גם יש מוות . רק מסיבה זאת לפי דעתי זה יותר הגיוני "להאמין" בטבע (נראה לי שיש כאלה שמאמינים בזה ...) מאשר להאמין שמישו יצר את זה ... לפי דעתי בטבע כאילו תכנן את כל התהליכים האלה ... אי אפשר להסביר מה זה ...... הטבע הוא פשוט דבר ששואף כל הזמן לשמור על איזור בין החיים ובין החומרים ...ואלוהים מהו ? .......

ofir_y

New member
יש לי שאלה יותר טובה

אם רואים שהטבע מורכב וחייב להיות שמישהו יצר אותו, למה אתם לא אומרים אותו דבר על אלוהים? אם יש אלוהים כזה מורכב, גם אותו מישהו יצר.

שי999

New member
חיפשת ב"האייל הקורא" ?

דיון ברמה גבוהה שעסק גם בנושא שהזכרת נמצא כאן

erez zon

New member
כן,עוד ד"ר לרפואה מבקר את האבולוציה

המאמר ב"אייל הקורא" הוא של רופא חוזר בתשובה שאין לו שום התמחות בנושא האבולוציה....

למעלה